• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çiçek arkadaşımızı gören varmı çok merak ediyorum:18:hayır yani inşallah iyidir neden hiç gelmiyo:9:
numarası kimde var hemen arasın acayip merak ediyorum:52:
çiçek yarına kadar gelmezse listede kaydırma yaparız bana ilkim hediye alır haberi olsun:9:
yok öbürgün gelirse ilkim hem çiçege hemde bana hediye alır:9:çiçegin hediye hakkı yine bana gelir bilesiniz:1:

dün gece kabus gibiydi:37:tam yatacam dedim dişimi fırçalıyım:37::37:fırçalamaz olaydım:37:
daha yataga geçtim dişim bir zonklamaya başladı off ben hayatımda böyle bir agrı çekmedim:37:
kalktım hemen agrı kesici içtim yarım saat geçti ama agrı dahada şiddetlendi yeminle sol tarafım felç geçirdi:84:
kalktım bir agrı kesici daha içtim yok bir türlü geçmiyo:37:yatakta ahhh ahhh diye inliyorum eşim bir dönüp bakmadı sinir oldum:37::37:
ben uyuyamıyorum onun uyuması bana öyle battı ki:9:kalkıp adamı boğasım geldi:1:
böyle 1 saat daha geçti ama dayanılacak bir agrı degil :37:3 dişim birden zonkluyo hatta kulagıma bile agrısı vurdu yüzüm yamuldu:31:
çok kötüydü çokkk:31:saat 3 e geliyodu ancak uyudum:31:
pazartesi gidicem doktora ne yapacaksa yapsın çekilecek dert degil:31:

kızlar çiçek arkadaşımızı gören varmı çok merak ediyorum:18:hayır yani inşallah iyidir neden hiç gelmiyo:9:
çiçek yarına kadar gelmezse listede kaydırma yaparız bana ilkim hediye alır haberi olsun:9:
yok öbürgün gelirse ilkim hem çiçege hemde bana hediye alır:9:çiçegin hediye hakkı yine bana gelir bilesiniz:1:

dün gece kabus gibiydi:37:tam yatacam dedim dişimi fırçalıyım:37::37:fırçalamaz olaydım:37:
daha yataga geçtim dişim bir zonklamaya başladı off ben hayatımda böyle bir agrı çekmedim:37:
kalktım hemen agrı kesici içtim yarım saat geçti ama agrı dahada şiddetlendi yeminle sol tarafım felç geçirdi:84:
kalktım bir agrı kesici daha içtim yok bir türlü geçmiyo:37:yatakta ahhh ahhh diye inliyorum eşim bir dönüp bakmadı sinir oldum:37::37:
ben uyuyamıyorum onun uyuması bana öyle battı ki:9:kalkıp adamı boğasım geldi:1:
böyle 1 saat daha geçti ama dayanılacak bir agrı degil :37:3 dişim birden zonkluyo hatta kulagıma bile agrısı vurdu yüzüm yamuldu:31:

Geçmiş olsun CNm boşuna dememişler kabir azabı gibidir diye ..sen dişten bende kulaktan ne çektik be..of için daraldı ne zaman biticek çilemiz ...

