- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #27.421
Herkese Hayırlı Cumalar, Rabbim şu Cuma vakti Hürmetine hepimizin hayırlısıyla gönlümüze göre versin

ve şurda daha iki haftadır iştahım düzeldide artık yemek yemek işkence değil, severek yiyorum

canım hafta hafta gebelikte bazı kişilerde göz yanmalarınında olabileceği yazıyordu, yani bildiğim kadarıyla normal bu durumkızlar aranızda gözleri yanan var mı? yoksa bnm gözümle alakalı bi problemmi var ilk defa böyle bişi oluyo..kaç gündür gözlerime biber sürülmüş gbi yanıyolar..anlayamadım gitti
Bence de, son iki hafta öncesine kadar hiç iştah yoktu, yemek yemek işkence gibiydi, ama şmdi iştahım açıldı ve artık severek yiyorum,:125::125::125::125::125::125::125::125::125:
yiyelim içelim eğlenelim :)))))
son 8 haftam....
:97::97::97::97::97::97::97:
canım güle güle kullansın kızların, bence güzel olur, hatta duvarı iki renkte boyayabilirsin, birde yeşl objeler harika olurgeçen gün kızlarımızın odasına koçtaşdan beyaz-pembe halı ve pembe perde aldım.. perdeleri kenarlara fon olarak kullanıcam.. bugünde uyku seti baktım toz pembe:))
şimdiiiiii..
1- gardırop ve baza başlıkları beyaz
2- halı pembe-beyaz
3- perde fonu pembe, tülü beyaz olacak..
4- duvar rengi şuan beyaz.. ben pembe ve yeşil uyumunu çok seviyorum. duvarı açık yeşile boyasak çokmu sırıtır ??? nil yeşili gibi bi renk. oda küçük ama sabah ve öğle güneşini aldığı için çok aydınlık onuda belirteyim.
http://1.bp.blogspot.com/-qrXZpINyW.../minimalist-wall-paint-bedroom-decoration.jpg
obje olarakta yeşil şeyler kullanmak istiyorum.. yani pespembe bi odalarının olmasını istemiyorum
canım güle güle kullanın inşaAllah2 gün önce bakıp tam karar verememiştik.dün de rahatsızlanıp dr um istirahat edeceksin deyince bu akşam babamız da arkadaşıyla almaya gitti.2 arabaya yüklemişer geliyolar bakalım..ilaç gibi geldi bana bu bekleyiş....sağlıkla kullansın prenseslerimiz odalarını....
canım ben de 15-16 hafta kesintisiz hep bulantı ve istifra yaşadım, 23. haftaya kadar da 4-5 günde bir yaşıyordum, fakat sonradan öğrendim ki, ben hamilelikte balık yemeye başldım ve birde bende protein fazlalığı olduğu için balık yediğim zaman ertesi günü protein yüklenmesi yaşıyormusum ve fazla proteini atmaya çalışıyormuş, hala da balığı biraz fala kaçırayım bulantı ve istifrayı yaşıyorum maalesefselam 2012 mart anneleri masallah sizin cogu bitti azi kaldi bende mayis annesi olucam kismetse malum siz bizlerden daha tecrubelisiniz ben 5.5 aylik olmama ragmen istahsizlik ve agzimdaki kotu tat gitmedi ,dogru durust yiyip icemiyorum sormak istedigim bu durumda olup sonradan duzelen istahi acilan var mi cevaplarsaniz cok memnun olurum![]()
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin...Günaydın kızlarrrrBu gece bende çok uyandım ama bebişten değil,hasta kocişimden dolayı
(((