2012 Mart bebişlerinin ultrason görüntüleri

Maşallahh kuzucuğaa,baya baya kolları bacakları belli.Ay benim 7+3 olacak doktora gittiğimde bakalım nasıl görünecek çok heyecanlıyım

teşekkürler teyzesi :))
evet kollar bacaklar baya baya belli oluyo artık.canım benim bundan önce ekledim usg görüntüsünde bebiş 7+2 seninkide hemen hemen gittiğinde o boyutlarda olur.Gerçektende kocaman bir mucize gibi gelişimi 1 haftada nasılda değişip gelişiyorlar yaa

ay şimdi ilk defa baktım bu görüntülere ben hiç bir şey anlamadım herkesin farklı farklı herhalde ben de scanner yok olsa koyardım ama hepsine mmaaşallah kocaman kocaman nazar boncukları koyayım da nazar değmesin anneleri..

canım üzerine tıklamayıda denedim ben öle de açılmadı site uyarısı çıkıo link yapısı hatalı falan dio :S

canım üzerine tıklamayıda denedim ben öle de açılmadı site uyarısı çıkıo link yapısı hatalı falan dio :S

hımm anladım cnm bnm demekki hata oluşmuş o yüzden açılmıyor ...neyse birdaha eklerim ama biraz daha bekleyim 2 hafta sonra ikili test için randewumuz war o zaman daha fazla büyümüş olur o halini koyarım artık.....

ehhhh bekliyelim bakalım

anam anam deyzesı yer onu yaa yavrum nasılda tatlı herseyı bellııı masallahhhhhh kocaman olsunnnn :)))) amerdacım harıka tatlım bekledıgımıze degdı :))

bu da benim kuzucukumun fotosu :)) SATa göre 2 gün büyük çıktık usg de

Eki Görüntüle 233548

Hemen msjını okudum geçmişteki sayfalara bakıverdim.7+2 deki fotosu bu mu amerdacım.Yirim ben bunu yirim.Son fotoda herbişiler belli bunda pek net diil 1 hafta bile ne kadar çok şey değiştiriyor.Maşşallah kuzucuğa:)

evet canım 7+2 bebişim bu fotoda...
aynen öyle bir haftada o kadar çok gelişmişki o kadar çok ayrıntı çıkmış ön plana hareket etmeye başlamış kollar bacaklar sürekli hareket halinde kuzucuğumun

teşşekürler teyzesi evet çok çabuk gelişiyolar maşallahdoktorunun ultrason aletide iyiyse sende böyle gayet net görürsün kuzucuğunu ve hareketlerinibirazda ultrason aletinin kalitesine bağlı çünkü

bende aranıza yeni katıldım.Buda benim bebişim.7+6.İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağlıla alabiliriz...

Eklentiler

• $20110805-003.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 68
  • $20110805-002.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
masalalhhh sıze cok tatlıı mınnacık yuce rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…