- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #27.381
Günaydın kızlarrrrBu gece bende çok uyandım ama bebişten değil,hasta kocişimden dolayı
(((
canım kocana çok geçmiş olsun ama bence çok yaklaşma sanada geçmesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarrrrBu gece bende çok uyandım ama bebişten değil,hasta kocişimden dolayı
(((
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR, hepinize HAYIRLI CUMALAR...
SELENcim duvar fikri için çok teşekkür ederim. komple değilde pembe-yeşil daha mantıklı gibi dimi:)
ÖZGEcim eşine çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşsin inşallah.
dün gece bende doğru düzgün uyuyamadımkolum gece daha çok ağrıdı ve soluma fazla yatamamışım.. her uyandığımda kendimi sırt aşağı buldum
(
http://dekorasyon.VirüsVirüsVirüsVi...rüs/kumas-duvar-kagidi-modelleri/yesil-duvar/
semracım buna bi bak istersen gerçi çocuk odası değil ama odaya yeşilli minderlerde koyabilirsin defne için oyun oynarken raht olurben biraz daha araştırıyım :) fikri söyledik madem araştırmayada yardım edelim dimi
canım kocana çok geçmiş olsun ama bence çok yaklaşma sanada geçmesin.
insan bişey tasarlamışsa kafasında malesef başka hiç bişey beğenemiyo onun bulmak için uğraşıyohttp://3.bp.blogspot.com/_ok69RnD2z...Cw9Aoc/s400/gen%C3%A7+k%C4%B1z+odas%C4%B1.jpg
böyle bi oda hayal etmiştim ama uyku seti bulamadım beyaz ağırlıklı olanını(
burdaki halı pembe-yeşil, benim aldığım pembe-beyaz..
ama öyle veya böyle kızlarımın odasına yeşil katıcam:)))![]()
SELENcim sağol canım![]()
http://3.bp.blogspot.com/_ok69RnD2z...Cw9Aoc/s400/gen%C3%A7+k%C4%B1z+odas%C4%B1.jpg
böyle bi oda hayal etmiştim ama uyku seti bulamadım beyaz ağırlıklı olanını(
burdaki halı pembe-yeşil, benim aldığım pembe-beyaz..
ama öyle veya böyle kızlarımın odasına yeşil katıcam:)))![]()
e-bebek te
Fuarbaby Kadife Tulum 14,90 TL!
05.01.2012 - 08.01.2012 tarihleri arasında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır.
Çok güzel olur canım yeşil de olunca:)))
e-bebek te
Fuarbaby Kadife Tulum 14,90 TL!
05.01.2012 - 08.01.2012 tarihleri arasında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır.
policim bu tulumu alacaksam beden olarak 3-6 yımı almalıyım? 0-3 yok. ama 3-6 bedende bizim hazirana denk geliyo e sıcakta nasıl giydirecem? ilk kıyafeti olacak da daha bunu alırken kafam karıştıysa vay benim halime. ama bi sonraki haftasonu alışverişe başıyacakmışız. eşimden onay çıktı heyoooooooooooo
Merhaba Bugün rapor alayım diye bağlı olduğum hastaneye gittim (normalde doktorum özel herhangi bir hastaneye bağlı değil)
önce tutturdu senin karnın küçük bebek küçük,,diyorum ki zaten rutin kontrole gidiyorum bebeğimin kilosu hakkında doktorum bilgi vermişti sağlıklı olduğunu küçük doğacağını söyledi rapor almaya geldim diyorum yine korkutuyo,,bide 5 hafta çalışabilir yerine 2 hafta verdi 2 hafta sonra yeniden vericekmiş, bu da benim hastanenin adetiymiş,,hay allahım,,iyi hoşda benim doktorum hiç panik yaptırmıyo rahat rahat geçiyordu günler ben şimdi rapor için 2 haftada bir panik olucam korkuttukları için,, yani kızlar paylaşayım dedim. bu gün hastane için sabahtan izin alınca internetteyim yine :) öğlen mesaiye devam son üç hafta bi gelseydi( 8 hafta geldi ama kuzuma da kıyamıyorum ki
semracım uzmanımız özge bi çalışmada defne ve didem'e mi yapsa acaba![]()
Canım sen hiç canını sıkma kendi doktorunun ne dediği önemli çünkü takibini yapan o.. başka bi hastaneden alamaz mısın raporu? zamanımız az kaldı hayırlısıyla gelsin inşallah bebişlerimiz![]()
bende 3-6 ay alabilirim diye düşünmüştüm ama dediğin gibi yaza geliyo ama bebeğin büyükse yada çabuk gelişirse 2 . ayda bile giyer benim bebiş minik şimdilik[/QUO
dr aman aman iri bi bebek demedi ama gelişimi iyi bi kaç gün önden gidiyo bide bacakları uzun dedi. doğana kadar anlayamıyacam sanırım ben büyüklüğünü:)) bi de 2 aylık olup 4aylık kıyafeti giyedebilirler işte bilmiyorum anlamıyorum kıyafet işinden. geçen 0-3 ay bi tulum hediye geldi. o kadar küçük göründükü gözüme. bebeğim buna sığmaz diyorum. eşim nası bişe doğurmayı düşünüyosun diyo? ama çok küçük kıyafet yavrularımız o kadar minik mi:)) yerim onların ayaklarını ellerini:))