• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim bugün eşimle tartıştık sinir krizi geçirdim bebeğime bişey olmuşmudur acaba hala moralim çok bozuk nedenini anlatamam ama napıcam bilmiyorum yarında dr randevumuz var gitmek istemiyorum okadar kızdırdı beni hem çok seviyo hem okadarda sinir ediyo yoksa hamileliktenmi böyle oldum bilmiyorum:43::43::43::43::43::43:

Maalesef hormonlardan oluyor sinir ve ağlama krizleri.Ben de herbişilere ağlıyorum tv izleyemeyeceğim yakında heralde.Bebişini düşün uzan relax bir şekilde tv ye bakıver.Zor bir süreçmiş bu hamilelik Allah hepimize yardım etsin.

inşallahhh... sabah okadar mutluydumki bebişimi gördüm ama sonra çok üzüldüm kesin bişi de yok ama işte insan ilerisini gerisini herşeyi düşünüo kimseye de söleyemedim bitek eşim bilio o da üzülme daha kesin bişi yok dio bakalım yarın olaa hayrola:59:

merhaba hanımlar :71: bugün doktora gittik sabah. ikili testimizde gayet başarılı geçti, çok şükür. kuzucuğumuz büyümüş hem. hareketlerini gördüm bugün ilk defa, öyle güzel duygu ki anlatamam. :69: bu arada cinsiyetimizi sorduk %60 kız dedi. %40 yanılma payı bıraktı. eğer değişmezse cinsiyetimiz prensesimiz geliyoooo teyzeleriiiiiiii :64: :66:

slm güzel hamişler

benim netim olmadığından giremiyordum nasılsınız ?
buarada kızlar aranızda tansiyon düşüklüğü olan var mı ?geçen gün tansiyonum düştü ve bayıldım anlık birşeydi ama o kadar çok korktumki bebeğime birşey oldu diye hemen dra gittik şükürler olsunki iyiymiş bebeğim yarın druma sorucağım

birde aranızdaa hala folik asite devam eden var mı?bana drum dvam ettiriyor ve bugün sağlık ocağına gittiğim dr bazı araştırmalara göre 3.aydan sonra devam edilen folik asit zararlı olabiliyormuş öyle söyledi biraz endişelendim

Ben de hala folik asit kullanıyorum son kutuyu içiyorum ama az kaldı.Bir arkadaşıma dru 4.5 aya kadar devam ettirmiş,hiç bi zararını görmemiş.

kızlarr aranızda hala folik asit kullanan var mı lütfen bir cevaplayabilirmisiniz?
bana 4 hafta önce bıraktırmıştı doktor canım.

seyf canım kendin internetten araştırma moralini bozma boş yere, doktorunun yorumu nedir asıl önemlisi o. hem üzülme testlerde yanılma payı var, tehlikeli bir durum görürse doktorun amniyosentez önerir ve ondada birşeycikler çıkmaz inşallah merak etme canım
bizim daha 3 lü test sonucu çıkmadı, bende çok merak ediyorum

Ben de hala folik asit kullanıyorum son kutuyu içiyorum ama az kaldı.Bir arkadaşıma dru 4.5 aya kadar devam ettirmiş,hiç bi zararını görmemiş.

bende kullanıyorum ama bugün aylık muayene için sağlık ocağınada gidiyorum oraki drda kullanma dedi elevit verdi bende yarın druma sorucağım bakalım o ne diyecek
teşekkürler cevabın için

slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim bugün eşimle tartıştık sinir krizi geçirdim bebeğime bişey olmuşmudur acaba hala moralim çok bozuk nedenini anlatamam ama napıcam bilmiyorum yarında dr randevumuz var gitmek istemiyorum okadar kızdırdı beni hem çok seviyo hem okadarda sinir ediyo yoksa hamileliktenmi böyle oldum bilmiyorum:43::43::43::43::43::43:

canım üzme kendini akşam gönlünü alır. bu erkekler bazen hamile olduğumuzu unutup konuşuyolar bizde hormonlardan hemen üzülüyoruz . Banada kocam normal konuşma esnasında bişey dese gözlerim doluyo . 2 kat ilgi bekliyoruz ama erkekler bunu anlamıyolar maalesef

