2012 Mart bebişlerinin ultrason görüntüleri

benim elimde daha hiç usg resmi yok(((

Son düzenleme:

Maşallah bebişlere kızlar. gün geçtikçe nasılda güzel büyüyorlar Allah'ın izniyle.

benim bebişim hiç rahat durmadıki bi net fotomuz olsun hep bulanık neyse pazartesi doktora gittiğimizde inş. güzel fotolarımız olurda bende koyarım resimlerini yaramaz bebişimin

Allahım şu görüntüler harika, bu nasıl bir güzellik nasıl bir muzicedir ya Rabbim, hiç etkimiz, hiç bir katkımız hiç bir müdahelemiz yok ve içimizde birşeyler oluşuyor, kıpır kpır oluyor ve sonunda bir insan oluşuyor, benim aklım almıyor hala bu muziceyi

dün de benim kociş karnımı severken içerde nasıl nefes alıyor bebek diyor akşam akşam beni güldürdü kocişim ya çok yaşa emi sen kociş. Allahın bi mucizesi işte.sen koru yarabbim bütün bebişleri...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bu da benim kuzucuğum son kontrolümüzde 12+1 di.

Eklentiler

• $11092011403.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 71
Fotoğraf makinasıyla çektik biraz bulanık sanki ama belli oluyor yine de canım benim ellerini çenesinin altında birleştirmiş yatıyor uslu uslu doktor amcası karnımı dürttü de zor uyandı bizimki babasına çekecek galiba Cinsiyetini söylemedi doktorumuz oğlu olan bir arkadaşıma 12. haftada söylemişti acaba diyorum bizim kızımz mı olacak Öncelikle sağlıklı hayırlı bir evlat olsun tabi ki ama kızım olsun çok isterim. Bakalım 26 eylülde gideceğiz tekrar ne diyecek doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…