selam millet:3:nasılsınız:3:
biz bugün doktora gittik:51:çocuklar hasta degil sadece doktor bizi çağırmıştı alerji hakkında konuşmak için:51:
çok kalabalıktı 2 saat sıra bekledik:51:neyse doktor uzun uzun anlattı zaten anlattıklarının hepsini internette okumuştum:51:
birde 5 yıl araştırma yapmış onu gösterdi:51:200 hastanın büyük çogunlugu 14-15 yaşında bundan kurtulmuş,,hemdehiç birşey yapmadan..çünkü 7 yaşından sonra vücut bir madde üretiyomuş buda akcigerler için çok önemliymiş(adını unuttum)neyse büyütülecek bir sorun olmadıgını söyledi,bide dedim ki ilerde astım olma ihtimali varmı:26:şöyle dedi''hiç bronşit geçirmemiş bir çocukla,sık bronşit olan çocugun astıma yakalanma ihtimali aynı olabilirmi?''tabikide hayır o zaman bronşit olmamasına dikkat edersek bir sorun olmaz dedi..
umarım öyle birşey olmaz:50:işte böyle oldu:31:
aşı tedavisinide önermedi:51:bunların hepsi para tuzagıymış:51:birde dediki ya kızının bu aşıya karşıda alerjisi varsa:26:anında ölür dedi,Allah korusun..böyle birşeyi göze alırmısın dedi hayır dedim..neyse aşı falan yaptırmıycam,bekliycez..
şu istanbul dakidoktora mutlaka gidecem ama eşim diyo bekle 5-6 ay daha haziranda falan git hem havalar ısınır hemde çağla biraz daha büyür,,çünküşimdi çağlayı burda bırakıp gidecem çocuk benden hiç ayrılmadı ya hiç susmazsa..
antakyada belediye otobüsüyle istedigin yere 15-20 dakikada gidersin ama istanbul öylemi belki saatlerce trafikte kalacaz cerenide bu soguk havada dolaştırmak dogrumu bilemiyorum:26:
bi akıl verin şimdimi götüreyim haziranı bekliyim:26:

Şekerim hemen gitmende fayda var hem havalar tam soğutmuşta sayılmaz bir an önce gidip ne yapılacağını öğrenmen seni rahatlatır ..

uu beybi cok heyecanliii:21:
Bana buyuk şok oldu cunku forumda minyatir adli bir annemiz oldugunun farkinda degilim o kadar zamandir girmiyormusum yani::12:
Adini cok begendim cnm yoksa premature annesi misin??
Kesin alinti yapmisimdir vaktiyle ama detayli hatirlamiyorum tatlim bana bir ozet gecnen ya nolur nolur noluuurrr
Bebisin dogum tarihi senin dogum tarihin yasadigin yer meslegin normal mi dogurdun sezaryen mi tuttugun takim gurbette misin annenin yaninda mi yaz bana yaz yaz yazz arayi kapatmamiz lazim haydi yaz yaz yazzz
Ben de profiline gidip turlayacagim biraz cok heyecanliiii

selam yeni irdim topiğe ondan çekilişten yrni haberdar oldum. benden yana sorun yok katılmak istemiştim zaten yalnızca ulaştırma meselesini bilememiştim buluruz artık birşeyler. berde kaçırdım galiba bebişlere mi alacağız anneleremi.
şimdi gelelim anne zeynepin sorularına beni farketmemen normal topiğe yeni katıldım diyebilirim. çokda sık giremiyorum daha doğrusu yazamıyorum tembellik den başka nedeni yok. bende seni isim olarak biliyorum ama çok iyi hatırlamıyorum. tanışacağız artık. almanya köln de yaşıyorum yaklaşık 2,5 senedir. daha önce istanbulda oturuyordum cerrahpaşada hemşireydim. burda şu an çalışmıyorum. 2 aydır almanca kursuna gidiyorum. sonra çalışmayı düşünüyorum. topiğin galiba en yaşlı ve kilolu annesiyim galiba 40 yaşında ve 85 kiloyu. ama sorun etmiyorum 20 yıldır evliyim çocuk önceleri düşünmedik sonrada nedensiz olmadı. ne hikmetse buraya geldiğim ay hamile kaldım stres meselesi galiba. 1 mayıs doğumlu bir kızım var ismi elif lorin türkçe kürtçe ismi. lorin ışık demek türk olan benim ama lorini ben koydum elifi eşim. mersinliyim. eşim maraşlı ama adanada büyümüş aynı üniversitede tanıştık. 18inde evlendim. sezaryanla doğum yaptım pre eklemsi gebelik zehirlenmesi oldum ondan erken almak zorunda kaldılar. normaldr 30 mayıs da demişlerdi. 2800gr. 49cm doğdu. şimdi 84cm 10,800gr. iç anne sütü almadı mama bile uykusunda verdim almıyordu zorla falan bu günlere geldik. doğduğu zaman herkes minyatür diyordu adım ordan geliyor. burda kendi akrabam olarak kimse yok ama arkadaş gurubum çok. eşimin nerdeyse bütün ailesi avrupada enne ve baba yok vefat ettiler. şimdilik bukadar yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. bende biraz seni tanıyayım sormak istediğin birşey varsa burdayım...