slm kızlar 4 tüp bebek denemesinden sonra dokuzuncu yılında kendiliginden gelişen bi gebeligim var
11+6 yız teyzeleri mrtın son haftası beklenen dogum tarihi
inş allah hepiğmizin bebeklerini saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasib etsin
bebek isteyen herkese allah saglıklı sıhhatli bebekler versin :nazar:
canım hoşgeldin sende topiğimizee diğer topige gelen giden kalmadı artık burda güzel paylaşımlarımız oluyor hoşgeldin tekradan...
inşallahhh... sabah okadar mutluydumki bebişimi gördüm ama sonra çok üzüldüm kesin bişi de yok ama işte insan ilerisini gerisini herşeyi düşünüo kimseye de söleyemedim bitek eşim bilio o da üzülme daha kesin bişi yok dio bakalım yarın olaa hayrola:59:
canım çok geçmiş olsun sabah sevine sevine gidiyoruz sonra kötü birşey duyunca üstümüzden kamyon geçmiş gibi sersem oluyoruz c.tesi bende öyleydim canım inş. sonuçların iyi çıkar sonrasında seviniriz hep beraberr üzme kendini desemde olmuyor biliyorum ama yinede fazla üzme emii
kızlarr aranızda hala folik asit kullanan var mı lütfen bir cevaplayabilirmisiniz?
canım ben folikasidi yaklaşık 15-20 gün önce bıraktım demir ilacı verdi dr. ona devam ediyorum seninde son kutudur daha vermez herhalde dr..

merhaba canım dünde ben senin gbiydim eşimle tartıştım çok sinirlendim bütün gün durup durup ağladım sürekli ağlamak geliyor bağıra bağıra ve sinirden kasıklarıma ağrı girdi biraz kafanı dağıt canım düşünmemeye çalış diyeceğim ama olmuyor bebeğin için biraz rahatla sakinleş yakınında birileri varsa git yalnız durma ben öyle yaptım yoksa delirecektim sanırım hamilelikten uzattıkça uzatıyorum inşaallah düzelirsiniz canım

canım okadar kızdırdıki bebeği bile aldırmak aklıma geldi eşime saldırdım:15::15::15::15::15: dövdüm desem daha doğru olur adam neye uğradığını şaşırdı zaten korkuyorum ikici kez bebek kaybetçem diye nasıl geçer 6 ayım var daha offfffff:43::43::43::43::43::43:

Off eskiden bu testler yokmuş daha mı iyiymiş çözemedim ben valla.O kadar çok kişiden duydum ki ikili ve üçlü de problem çıkıp sapasağlam bebişi olanları hiç takma kafana.İkili üçlü bitti bizimki de dörtlü test yapıcaz dedi ikisinin ortalaması alıncakmış.
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz hiç takma kafana olmaz bişicik ama doktorun gerekli açıklamayı bi zahmet detaylı yapıversin.

doğru valla bende aynı şeyi düşünüyorum bazen fazla bilgi de insanı yoruyo. zaten onlar ihtimal yani mesela 1 / 250 demiş o hafta aynı yaşta olan 250 bebekten birinde sorun var demekmiş. Benim arkadaşımın bi tanıdığının 2 li testi riskli çıkmış doktor kürtaj teklif etmiş kabul etmemişler bebek şimdi sağlıklı. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

canım okadar kızdırdıki bebeği bile aldırmak aklıma geldi eşime saldırdım:15::15::15::15::15: dövdüm desem daha doğru olur adam neye uğradığını şaşırdı zaten korkuyorum ikici kez bebek kaybetçem diye nasıl geçer 6 ayım var daha offfffff:43::43::43::43::43::43:

canım bu kadar üzecek ne yaptı ki seni hiç birşey için bebeğini kaybetmeye degmez Allah esirgesin kötü kötü düşünme öyle düzelir aranız sonra böyle düşündüğün için vicdan azabı çekersin stres yapıpta bebeğinide zor durumlara düşürme lütfen..

bende sinirlenince neye saldırıcağımı şaşırıyorum canım oda pişmandır şimdi seni bu halinle üzdüğü için daha fazla uzatmaz ama maalesefki bizim hormonlar uzatıyor rahatla canım yat uyu biraz zaman geçince biraz daha sakinleşirsin

canım nooldun sen. kendıne bunu yapma lütfen,inan senin yaşadığını hepimiz yaşıyoruz. bende eşimle nane mollayım 3 gündür, aklına kötü seyler getirme geçicek bu günlerde oki

3 lü test sonucumda risk çıkmış açık spina bfida die bişi yazıo araştırdım omurgada açıklıkmış moralim altüst işyerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bu da nerden çıktı şimdi okadar şaşkınımki :50:

mrb geçmiş olsun öncelikle..bu testlerin güvenirliği çok yokmuş inşallah bişey çıkmaz yanılmış olurlar..bende 1 hafta önce taramamda risk çıktı hemen ertesi gün detaylı ultrasona girdim herşey çok normal görünüyor dedi eyüp ekici beye gittim gerçekten mükemmel bir dr beni çok rahatlattı.. ama yinede içinde kalmasın ambiyosentez yaptır dedi hemen onu yaptırdımm bakalım şimdi bekliyoruzz ama içim çok rahat inşallah bişey çıkmayacak..bu testlerde yaş ilerledikçede risk artıyormuş ayrıca ikili test daha güvenilirmiş çok şükür benim ikili testimde normal çıkmıştı..yaa kızlar çokk kötü şeyler yaşadım ama aklıma hiçç kötü şeyler getirmiyorumm inşallahta öyle olucak....inş seninde iyi çıkar cnm..

Back
X