Herkese selam :))
Eki Görüntüle 329457
Kapı süsümüz bitti iki akşam yoğun bir çalışma sunucu tamamlayabildim acelem neyse

Heves işte

Bakalım teyzeler beğenecek mi?
Işıl teyseye bize bu modeli bulduğu için teşekkür ediyoruz oğlumla
ayy bayıldım harika olmuş

maşaAllah ya bizm topiğin anneleri hem çok zevkli hem çok becerikli

inşaAllah bende ankaraya gidişimde alıp yapmayı düşünüyorum, canım ya kullandığın malzemeleri bana yazar mısın, çarşıya çıkmışken hepsini almak istiyorum, diktin mi, yapıştırıcıda kullandınmı, keçelerin kalınlığı nasıl, kesmekte zorlandın mı:44: işte yaparken ki teknikleri ve mazlemeleri yazarken sevirnim
ayyy anneciğim mi yazmış, ne güzel yaaa....valla ne kadar maç, futbol hastasıda olsa duygusal hassas bir insan olduğu buradan belli, valla o pastayı görsem bende çok duygulanırdım, Rabbim muhabbetinizi, sevginizi daim etsin, sizi ömür boyu evletlarınızla birlikte etsin

canım kolay gelsin, odanızda hazırlanıyor ne güzel, prenseslerin güle güle oynasınlar, yatsınlar odalarında inşaAllah
Canimm hayirli ugurulu olsun bebeginjz..masaallahi var pek acleci cikti kizin

biz icak anneleriyiz ve hala doguramadik

yasi uzun olsun saglikli anali babali buyusun insaallah
ya işte ne zaman ne olacağı belli olmaz diye buna denilir, daha ocak annelerinden bekleyenler varken mart bebişimiz dünyaya geldi, Rabbim sizede hayırlısı ile bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin
maşaAllah oğluşuna

Rabbim tamamına erdirsin, ay ne güzel ya sürekli greceksin, benim 5 hafta oldu, azartesi görecem inşaAllah ama meraktançatlıyorum ve çok özledim kuzumu, Allahtan o kadar hareketli ki, o rahatlatıyor beni...
Milupa Anne Bebek Kulübü
Sevgili Anneler! Beslenme Uzmanımız 21 Ocak Cumartesi günü Ankara Ankamall 5M Migros'a geliyor. Bebek beslenmesi seminerimiz Migros mağazası içinde sebze meyve reyonu yönünde, mutfak kısmında saat 15:00 de başlayacaktır. Sizleri süprizlerimizle bekliyor olacağız.
ankaralı annelere duyurulur...
koca göbeklerimizle bizi görürlerse süprizin alasını yaparlar diye düşünüyorum:))) he he heeeehhheeeeee
ayyyy inanmıyorum yaaa

, bu ne güzel bir tevafuk

tamda biz oradayken, ay valla nasıl sevindim, bu küçücük yerde tıkıldım kaldım, valla bu ankaraya gelişim harika geçecek inşaAllah