Geçmiş olsun CNm boşuna dememişler kabir azabı gibidir diye ..sen dişten bende kulaktan ne çektik be..of için daraldı ne zaman biticek çilemiz ...
sagolasın melegim:54:evet dedigin gibi resmen kabir azabı:31:Allah senide benide kurtarsın:)yani bu şikayetlerden kurtarsın:))
Şekerim hemen gitmende fayda var hem havalar tam soğutmuşta sayılmaz bir an önce gidip ne yapılacağını öğrenmen seni rahatlatır ..
öylemi diyosun canım:26:evet hemen gitmemde fayda var çok haklısın ama eşim öyle diyince beklesemmi acaba dedim:26:

selam yeni irdim topiğe ondan çekilişten yrni haberdar oldum. benden yana sorun yok katılmak istemiştim zaten yalnızca ulaştırma meselesini bilememiştim buluruz artık birşeyler. berde kaçırdım galiba bebişlere mi alacağız anneleremi.
şimdi gelelim anne zeynepin sorularına beni farketmemen normal topiğe yeni katıldım diyebilirim. çokda sık giremiyorum daha doğrusu yazamıyorum tembellik den başka nedeni yok. bende seni isim olarak biliyorum ama çok iyi hatırlamıyorum. tanışacağız artık. almanya köln de yaşıyorum yaklaşık 2,5 senedir. daha önce istanbulda oturuyordum cerrahpaşada hemşireydim. burda şu an çalışmıyorum. 2 aydır almanca kursuna gidiyorum. sonra çalışmayı düşünüyorum. topiğin galiba en yaşlı ve kilolu annesiyim galiba 40 yaşında ve 85 kiloyu. ama sorun etmiyorum 20 yıldır evliyim çocuk önceleri düşünmedik sonrada nedensiz olmadı. ne hikmetse buraya geldiğim ay hamile kaldım stres meselesi galiba. 1 mayıs doğumlu bir kızım var ismi elif lorin türkçe kürtçe ismi. lorin ışık demek türk olan benim ama lorini ben koydum elifi eşim. mersinliyim. eşim maraşlı ama adanada büyümüş aynı üniversitede tanıştık. 18inde evlendim. sezaryanla doğum yaptım pre eklemsi gebelik zehirlenmesi oldum ondan erken almak zorunda kaldılar. normaldr 30 mayıs da demişlerdi. 2800gr. 49cm doğdu. şimdi 84cm 10,800gr. iç anne sütü almadı mama bile uykusunda verdim almıyordu zorla falan bu günlere geldik. doğduğu zaman herkes minyatür diyordu adım ordan geliyor. burda kendi akrabam olarak kimse yok ama arkadaş gurubum çok. eşimin nerdeyse bütün ailesi avrupada enne ve baba yok vefat ettiler. şimdilik bukadar yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. bende biraz seni tanıyayım sormak istediğin birşey varsa burdayım...

