2012 Mart bebişlerinin ultrason görüntüleri

SAT a göre 9+6 ama ultrasonda büyük çıktı yine 10+1 çizelge düzeltmekten bıktım ben yaw

kızlar bu da benim miniğimin 6+1 ve 7+3 haftalık usg görüntüleri çok net değil karından usg olduğu için ama idare eder.daha küçücük.sata göre küçük çıktı ama 2 gün ileri gidip 2 günlük fark kapatmış kuzucum.

maaşallah hepsine ya çok tatlılar minik mucizeler kurban olsun teyzesi onlara..:))

foto eklemeyi nasıl yapıyosunuz kızlar? yani usg fotosunu?

COLCHİq canım maşşallah yaaa. artık herbişeyleri belli yavrucuklarımızın. Rabbim sağlıkla kucaklarımız almayıda nasip etsin inşallah

Gecen sene bu zamanlarda aynı sizin gibiydim.Resimlerinize bakınca gözlerim doldu.Allah hepinizin yavrusunu kem gözlerden korusun.Benim kızım 5,5 aylık oldu

oy canım masallh ne guzel oh rahatları ıyı yatıyolar :)))

canım bızde ınsalalh seneye senın yazdıgın gıbı yazarız bebıslerımızı kucagımıza alırızda duygulanırız usg resımlerını gorunce

bizde arefe günü gittik bebişimi görmeye bu da resmi salı günüde ikili test için gideceğim inşallah sağlıklı sıhhatli olur yarabbim.

Eklentiler

• $Kadriye-0008.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…