• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hah tam üstüne geldiniz. haftasonu yemekte 40 yaşlarında 2 kadın gördüm. 10 yaşlarında oğulları vardı. hatunlara baktım, yüzleri hafif kırşmaya başlamış. "hatuna bak. yüzü kırışma yaşıan gelmiş. Allah bilir 40 yaşını geçmiştir. oğlu daha 10 yaşında be :ssz: amma geç anne olmuş" dedim. sonra parmaklarımla hesapladım, ne göreyiiiiimmmm :53: ben de, o kadının tamı tamına aynısı olacağım :52: Orhan Cemal 10 yaşına bastığında 43 yaşında, yüzü burşmaya başlamış, "yaşı geçkin" tabir edilen hatunlardan olacağım :52: aldı beni bir karamsarlık :ssz: babası desen, 51 yaşında olacak oğlu 10 yaşındayken :ssz: belkim oğlumun mürüvvetini bilem göremem, ölürüm :ssz: geçen yılı, "eşimin arkadaşlarının çocuklarının" düğününe giderek geçirdik. kimse inanmadı Orhan Cemal'in bizimkinin ilk çocuk olduğuna :ssz:

:43:canım ya:43:böyle deme:43::43:olsun kısmet böyleymiş:43:
ben 25 yaşında anne oldum ama çevremde 18inde doguran çok var:51:mesela komşum şuan 25 yaşında ama 8 yaşında kızı,5 yaşında oğlu ve 8 aylık bir kızı daha var:52:bende onlara göre geç kalmış sayılıyorum:27:
bana hava atıyolar:))
o kadarda erken evlilik ve çocuk doğru degil ama komşum 8 kardeşinede baktıgı için çok tecrübeli,3 çocukla ugraşıyo ama daha bir kere off dedigini duymadım:nazar:her günde 3 çeşit yemek yapıyo:53:kocasıda afrikada:53:tek başına bakıyo çocuklarına:nazar:valla nu gördükçe kendimden utanıyorum:ssz:
neyse konuyu yine sapıttım,üzülme dostum sonuçta seninde okulun vardı yani demi:34:
keşke bende okusaydım 30 yaşımda doğursaydım ama kısmet böyleymiş:16:

az önce söylemesi ayıp ingiltereden paketim geldi:52: biraz hava attım tabiki.ama içini açınca az kalsın ağlıyordum.meleğim ne kadar güzel şeyler göndermişsin içimde kelebekler uçuştu resmen akşam hemen fotolayıp anca yarın yükleyebilirim.çok teşekkür ederim sayende 2014 gelmeden senem güzel geçmeye başladı.:16:

ne güzel ya ben bile sevindim valla:46:ne göndermiş hemen resim isteriz:34:
melegim zaten zevk sahibi bir insan kesesine bereket..

bende 22 yaşında evlendim ama 29 yaşında anne oldum pişman değilim anneliğe hazırlanmışım ama şimdide geç kaldığım için bebeklerin arasını kısa tutuyorum.33 yaşındada 3. bebeğimi yapıp inş. jübilemi yapmayı düşünüyorum bakalım.

hah tam üstüne geldiniz. haftasonu yemekte 40 yaşlarında 2 kadın gördüm. 10 yaşlarında oğulları vardı. hatunlara baktım, yüzleri hafif kırşmaya başlamış. "hatuna bak. yüzü kırışma yaşıan gelmiş. Allah bilir 40 yaşını geçmiştir. oğlu daha 10 yaşında be :ssz: amma geç anne olmuş" dedim. sonra parmaklarımla hesapladım, ne göreyiiiiimmmm :53: ben de, o kadının tamı tamına aynısı olacağım :52: Orhan Cemal 10 yaşına bastığında 43 yaşında, yüzü burşmaya başlamış, "yaşı geçkin" tabir edilen hatunlardan olacağım :52: aldı beni bir karamsarlık :ssz: babası desen, 51 yaşında olacak oğlu 10 yaşındayken :ssz: belkim oğlumun mürüvvetini bilem göremem, ölürüm :ssz: geçen yılı, "eşimin arkadaşlarının çocuklarının" düğününe giderek geçirdik. kimse inanmadı Orhan Cemal'in bizimkinin ilk çocuk olduğuna :ssz:

COK GÜLDÜMMMMM:66::66::66:
sebebinede ayrı güldümmmmm :27:
ben yas muhabbetine hiç girmiyim azizim :27:
ama girmeden edemicem ben orhan cemal 21 yasınddayken 43 olacam :27:
tabi yasarsam hayatım rabbim uzun ömür versin hepimize inş:ssz:
eşimin babanneside 84yasında hiç ölecegini düşünmüyor :27:
sen niye öldürüyon kendini duymamıs olayım :47:

az önce söylemesi ayıp ingiltereden paketim geldi:52: biraz hava attım tabiki.ama içini açınca az kalsın ağlıyordum.meleğim ne kadar güzel şeyler göndermişsin içimde kelebekler uçuştu resmen akşam hemen fotolayıp anca yarın yükleyebilirim.çok teşekkür ederim sayende 2014 gelmeden senem güzel geçmeye başladı.:16:
ayyy, foto gönderiniz azizim :16: Kars'ın kaşarı meşhur karaş gönderildi, "Antake" nin nar ekşsi var... hımmm :26:Londra'nın nesi meşhur ki :44:"kırismıs"indirimleri meşhur, sakın meleğim hanım koca bir bavul dolusu kıyafet göndermiş olmasın :52:

Son düzenleme:
allahım bu nasıl güzel bi fotoğraf böyle kuzular çok tatlı.
şekersiz korkularımdan bahsettim ama biz eninde sonunda tayin isteyeceğimiz için satıyoruz.bu arada sen defneyi montesori anaokuluna göndermekten vazgeçtin mi.antalyada da varmış çok sevindim.inş. bende gönderirirm.
baybcim eşin senin gibi güzel hatunu bulmuş güzelliğinden dili tutulmuştur ondan söylemiyodur şekerim biz topik olarak senin güzelliğini tescilledik.
:)
vazgeçmedim de beklemedeyim :)

çağla hala uyuyo uyansada gitsek:31:
işimde yok:31:ne yapsam:31:
topiktede çikodan başka kimse yok:31:nasılsın dostum:3:
orhan cemel beyler nasıllar:)eşin nasıl:))
şekersiz resimler çok güzel:16:Allah saglıklı uzun ömürler versin inşallah:nazar:
bu arada sen 30 a girdin mi canım:)ya benide bir telaş sardı ki sorma:51:30 yaşında olacam ama 30 yaş sendromuna girdim:)
moralim sinirlendi:37:
sen girdiysen bi anlat hele nasılmış 30 yaş:18:yok eger güzel degise ben girmiycem:18:29 da 5 yıl daha kalayım diyorum:23:
yıllar ne çabuk geçiyo:31:
yaşlanıyoruz:31:yakında çiko gibi olacaz:9:olsun be her yaşın ayrı güzelligi vardır:51:
mesela babaannem 85 yaşında çok fittir:)ismimizde aynı belki bende o yaşta fit olurum:))
birde geçen aklıma geldi şekersiz 50 yaşında sırtına dövme yaptırıyomuş:1:ama sırtını germeye 5 adam lazım yoksa nasıl dövme yapılsın:9::9:
ay sıkıntıdan ne yazacagımı şaşırdım:9:
neyse ben gidip makyaj yapayım sanırım iyi degilim:))
cuma gunu 30 oluyorum şekerim. girince söylerim nasıl olduğunu :)

Oy sevgi pıtırcıkları sizi çok harika bir poz .. Hiç solmasın bu sevgi yumağı :16:

"sevgi pıtırcıkları" olmuşlar gerçekten de :16:

teşekkür ederiz :) muckkk

COK GÜLDÜMMMMM:66::66::66:
sebebinede ayrı güldümmmmm :27:
ben yas muhabbetine hiç girmiyim azizim :27:
ama girmeden edemicem ben orhan cemal 21 yasınddayken 43 olacam :27:
tabi yasarsam hayatım rabbim uzun ömür versin hepimize inş:ssz:
eşimin babanneside 84yasında hiç ölecegini düşünmüyor :27:
sen niye öldürüyon kendini duymamıs olayım :47:

bencede sen yaş konusuna girme çıtır hatun:))
benim cadı ceren 20 oldugunda bende 45 olacam:27:iyimi iyidir ya:1:
hemen evlendirirsem 46 da annane olabilirim:1:
bu arada benim babaannemde 85 yaşında hiç ölecegi yok:1:diyorum nene daha ne kadar yaşarsın sen:))
daha 5 yıl giderim var kızım diyo:9:Allah uzun ömürler versin.

mesela komşum şuan 25 yaşında ama 8 yaşında kızı,5 yaşında oğlu ve 8 aylık bir kızı daha var:52:bende onlara göre geç kalmış sayılıyorum:27:
bana hava atıyolar:))
o kadarda erken evlilik ve çocuk doğru degil ama komşum 8 kardeşinede baktıgı için çok tecrübeli,3 çocukla ugraşıyo ama daha bir kere off dedigini duymadım:nazar:her günde 3 çeşit yemek yapıyo:53:kocasıda afrikada:53:tek başına bakıyo çocuklarına:nazar:valla nu gördükçe kendimden utanıyorum:ssz:

nee :53: yek başıan hem de 3 çocuk hem de yemek yapan komşu mu :53:

ay ben nelerelere gdieyim ayooolll :14: ay ben beceriksiz hem de yaşlı bir anne çıktım böyleeee :14: ay dünyada neler varmış da ben kendimi anne sanıyormuşuuuummm :14: ay ben bi fena oluyorum aaaaaaaay :14:

Son düzenleme:
ayyy, foto gönderiniz azizim :16: Kars'ın kaşarı meşhur karaş gönderildi, "Antake" nin nar ekşsi var... hımmm :26:Londra'nın nesi meşhur ki :44:"kırismıs"indirimleri meşhur, sakın meleğim hanım koca bir bavul dolusu kıyafet göndermiş olmasın :52:

angaranın neyi meşhur azizim:26:sanırım sovugu:18:8 sene önce eylül sonu falandı burda yanıyoduk oraya bi gittim dondum :18:
aslında ilk günler çok iyidi sıcaktı hatta okadar sıcakta hiç terlememiştim çok tuhafıma gitmişti:26:biz burda oturdugumuz yerde terden sırılsıklam oluruz:37:ama sovuguda çekilecek gibi degilmiş dostum:18:

bu arada ben komşuya gidemedim:31:çağla geç uyandı:31:

bu yıl topiğin "en"leri seçilmese :17: ben "en yaşlı" çıkacağım böyle giderse :18:
ayağı "en büyük" de çıkabilirim tabi :44:
"en aceleci" de olabilir veya "en bozuk gözlü" çıkmak da mümkün :44:

Babyceren de çıksa çıksa "en agresif" çıkar :33:
"en datlu" adayım biangel_kujum, bütün oylarım ona :16:

nee :53: yek başıan hem de 3 çocuk hem de yemek yapan komşu mu :53:

ay ben nelerelere gdieyim ayooolll :14: ay ben beceriksiz hem de yaşlı bir anne çıktım böyleeee :14: ay dünyada neler varmış da ben kendimi anne sanıyormuşuuuummm :14: ay ben bi fena oluyorum aaaaaaaay :14:

ya canım tek başına 3 çocuk:51:4. yüde yapacak,tabi kocası gelirse:9:
bide bakımlı ki sormayın:51:çokta güzel bir kız:51:evide tertemiz:51:ögle yemegi bile yapıyo:51:ama şöyle bir avantajı var,aile apartmanında oturuyo,kv ve eltisi ona hep destekler:51:
sende kıskanma canım:51:

angaranın neyi meşhur azizim:26:sanırım sovugu:18:8 sene önce eylül sonu falandı burda yanıyoduk oraya bi gittim dondum :18:
aslında ilk günler çok iyidi sıcaktı hatta okadar sıcakta hiç terlememiştim çok tuhafıma gitmişti:26:biz burda oturdugumuz yerde terden sırılsıklam oluruz:37:ama sovuguda çekilecek gibi degilmiş dostum:18:

"angara"nın tavası meşhurdur :16: hayır, teflon yada dökme tava değil dostum :47: "etle yapılan yemeğimsi gıda"sı olarak tavası meşhurdur :16: hayır, 34 yıldır burdayım Ankara tava yemedim yiyen de görmedim. buralar hep "odunda Antakya dönercisi ve künefecisi" dolu :ssz:

Son düzenleme:
bu yıl topiğin "en"leri seçilmese :17: ben "en yaşlı" çıkacağım böyle giderse :18:
ayağı "en büyük" de çıkabilirim tabi :44:
"en aceleci" de olabilir veya "en bozuk gözlü" çıkmak da mümkün :44:

Babyceren de çıksa çıksa "en agresif" çıkar :33:
"en datlu" adayım biangel_kujum, bütün oylarım ona :16:

sen ''en meraklısı''da çıkabilirsin:))
benimde oylarım kujuma:16:çok özledik valla:16:
zadayıda özledik:16:
planneride:16:

sen ''en meraklısı''da çıkabilirsin:))
benimde oylarım kujuma:16:çok özledik valla:16:
zadayıda özledik:16:
planneride:16:

PLANNER'ı mutlu_anne arayabilir mi acaba? hasta filan olmasın :26:

nagihan hanım da yok :44:gecen yıl pek zam alamamıştı ve oatronlarına ateş püskürmüştü. sonra patronları nasıl gönlünü almışlardı dimi? umarım bu yıl iyi bir zam alır dostumuz :16:
ZADA hanım ise çok zam almıştı. bakalım o ne durumda :26:

dostum, Babyceren eşiniz mutfak harçlığınıza yeniyılda zam konusunda ne düşünüyor? yok, benimki zam düşünmediği gibi. 5 yıllık kalkınma planı içinde, benim 5 yıllık maaşıma el koymak da var :18: korkuyorum, bu adam beni haftasonları evlere temizliğe de gönderecek diye :18:

dostum beykoz, kokulu öpücüklerlen size veda ediyorum :5:

hoşta kalınız, tezce geliniz anacığım :10:

Back
X