günaydın kızlar,
benim için artık her daim günaydın olabiliyor :) uyuyormuyum uyur gezerlik mi yapıyorum anlamış değilim, bebek eve gelince halim ne olacak çok merak ediyoorum :) makineden süt sağma beni bu hale getirdiyse... :)))
evde hummalı bir çalışma var şuan bende organizatör gibi takılıyorum temizlik işleri söz konusu, alevcim sabah gelen kadını geri gönderdim bana gelen kadınlar ütü ve ev işini aynı gün yapıyordu ve 90 tl içinde, bu geldi ütüye ayrı bir gün gelirim 50 tl alırım bugün sadece evin işini yaparım 90 alırım sanki 3 katlı evden bahsediyor ben hamile halimle 2 saatte evi süpürüp siliyorudum üstelikte viledeyla falan değil, neyse işte haberin olsun seninde ilgilendin o kadar çok teşekkür ederim ama kadın terbiyesizmiş yapacak birşey yok eşim aldığı yere geri bıraktı . Eşim annem görümcem tuttular şimdi birşeylerin ucundan, bir kadın bulana kadar idare eder bugünkü temizlik, bebek eve gelmedende kadına yaptırırım ince temizlik.
emzirme olayına neyin süt yapıp yapmayacağına vs kafayı taktım deli gibi onları araştırıyorum , ve kendimi tamamen inek gibi hissediyorum yeşillik yiyip kendimi sağıyorum eşimde hastane ev arası süt taşıma işini yapıyor.
bugün saat 2 de 3 gün aradan sonra kızımı göreceğim çok heyecanlıyım :)))