18 yaşında evlendin 18 yıl çocuk düşünmedinmi:53:vışş aneyyyy:53:
olsun iyikide kızın olmuş Allah isteyen kimdeyi çocuksuz bırakmasın:16:onlarsız bu hayat çok yavan:)
canım bende antakyalıyım:51:29 yaşında,2 çocuk annesiyim:51:koç burcuyum:51:
eşim ikizler:51:çenesi hiç durmaz:51:nerden buldum bu adamı bilmiyorum:1:iade edemiyorum fişini kaybetmişim:)
kızının ismi çok güzel canım ayrıca kızında çooookkk güzel:nazar:
kız sen beni tanımıyomusun:20:bana hataylı sindy derler:27:boşuna yazdırtma bana:27:
sıradaki arkadaşlara başarılar dilerim:)

sagolasın melegim:54:evet dedigin gibi resmen kabir azabı:31:Allah senide benide kurtarsın:)yani bu şikayetlerden kurtarsın:))

öylemi diyosun canım:26:evet hemen gitmemde fayda var çok haklısın ama eşim öyle diyince beklesemmi acaba dedim:26:

18 yaşında evlendin 18 yıl çocuk düşünmedinmi:53:vışş aneyyyy:53:
olsun iyikide kızın olmuş Allah isteyen kimdeyi çocuksuz bırakmasın:16:onlarsız bu hayat çok yavan:)
canım bende antakyalıyım:51:29 yaşında,2 çocuk annesiyim:51:koç burcuyum:51:
eşim ikizler:51:çenesi hiç durmaz:51:nerden buldum bu adamı bilmiyorum:1:iade edemiyorum fişini kaybetmişim:)
kızının ismi çok güzel canım ayrıca kızında çooookkk güzel:nazar:
kız sen beni tanımıyomusun:20:bana hataylı sindy derler:27:boşuna yazdırtma bana:27:
sıradaki arkadaşlara başarılar dilerim:)
selam canım seni tanımammı kız kardeşlerime söyledim tabi bilmezmiyiz dediler biliyorsun 2side hatayda yaşıyor. valla insan rahatlığa alışınca istemiyor. birazda gençlik yıllarımda idealistim burda nasıl çocuk yetiştiririm bir insan yetiştirmek kolay değil falan istemedim. şimdi pişmanmıyım yok ilk evlendiğimde yapmış olsaydım belki torunum bile olurdu. evleneli 20 yılı geçti çünkü. dediğim gibi pişman değilim ama hiç çocuk yapmamış olsaydım pişman olurdum. bu arda ben de koç burcundanım eşimde ikizler tesadüf işte...çağla ve cerende çok güzeller tabi anneleride çok güzel... onların muhabetleri öldürüyor beni. ne güzel çağla konuşmaya başlamış bizimki tembel biliyor herşeyi işine gelmiyor anlamadım kızım diyorum konuşsun diye elimden tutup gel diyor gösteriyor...

Son düzenleme:

canım gecmiş olsun kıyamam :17:
bence o üç dişini işaretle agrıyanları unutma sonra :24:
eşinde doktora gidip ameliyat olsun ben hastalanmıyorum diye agzımdan nefes alıyorum yetiyor diye gitmedim
megerse burun kemigim egriymiş ve bas agrım sinüzittenmiş
ama bu 6ay beni benden aldı bogazlarım agrıyor yutkunamıyorum acıcak diye
yani kısaca cok kötüleştim salı günü bakıcaz ne dicek bu doktor
bu arada bende o şeker oyunundan oynadım ne gıcık hemen can bitti ve bana milletten iste diyor
şimdi seni iyi anladım canım dakkalarca bekletiyor sinir gectin gectin yoksa bekle dur:27:
cok gıcık bıraktım tableti :47

😊😊 Ay canim gece o uykusuzlugumun arasinda guldurdun beni . Cadiiiii beni merak etmen icin cekilismi yapmamiz lazimdi😜Neyse dedim Baby min kalbine inmeden ben en iyisi cıkayim ortaya 😉

