• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bambucan öncelikle kendi adıma özürlerimi belirtmek isterim ama derler ya insanın basireti bağlanır diye aynı bunun gibi oldu ne olur darılma bize olurmu ..hem çekilişe karar verilip bir kaç içindede oluncada telaşa geldi galiba neyse asıl suçlular biziz senide hatırlamamız lazımdı..

canım azönce konuştuk ama yine burayada yazayım istedim:34:
burda en büyük suçlu ben sayılırım çünkü hem telefon numaran bende var hemde facede eklisin:18:
ama dedigim gibi ben çekiliş haftaya kalır diye düşündügümden daha haber veririm falan diye acele etmedim:18:
dün çekiliş olacagını bilmiyodum:18::18:
mesela facede pampiş ve gönül2000sayfamda var:18:onlarada haber verebilirdim ama dedigim gibi daha düşünmeye fırsat olmadan çekiliş oldu:18:
seni ve güzel kızını çok öpüyorum sakın bize darılma:18:ben şahsen seni çok seviyorum:54:

sana hak veriyorum hayatım bende alınırdım
ama arkadaslarım seni göremediklerinden ve buraya cekiliş olacak diye yazıldıgından belki katılmazsınız diye düşünmüs olabilirler
sen bize alınma olurmu bambucanım :25:

bambucanim cok haklisin butun isimleri sayamadigimi biliyordum o yuzden kusuruma bakma opuyoruz sizi cok cok.

Bambucan öncelikle kendi adıma özürlerimi belirtmek isterim ama derler ya insanın basireti bağlanır diye aynı bunun gibi oldu ne olur darılma bize olurmu ..hem çekilişe karar verilip bir kaç içindede oluncada telaşa geldi galiba neyse asıl suçlular biziz senide hatırlamamız lazımdı..

canlarım benim, yani böyle msjlar yazdınız ya içimi rahatlattınız:16:
yani tamam aktif olarak devamlı yazamıyorum ama hep okurum takipteyim sizi..
feys açık oluyo, hiç bişey yazmasamda takılabiliyorum, tv zaten açmadığım için oyun oynuyorum falan sesler azranında hoşuna gidiyo ellemiyo.. ama burda yazı yazmaya başlayınca,azra hanım beni taklit etcekya, tuşlara basıyo ekranı kapamaya çalışıyo vs..
(yani girmiyorum diye,sizi unutmadımki ben hep aklımdasınız, ben hep burdayım)
sağolsun çiçek'de msj atmış çok sevindim..
yani 2 gün bakamadım, çekiliş yapalım demenizle yapmanız bir olmuş, yoksa kaçırmazdım zaten..
yaa zaten derdim unutulmaktı, yoksa nasip değilmiş olur böyle şeyler napalım:50:
hepinize teşekkür ederim oralim yerine geldi sayenizde..
sizi seviyorum ben yaa :21::21::21:
(ama bidaha unutmayın lütfen:47:)

canım gecmiş olsun kıyamam :17:
bence o üç dişini işaretle agrıyanları unutma sonra :24:
eşinde doktora gidip ameliyat olsun ben hastalanmıyorum diye agzımdan nefes alıyorum yetiyor diye gitmedim
megerse burun kemigim egriymiş ve bas agrım sinüzittenmiş
ama bu 6ay beni benden aldı bogazlarım agrıyor yutkunamıyorum acıcak diye
yani kısaca cok kötüleştim salı günü bakıcaz ne dicek bu doktor
bu arada bende o şeker oyunundan oynadım ne gıcık hemen can bitti ve bana milletten iste diyor
şimdi seni iyi anladım canım dakkalarca bekletiyor sinir gectin gectin yoksa bekle dur:27:
cok gıcık bıraktım tableti :47
sagol canım bu sefer işaret koydum kaybetmem:)kömürle siyaha boyadım:1:
yarın doktora gösterecem:)
eşimde ameliyat olacak uzun zamandır hep geçiştiriyo şu benim diş masrafım bitsin sıra ona gelecek:18:
şeker oyunu banada sinir vermeye başladı:47:bazılarını bir türlü geçemiyorum:47:pc yi fırlatasın geliyo:47:
bide oyun oynarken ben kendi kendime konuşuyorum:9:ahh üfff tühhhh diyorum eşim sinir oluyo:9:
Vaaav iki gün girmedim neler neler olmuş. Çekilişler olmuş beykoz kesin katılmıyo mu çok sevinmiştim halbuki bana onun çıkmasına, seviyorum oni çünki. Diğer arkadaşlarımı da seviyorum tabiki de.

