- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #66.661
herkese selam
ayselcim kzın emekliyormuş çok sevindim. kerem de artık istediği her yere gidiyor. buna emeklemek denir mi bilmem ellerini tek tek öne atamıyor henüz fakat göbeğini üstünde kendini öne ileri attırarak gidiyo. çok güzel görünüyo ama daha bi tehlikeli oluyo gözüm her an üstünde olmak zorunda. kablo ve terlik delisi görünce hiç affetmiyo. direk o taraf yöneliyo.
forumdaki erkek bebeklerde hareket yok diyenlere duyurulur :))
yazılarını heyecanla bekliyor takip ediyorum gamze. çok şey öğreniyorum. değerli bilgilerini paylaştıgın için tesekkur ederiz. yazında bisküvi tarifini paylaşacağını söylemişsin ama bloguna baktım göremedim. denemek isityırum ben de.
yok canım normal bezlemeye devam. bazıları bardak falan koyuyolar fakat biz öyle bi şey yapmadık sadece cildi cok kuruyanlara cildiyecilerin yazdıgı bikrem vardır bilirsin excipial lipo diye. onu yazdı dr. 1 hafta kadar her alt açmada pipisine bu kremi doktuk bez yapışmasın diye. o kadar. kaka bulaşırsa da ılık suyla yıkayın demişti ama öyle bi sorunumuz olmadı. bence ne kadar küçük o kadar iyi. ama yine de siz bilirsiniz.
ya bencede ne kadar küçük okadar iyi eşimle konuşayım doktor onu ikna eder sonuçta en kısa zamanda bende Kemali sünnet ettireyim teşekkür ederim canım cevapladığın için bu arada günaydın