• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bernacım bır gunde ıkı kuş vurmussun hayırlı olsun:))) Banada hero baby geldıı bende merakımdn uye oldum ama cok hosuma gıttı pisküvitlerini ben yedım ve cıcı beden daha cok hosuma gıttı çiköletasını yemedım ama cekmecede duruoo:) Mılupayada oldm ama gelmedı en basındn berı soyluorum sanırım cocugn ek gıdaya baslama zamanında gelıo bu paket uye olurkende oyle anlamstm otekı uye oldum dıgr hafta geldıı ınsan nasıl sevınıo dımı:))

ne çikoletası kııızzz bnde çikoleta fln yokkkk...hiii çalmışlar çikoletamı..dedim paketim açılmış diyee..demek tüm dertleri hero baby çikoletamı çalmakmışş :19:

bayanlar bir sorum olacaktı.benm oğlum bugun 5 ay bitti.hala agu demiyor.normalmi sizce.6 aydan sonra heceleme başlarmış hiçde heceleyecek gibi durmuyor.sizin bebişler nasıl.

ne çikoletası kııızzz bnde çikoleta fln yokkkk...hiii çalmışlar çikoletamı..dedim paketim açılmış diyee..demek tüm dertleri hero baby çikoletamı çalmakmışş :19:

evetttttt bı pkette cklta gonderk edıolr:) senınkını kargocu yems bellı:PP bende mılupa ısterm bıdakı ay beklıyrm:) ıcndn cıkn purelrı yedrmdm dr yrn gıtcz baklm n dıck meyve vs basltckmı:)

$Untitledfff.webp
$gbbbbbbbbbb.webp
$kljkkkk.webp
$Untitled.webp
$Untitledb.webp

Son düzenleme:
bayanlar bir sorum olacaktı.benm oğlum bugun 5 ay bitti.hala agu demiyor.normalmi sizce.6 aydan sonra heceleme başlarmış hiçde heceleyecek gibi durmuyor.sizin bebişler nasıl.

canım her bebeğin gelişimi farklıdır çocuk dr ne diyor konuştunmu hiç bu konuyu onunla;ama başka bebeklerle kıyaslama yapma derim ben

Tabıkıde bır kayserılı olarak hemen hero baby e uye oldum bernacım,banada gondersınler,mılupaya uyeydım zaten ordan gelıodu zaten,burada gelsaın..baska varmı hacımm

o zaman çok haklısın bişey diyemeyecem o ne be jelibon falan:53:
Benim dediklerime hak verse böyle olumsuz olmıycam ama malesef:50:
yonca da aynı .artık bunlar büyüdüler açıkıyorlar dün senin dediğin gibi 40 dk 1 saat te bir kalktı yonca acıktığından heralde dedim hipp iyigeceler elmalı aldım(bu mamayı bulmak ne zormuş bi tek carrefourda var,başka markette bulamadım)
şimdi 2 buçuk saatten beri uyuyor maşallah:nazar::nazar::nazar:
Canım hipp ürünleri migros ve kipada da var.Ben migrostan aldım.
Asımızı olduk geldııık,ıkı bacak bır kol bır de agızdan canlı ası,yavrum nasıl agladı,hele en son bacaktan oldugu ası yaktı yavrumu,arabada hemen sustu cok sukur...
Kızlar ya aysıma bu ay sadece 100gr almıs...moralım sıfır...
Yok gunduz mamasıydı yok gece mamasıydı,yok corbasıydı yok puresıydı herseyden yedırıyorum ve emzırıyorumda ala ala sdc 100 gr alınırmı.boyu uzamıs ama kılodan eser yok,su an 7,250 gr
Gelişim iyiyse kiloyu sorun etme canım Uras da bu ay 100gr almış...Artık kilo alımı yavaşladı kuzucukarın:)))
Süperrr:)))gülnihal hepsinde ayrı güzel:nazar:
Milupa paketimiz de geldiii ,kaşık ve kitapçık işime yarayacak:)

Milupa bana da geldi geçen hafta:)))

mervecim, aysel resimlerde güzel çıkmışsın deyince dayanamadım bende baktım resimlerine.
çok güzel çıkmışsın canım maşaallah. Hiç hamile gibi durmuyorsun fotolarda valla. Eşinle de çok tatlı çıkmışsın. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Miraycım, canım sizde çok güzel çıkmışsınız. Ne kadar güleryüzlüymüşsün canım. İçinin güzelliğini yüzüne yansımış canım. Lidya ne güzel uyuyor öyle maşaallah fıstığa...

Amerda canım tebrik ederim seni. Özenmedim desem yalan olur, ne güzel ikisi bir arada büyüyecek. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...

Back
X