kızlar nasılsınız? işteyim fırsat bulunca yazıyorum hemen:) dün akşam iş çıkışı dra gittik. 3 lü testimizn sonucu için. çok şükür temiz çıkmış..

bebişime hala bişey almadım. biraz daha bekleyecem sanırım. önceden bi kaybımız olduğu için eşim izin vermiyo bişe almama. napalım biraz daha sabredecez ama içim gidiyoo.. bu arada ilaç olarak sadece elevit ve kan şurubu kullanıyorum. dr başka bişe vermedi. göğüslerim aşırı derecede kaşınıyodu. bu hafta babenin çatlak kremine başladım. kaşıntım dindi. balık daha tüketmye başlamadım.yarın itibariyle başlayıp sonrasındada haftada bir yemeye çalışacam inşallah. bu arada hurefelerden konuşmuşsunuz. ben erkek çocuk bekliyorum ama inanır mısınız tatlıyı hiç aramıyorum. varsa yoksa ekşi olsun bana....normalde ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler. kayınvalidem diyoki kızım emin misin erkek olduğundan evet anne pipisini gördüm diyorum. ben oğlanlarda heep tatlı yerdim diyo:)) bizden şimdilik bu kadar.
bu arada berkerdem iyi olduğuna sevindim. yazamasamda takip ediyodum hep. benimde kanamam durdu çok şükür. Allahım bi daha yaşatmasın o korkunç anı. kanamamın olduğu gün aklıma geldikçe kötü oluyorum

( hepinizi öptüm kızlar. iyi haftasonları....