BABYCEREN koptum çekiliş muhabbetlerine. Allah iyiliğini versin. İyiki sana ben çıkmamışım:9:Canım bu hafta kesmeyi düşünüyorum çünkü dişlerin geleceği yok dr a kontrole götürdük yakın zamanda çıkmaz dedi. Gece uykusuzlukları yüzünden ahanda böyle gezer oldum.:27: O yüzden bu hafta kekik yağı sürerek kesicem çok tırsıyorum.

AZRAECE sağ ol tatlım ben de sizinle burada olmayı seviyorum ve özlüyorum sizi. Kuduruk ecoşumu ve seni öpüyorum.:38:

BEYKOZ geçmiş olsun canım ameliyat olacakmışsın umarım sağlıkla atlatırsın. Salı günü kesin haberleri bekliyoruz.

Biz de ailecek hastayız sümüklü sümüklü geziyoruz ortalıkta umarım atlatırız öpüyorum hepinizi şekerler
öncelikle hepinize geçmiş olsun canım,kış geldi dert geldi:37:
hem sen neden öyle dedin bakıyım:20:iyiki sana çıkmamışım diye:51:küflü çökelek yollarım diyemi korktun:1:
valla sinirlenirsem ev adresini bulurum kapına kamyonu dayarım:52:1 kamyon küflü yollarım sana:52:

canlarım benim, yani böyle msjlar yazdınız ya içimi rahatlattınız:16:
yani tamam aktif olarak devamlı yazamıyorum ama hep okurum takipteyim sizi..
feys açık oluyo, hiç bişey yazmasamda takılabiliyorum, tv zaten açmadığım için oyun oynuyorum falan sesler azranında hoşuna gidiyo ellemiyo.. ama burda yazı yazmaya başlayınca,azra hanım beni taklit etcekya, tuşlara basıyo ekranı kapamaya çalışıyo vs..
(yani girmiyorum diye,sizi unutmadımki ben hep aklımdasınız, ben hep burdayım)
sağolsun çiçek'de msj atmış çok sevindim..
yani 2 gün bakamadım, çekiliş yapalım demenizle yapmanız bir olmuş, yoksa kaçırmazdım zaten..
yaa zaten derdim unutulmaktı, yoksa nasip değilmiş olur böyle şeyler napalım:50:
hepinize teşekkür ederim oralim yerine geldi sayenizde..
sizi seviyorum ben yaa :21::21::21:
(ama bidaha unutmayın lütfen:47:)

canım ya hemende affedermiş bizi:17:bi ara beykozda bizi fırçalamıştı hepimize iyi geldi:1:arada bir bize fırça şart:1:
çiçek mesaj attıgına göre senin numaran ondada var:23:demek tek suçlu ben degilim:27:ama kıyamam ben çiçege:1:sakın ona kızma canım,bütün suç benim:9:
bizde seni seviyorum canım:54:

selam:3:nasılsınız güzel anneler:3:
çiçekçim sen nasılsın umarım bir sıkıntın yoktur:))
bütün gün evdeydik:37:temizlik yaptım:37:sonra yemek:37:sonra çocukları yıkadım yatırdım:51:
çok yorgunum:37:
başka ne yazayım bilemedim kaldım pc nin başında:))

selam:3:nasılsınız güzel anneler:3:
çiçekçim sen nasılsın umarım bir sıkıntın yoktur:))
bütün gün evdeydik:37:temizlik yaptım:37:sonra yemek:37:sonra çocukları yıkadım yatırdım:51:
çok yorgunum:37:
başka ne yazayım bilemedim kaldım pc nin başında:))

Hamaratsın evelallah maşallah halılarıda pakladın bir güZel ..benimde silmem lazım ama her yer halıfex bu yüzden hali yıkama makinesi almaya karar verdim ;)) çok tembelim çok ne olcak benim halîm :ssz:
Bugün misafirler gelmedi bende oğlan uyurken babasına bırakıp dişarı çıktım anam çıkmaz olaydım Mahir'e bîr dünya kitap aldım çok para tuttu ama ne yapayım 3 alan iki ödüyor vardı yalnız hızımı alamadım ayarım kaçtı..ayrıca mutfak eşyasıda aldım bu mutfağın hiç eksiği bitmiyor ya :18:

Son düzenleme:
Ilkimcim geçmiş olsun şu hastalıklar bir bitmek bilmedi gitti off:50:

Son düzenleme:
bambucanım çok sağol affettin hemen bizi:))

bir daha 1 kilo ıspanak alırsam ne olayım ben:(( yarısını börek yarısını yemek yaptım arada bugünün yemeği balık, arada eceye yemek ve meyve yedir saat 5ten 11 e kadar mutfaktaydım öldüm bittim valla:(( meleğim sen naptın nasıl geçti misafirlerinle?

Minyatür CNm benim sana çıkmam nasıl oldu senin için sıkıntı olurmu eğer olursa buradaki sitelerden birşey seçme olagını düşünebilirsin çünkü bende öyle yapıcam galiba

asıl niye gelmediler ya o kadar hazırlık yaptın:37:

Dolmalar buzlukta.. yaptığım diğer yiyeceklerde midede ehuehue CNm iletişim sorunu yaşadık arkadaş dün mesaj atmış gelemiyecez diye ve mesaj bügün geldi hatlardan herhalde neyse ben dün hazırlığa başlamadan aradım ama ulaşamadım gelmeme sebepleri ise haftaya tr gideceklerimiş eksikler için alişveriş yapmalarıngerekiyormuş

Son düzenleme:
hmm tabi boşa gitmez size afiyet olsunda o kadar sterse girdin yoruldun meleğim:))

Haklısın CNm ama kismet değilmiş bende kızıyorum böyle son an işlere ama oldu neyse cumaya başka gelecekler var umarım onlar gelir ..dolmaları onlara ikram ederim attık ..bende misafir gelme hazırlıklarında çok stres oluyorum hatta eşim çağırma kimseyi diyor çok panik oluyormuşum ..

Misafirlere hazırladığımız şiş Kebapları biz yedik oh yarasın :)) bunu neden söyledik biliyormusunuz oğlumun çok zevk alarak yedi hatta resimleri çektik çok güzeldi elinde şiş iki eli tutup kemiriyor :)) Facebook a koymayı düşünüyorum ..çok yakında

Hamaratsın evelallah maşallah halılarıda pakladın bir güZel ..benimde silmem lazım ama her yer halıfex bu yüzden hali yıkama makinesi almaya karar verdim ;)) çok tembelim çok ne olcak benim halîm :ssz:
Bugün misafirler gelmedi bende oğlan uyurken babasına bırakıp dişarı çıktım anam çıkmaz olaydım Mahir'e bîr dünya kitap aldım çok para tuttu ama ne yapayım 3 alan iki ödüyor vardı yalnız hızımı alamadım ayarım kaçtı..ayrıca mutfak eşyasıda aldım bu mutfağın hiç eksiği bitmiyor ya :18:
evet ya halıları pakladım ellerim titremeye başladı:)çocukların çorabı evde kirlenince bana geliyolar:37:özellikle yer için biraz titizleniyorum yoksa diger işler bazen sarkıyo ama ne yapayım yetişebildigim kadar işte..
evin halıfleks se bencede halı yıkama al canım valla hiç çekilmez:37:ya dün doktordayken bir bebiş vardı aynı mahir:52:çookk benzettim hatta foto çekiyim istedim ama birazçekindim annesi izin vermez diye:))
mahirin kitaplarını merak ettim neler aldın canım:)bende dün bişeyler aldım cadılara:)eşim evde sıkı yönetim ilan etti ama yine onlar için dayanamıyorum,,birazda kıyafet aldım minnoşlara:18:benim hala giyecek birşeyim yok:))önce çocuklar:)
bambucanım çok sağol affettin hemen bizi:))

bir daha 1 kilo ıspanak alırsam ne olayım ben:(( yarısını börek yarısını yemek yaptım arada bugünün yemeği balık, arada eceye yemek ve meyve yedir saat 5ten 11 e kadar mutfaktaydım öldüm bittim valla:(( meleğim sen naptın nasıl geçti misafirlerinle?
bence sen bi daha ıspanaktan uzak dur:)zaten yıkaması temizlemesi başlı başına bir bela:37:
Haklısın CNm ama kismet değilmiş bende kızıyorum böyle son an işlere ama oldu neyse cumaya başka gelecekler var umarım onlar gelir ..dolmaları onlara ikram ederim attık ..bende misafir gelme hazırlıklarında çok stres oluyorum hatta eşim çağırma kimseyi diyor çok panik oluyormuşum ..

ben olsam bende sinirlenirdim:47:madem tr ye gidecen ara 2 gün önceden haber ver dimi:47:
bende senin gibi stres oluyorum ama misafir geldigi zaman stresim gidiyo:))hele ki sevdigim birileriyse herşeye degiyo..

amanda aman kimleri görüyorum:42:çiçek hanımlar gelmişler:1:hoşgelmişler:))
nasılsın canım:))
ben iyiyim işte yuvarlanıp gidiyoruz:))
dün kuyumcunun önünden geçiyodum beşi bir yerde gördüm inanırmısın gözüm kaldı:9:
birde çeyreklerin fiyatı düşmüş haberin varmı:9:benim çok hoşuma gidiyo:9:
bide derimont ta bir mont gördüm offf dedim vay be ne güzel birşey:9:
bide tektaş yüzügüm yok:9:
bide şu ayfonlara bayılıyorum harika süper ötesi bir cihaz:9:
neyse seni dertlerimle bogmayım canım:))

amanda aman kimleri görüyorum:42:çiçek hanımlar gelmişler:1:hoşgelmişler:))
nasılsın canım:))
ben iyiyim işte yuvarlanıp gidiyoruz:))
dün kuyumcunun önünden geçiyodum beşi bir yerde gördüm inanırmısın gözüm kaldı:9:
birde çeyreklerin fiyatı düşmüş haberin varmı:9:benim çok hoşuma gidiyo:9:
bide derimont ta bir mont gördüm offf dedim vay be ne güzel birşey:9:
bide tektaş yüzügüm yok:9:
bide şu ayfonlara bayılıyorum harika süper ötesi bir cihaz:9:
neyse seni dertlerimle bogmayım canım:))

Allah'tan hiç birşey istemiyorsun :))istesen ne olurdu Allah yandı seni çekenler ;)) gız sen Ayfon mu istiyon yoksa Afyon mu :9:

Resim işi tamamdır :34:

mahiride kebabınıda yiyesim geldi:56:
bizde bugün mangal yaktık ama çöp şiş degil,bildigin demir şiş:))
hatta tam etleri saplıyorum eşim beni sinir etti:47:neyseki birşey yapmadım korkmayın:9:
şu okuldaki çakma psikologa bi dahamı gitsem ne yapsam:1:hayır yani işede yaramıyo ki:1:

Allah'tan hiç birşey istemiyorsun :))istesen ne olurdu Allah yandı seni çekenler ;)) gız sen Ayfon mu istiyon yoksa Afyon mu :9:

Allahisen şimdi ben kızdan birşeymi istedim:47:sadece dertlerimden bahsediyorum:47:
hem ayfon istiyorum dedim ya:47:afyonda nerden çıktı:47:
tamam tamam ıphone da olur farketmez:47:
ne çektin be çiçek:9:daha bekleyin yeni başlıyorum:9::9:
kız çekilişe katıldıgına kesin pişman olmuştur:9::9:
geri dönüşü yok bilesin:27:
seneye inşallah sen bana çıkarsın melegim:9::9:
beddua gibi oldu demi:))

Allahisen şimdi ben kızdan birşeymi istedim:47:sadece dertlerimden bahsediyorum:47:
hem ayfon istiyorum dedim ya:47:afyonda nerden çıktı:47:
tamam tamam ıphone da olur farketmez:47:
ne çektin be çiçek:9:daha bekleyin yeni başlıyorum:9::9:
kız çekilişe katıldıgına kesin pişman olmuştur:9::9:
geri dönüşü yok bilesin:27:
seneye inşallah sen bana çıkarsın melegim:9::9:
beddua gibi oldu demi:))

Muhahaha :1: CNm bana çık sorun değil gönlümden ne koparsa artık onu alirım yalnız kızlara çok çömert olabilirim ,seni bilemem :9:
Hali yıkama makinası olabilir dur balım bir alana diğeri bedava varsa şimdiden stok ediyim :9:

Back
X