- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #9.901
canım hatırlıyorum tabiki. şuan iyi olmana çok sevinim. peki kullanmaya devam ediyomusun ilacı. Doktorla sürekli görüşme halinde misin?
İnşallah 2li testinin sonucuda güzel çıkarda kendini daha daha iyi hissedersin.
başdönmesi değilde, baş ağrım oluyor arada. Migrenim olduğu için alıştım artık. Ama şükürler olsun ilk gebeliğimdeki gibi dayanılmıycak ağrılar değil.![]()
Sanırım en zor günler geride kaldı pollanya.O kadar baş dönmesi ve mide bulantısı yaşadım ki anlatamam.Gece gündüz kafamı kaldırmadan yattığım günler,psikolojimin çok kötü olduğu günler oldu.Yani hepsi üst üste geldi.Hamileliğin verdiği baş dönmesi mide bulantısı,,birde antidepresanın çekilme etkileri (yine dayanılmaz baş dönmesi ve mide bulantısı) çok ama çok zor geçti.Ben bu arada iki psikiyatriye daha gittim durumumu anlattım.İkiside öncekidr.un verdiği ilacı hamilelikte kullanmasan daha iyi olur dedi.Özellikle ilk 6 ayda.Çok gerek görülürse son 3 ayda kullanılabilir dediler.Kafam allak bullak oldu,çünkü ben ilk 2.5 ayda bu ilacı kullandım.Dünde ikili testimi yaptırdım,ultrason sonucunu aldım kanı önümüzdeki hafta alıcam.Ultrason sonucunu yazdım bir bak istersen.Bazı şeylerde pozitif vardı ben onları kötü algıladım ama bir arkadaş mesela mide +, nb+ falan yazıyor bunlar mide pozitif yani var demekmiş.ense kalınlığı 1.3 mm çıktı o da normalmiş.inş kan sonuçları da iyi çıkar.
Bu arada hamilelikte içtiğim ilacı 15 gündür içmiyorum ve iyiyim.
Son düzenleme: