merhaba canım. benim kaynanamda nezaman doğum şekli hakkında konuşsak'' epidural olma sakın sakat kalırsın bizim bir köylü kadın bacağından topal kaldı diyor hep'' beni sinir ediyor ve korkutuyor doğal olarak. zaten 2 haftadır kanamalarım durmuyor rahimde açılma yok ama yinede korkuyorum erken doğum olur diye hep yatıyorum evde eşim çok destek bana temizlikçi tutayım diyor hep, pek bir işte yapamıyorum sağolsun ablalarım yiğenlerim geliyorlar yardıma, bu durumda bile kaynanam ''yok yok bişey olmaz bebek zamannda gelir ''diyor, ama bu olaya olumlu yaklaştığı için değil, pekte umursamıyor durumumu. öyleki görümcem var bekar bir kere olsun sormadı yenge işin gücün varsa yapayım diye hep lafta iyiler işte icraata gelince hepsi fıssslarrr ayyy bide benim ailem geliyor yardım ediyorlar diyede kıskanıyorlar hep gıcıklar... geçen hafta bebeğimin kıyafetlerii yıkadım hepsini, ütü için biraz toparlanmayı bekledim ki kendim yapayım diye, görümcem geldi sen yapma ütüyü ben yarın gelip yaparım dedi 4 gün bekledim gelmedi hiç sormadı beni bile

, yiğenim geldi yaptı ayyy kaynanam bir kıskanıyor yiğenim ütüyü yaptı diye suratına karşıda söyledim senin kızın lafta gelip yardımcı olacaktı bana ama boşş boşşş konuşmaktan başka bişey yapmıyor dedim ayyy bide bana demezmi kızım unutmuştur sana yardımcı olmayı diyeeee

şok geçirdim kadın okadar pişkinlikte rahatki inanamadım