😊😊 Ay canim gece o uykusuzlugumun arasinda guldurdun beni . Cadiiiii beni merak etmen icin cekilismi yapmamiz lazimdi😜Neyse dedim Baby min kalbine inmeden ben en iyisi cıkayim ortaya 😉

canımmmm iyiki geldin:52:
gece dişimden degil ama senin yoklugundan uyuyamadım:9:
hep kabus gördüm:27:çiçekkk çiçekkkk diye sayıklamışım bütün gece:1:
eşimde sabah çiçek almaya gidecekti dedim durrrr o çiçek degil bu başka çiçekkkk:52:
yok canım seni merak etmemin çekilişle ne alakası var:9::9:
öptümmmm:54:buda masala:54:

selam:3:nasılsınız dünya güzelleri:)
ben halı siliyorum:37:bitti sayılır:37:
kahrolsun evin işi:37:
amaçiçegi gördüm valla kendime geldim:))
bu arada cikirokko altta ismini gördüm:51:sanırım 10 gün oldu döndün geldin:27:
neyse ben işime döneyim:10:savunun tüm mikroplar:52:kara murat geliyo:)

Vaaav iki gün girmedim neler neler olmuş. Çekilişler olmuş beykoz kesin katılmıyo mu çok sevinmiştim halbuki bana onun çıkmasına, seviyorum oni çünki. Diğer arkadaşlarımı da seviyorum tabiki de.

BABYCEREN koptum çekiliş muhabbetlerine. Allah iyiliğini versin. İyiki sana ben çıkmamışım:9:Canım bu hafta kesmeyi düşünüyorum çünkü dişlerin geleceği yok dr a kontrole götürdük yakın zamanda çıkmaz dedi. Gece uykusuzlukları yüzünden ahanda böyle gezer oldum.:27: O yüzden bu hafta kekik yağı sürerek kesicem çok tırsıyorum.

AZRAECE sağ ol tatlım ben de sizinle burada olmayı seviyorum ve özlüyorum sizi. Kuduruk ecoşumu ve seni öpüyorum.:38:

BEYKOZ geçmiş olsun canım ameliyat olacakmışsın umarım sağlıkla atlatırsın. Salı günü kesin haberleri bekliyoruz.

Biz de ailecek hastayız sümüklü sümüklü geziyoruz ortalıkta umarım atlatırız öpüyorum hepinizi şekerler

kızlarrrr günaydınnnnn herkezeeee :3:
eşim beni bir hışımla kaldırdı :27:
dedi bak oglun napıyordu diye :1:
ben baktıgımda elinde telim kacısıyordu
megerse sen teli al sekersizyeşilcayımı ara
eşim farketmiş konusuyor diyor :51:
beni gördü kactı diyor
elinden almıs kapamıs pasam:27:
bakmıs sensin sekersiz gelmiş bana söylüyor :9:
bak oglun ne haltlar yiyo diyo :53:

kızlarrrr günaydınnnnn herkezeeee :3:
eşim beni bir hışımla kaldırdı :27:
dedi bak oglun napıyordu diye :1:
ben baktıgımda elinde telim kacısıyordu
megerse sen teli al sekersizyeşilcayımı ara
eşim farketmiş konusuyor diyor :51:
beni gördü kactı diyor
elinden almıs kapamıs pasam:27:
bakmıs sensin sekersiz gelmiş bana söylüyor :9:
bak oglun ne haltlar yiyo diyo :53:

Hele bak şu yaramaza :1:telefon canavarı demek Enes te :32:biz bütün telefonların tuş kilitsiZ bırakmıyoruz hatta geçen sene hiç alakasız birini aramiştıda çok mahçup oldum aradığı kişi çünkü samimi olmadığımız bir adamdı kim bilir ne düşündü töbe töbe

Son düzenleme:
çok sevgili ve değerli arkadaşlarıma teessüf ediyorum..
çekiliş yapılıyor madem, bir Allahın kulu, ya birde bambucan var onada haber verelim demezmi?
aşkolsun gerçekten çok gücendim.. telefon numaram tamam yok diyelim, burdan msj atılabilir yada face'de olan arkadaşlarım söyleyebilirdi çok üzüldüm :(
yaa hiç olmadı, burda konuşmanızda geçseydi aklınızda olanlar arasında bambucan, onada razıydım..
hiç mi yer edinememişim aranızda.. dün gördüm vallahi bi müddet kafama takıldı uyuyamadım..
:14::14::14::14::5::5::5::5:

çekiliş yapılıyor madem, bir Allahın kulu, ya birde bambucan var onada haber verelim demezmi?
aşkolsun gerçekten çok gücendim.. telefon numaram tamam yok diyelim, burdan msj atılabilir yada face'de olan arkadaşlarım söyleyebilirdi çok üzüldüm :(
yaa hiç olmadı, burda konuşmanızda geçseydi aklınızda olanlar arasında bambucan, onada razıydım..
hiç mi yer edinememişim aranızda.. dün gördüm vallahi bi müddet kafama takıldı uyuyamadım..

canım azönce konuştuk ama yine burayada yazayım istedim:34:
burda en büyük suçlu ben sayılırım çünkü hem telefon numaran bende var hemde facede eklisin:18:
ama dedigim gibi ben çekiliş haftaya kalır diye düşündügümden daha haber veririm falan diye acele etmedim:18:
dün çekiliş olacagını bilmiyodum:18::18:
mesela facede pampiş ve gönül2000sayfamda var:18:onlarada haber verebilirdim ama dedigim gibi daha düşünmeye fırsat olmadan çekiliş oldu:18:
seni ve güzel kızını çok öpüyorum sakın bize darılma:18:ben şahsen seni çok seviyorum:54:

Son düzenleme:
Vaaav iki gün girmedim neler neler olmuş. Çekilişler olmuş beykoz kesin katılmıyo mu çok sevinmiştim halbuki bana onun çıkmasına, seviyorum oni çünki. Diğer arkadaşlarımı da seviyorum tabiki de.

BABYCEREN koptum çekiliş muhabbetlerine. Allah iyiliğini versin. İyiki sana ben çıkmamışım:9:Canım bu hafta kesmeyi düşünüyorum çünkü dişlerin geleceği yok dr a kontrole götürdük yakın zamanda çıkmaz dedi. Gece uykusuzlukları yüzünden ahanda böyle gezer oldum.:27: O yüzden bu hafta kekik yağı sürerek kesicem çok tırsıyorum.

AZRAECE sağ ol tatlım ben de sizinle burada olmayı seviyorum ve özlüyorum sizi. Kuduruk ecoşumu ve seni öpüyorum.:38:

BEYKOZ geçmiş olsun canım ameliyat olacakmışsın umarım sağlıkla atlatırsın. Salı günü kesin haberleri bekliyoruz.

Biz de ailecek hastayız sümüklü sümüklü geziyoruz ortalıkta umarım atlatırız öpüyorum hepinizi şekerler

canım benim bende seni cooookkk seviyorum buara aksilikler üst üste gelince katılamıyorum :43:
yoksa bastan kendimi yazdırırdım üzgünümmm:25:

cok saol bebegim haber vericem inş :ssz:

sizede cok gecmiş olsun hayatım inş gecer birdahada hastalık ugramaz kapınıza cok zor :25:

Hele bak şu yaramaza :1:telefon canavarı demek Enes te :32:biz bütün telefonların tuş kilitsiZ bırakmıyoruz hatta geçen sene hiç alakasız birini aramiştıda çok mahçup oldum aradığı kişi çünkü samimi olmadığımız bir adamdı kim bilir ne düşündü töbe töbe

canım sizinki cok kötü olmus :1:
benimki en azından güzel ve sevdigim bir bayanı aramıssss :27:
benim şimdiki telim eski kullandıgım hani tusu kilit resmi olan üzerine basılı tutunca acılıyor enes onu cok rahat acıyor
digeri şifreliydi acamıyordu bulcaz bir care melegimcimmmm:1:

sana hak veriyorum hayatım bende alınırdım
ama arkadaslarım seni göremediklerinden ve buraya cekiliş olacak diye yazıldıgından belki katılmazsınız diye düşünmüs olabilirler
sen bize alınma olurmu bambucanım :25:

Back
X