Maşallahh kuzucuğaa,baya baya kolları bacakları belli.Ay benim 7+3 olacak doktora gittiğimde bakalım nasıl görünecek çok heyecanlıyım
canım benim maaşallah kocaman olmuş. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşalllah.
canım bende anlamadım yaa neden görünmüyor ...ama üzerine tıklayınca açılıyor bende .....canım neden görünmüyo eklediğin görüntüler yaaa((( sadece benmi göremiyorum....
maşallah kuzuya yaa
canım üzerine tıklamayıda denedim ben öle de açılmadı site uyarısı çıkıo link yapısı hatalı falan dio :S
hımm anladım cnm bnm demekki hata oluşmuş o yüzden açılmıyor ...neyse birdaha eklerim ama biraz daha bekleyim 2 hafta sonra ikili test için randewumuz war o zaman daha fazla büyümüş olur o halini koyarım artık.....
evet canım 7+2 bebişim bu fotoda...Hemen msjını okudum geçmişteki sayfalara bakıverdim.7+2 deki fotosu bu mu amerdacım.Yirim ben bunu yirim.Son fotoda herbişiler belli bunda pek net diil 1 hafta bile ne kadar çok şey değiştiriyor.Maşşallah kuzucuğa:)
maşallahamerdacım görünce gözlerime inanamadım.benimkide önümüzdeki cuma 10 haftalık olacak.şimdi çok hayecanlandım seninn bebişi görünce.çünkü ben enson 7 haftalıkken görmüştüm minicikti.benimkide mi böyle oldu acaba çok heyecanlandım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?