Slm guzel anneler ve bebisleri nasıl bakalım
Biz iyiz cok şükür cok yogun karışık aptal iki hafta geçirdim eşyalarım az buçuk toplu bı sekilde ramazanı geçirdim taşınacak diye bayramdan sonra komple topladım koli çuval hallettim bir iki çamaşırlar tabak bıraktım eşimde boya aldı taşınacağımız eve gitti boyacı cok para istedi diye geri geldi sabah ev sahibi arıyor kızımın tayini var taşınmayın diyo aradaki diğer konuşmaları tahmin edersiniz
Bu arada da kendi ev sahibimiz durmadan taşınmayın biz sizden cok memnunuz soz dış cephe izolasyon yapılacak filan iste bı sene daha oturalım dedik bizde
O bütün kolileri açıp yerleştirdim halen daha onla uğraşıyor um bazanın altını yerleştirdim Enes'in kuculmuslerini sectim iyileri Eyüp'e ayırdım bir büyük çuval bebek elbisesi kapıya koydum alan olur diye çöpün yanına koyuyorum
Dün aksam ablamın düğünü nü yaptık atlattık cok şükür damat ve ailesi cok gicik sinir Allah ablama sabır ve güç versin inşallah
Düğün salonunda Enes'in kolu çıktı yine dördüncü kez aynı yerden askım onu hasta.ye götürdü ilgilendi ben kinayla düğünler ilgilendim kapının yanında fotograflar satılıyor esim hastanedeydi kardesime dans ettim resimi aldım şok oldum dışardan bu kadar mı şişman gözüküyorum ben ya sinir oldum q
Eyüp'ün dün ilk dis sag alt disi çıktı
Emekliyi türünün koltuğa yukarı kalkıyor akıllı bidık
Bizden haberler böyle
Haa bide bugün bende annemle cocuklar Samsun'a gitcektik iste uyuzlar bi ablamı aldılar gittiler biz cuma gorcez inşallah orda da düğün yapıp köye Artvin'e gitcez gezcez inşallah.