çok bilmiş ..bizim 4 tane dişimiz ve bıngıldak hala açık.
canım kolay gelsin bende raporluyum hala okula gidip gitmicecm muallak.habire memede benim oğlum okula gitsem aç ve uykusuz kalır

(
biz fenni sünnetçide yaptırdık,diyarbakırda..150 tl ödedik.pipisine bi iğne yaptı 30 dk uyuşmasını bekledi sonra minik bir cihazı var onla kesti.1.30 saat ağladı yiğitcik ve 1 haftada iyileşti.çokta memnun kaldık.
Ronya sana heves edip bende 2 gecedir yapıyorum.ilk gece 25 dk sürdü ağladı baya içli içli uyudu.dün gece mızmızlanarak uyudu.ama büyük bir sorunum var...2 gecedir mem emmeye uyanıyor ,uyanırken çıplık çığlıga aglıyor,normalde mızmızlanırdı uyku sarhoşu emr uyurdu lakin şuan birdaha uyumuyor yerine koyunca .gecenin bi yarısı kucakta pışpışlayınca ancak öyle uyuyor .ağır geldi galiba benim minşime.gece uyanıp acısını çıkarıyor galiba.Ama ben dün akşam poposuna bı şaplak atmamk için zor dayandım.devreler yandı benim.eşimde bana kızıyor sen bu hale getiriyosun bırak akşam uykusuna memede dalsın

(gerçekten gecenin bi yarısı gözleri fal taşı gibi açık uyumuyor.durup durup meme emiyor uyumuyor.yani benim işime yaramadı bu yatır kaldır gece uyanıp canımı okuyor valla.