Maşallah canım kuzuna nasılda belli her yeri bizimki niye kara çıkıyor ya seninki sarı renk anlamadım sanki renkli ultrason gibi çıkmış annesi.
Merhaba arkadaşlar bu da benim kuzucuğum son kontrolümüzde 12+1 di.
Ay ben yeni gördüm bunu nasıl şeker 41 kere maşallah.Kibar kibarr elleri çenesinin altına koyarmış da uyurmuş:)Bizimki de iki elini başının altına koymuş öyle uyuyordu işin garibi ben de onun gibi yan yatıp elimi o şekilde koyar da uyurum.Taklit mi ediyor şimdiden annesini yirimm:)
Maşallah seninkine de biz de görelim bugünkü fotosunu bebişin
Canım maşallah size kocaman olmussunuz 41 5 kere
maşallah canım allah nazarlardan saklasın cinsiyeti bellimi bizde 16. haftamızdayız ama daha cinsiyetimiz belli değil
maşşallah cnm cok yakışıklı çıkmış ....
öyle bir geçerki zamankideki osmanı izleye izleye onun gibi bir oğluşum olacak sanırım...ama biraz terbiyesiz oğlum pipisiyle oynayıp duruyodu doktor karnıma çöktürüo bırak yavrum ayıp dıo bizimki hala oynuo
Selam kızlar uzun bi aradan sonra merhaba :)) bayadır sadece okumak için giriyordum topiğimize.Nihayet izne ayrıldım artık bolca vakit ayırırım.Bu topiğimiz baya gerilere gitmiş farkedince yakışıklı oğlumun fotosunu yüklimde azcık canlansın yukarlara çıksın dedim :))) hepinizi öpüyorum
Eki Görüntüle 334891
[video]http://imageshack.us/clip/my-videos/585/2cls.mp4/[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?