selam kızlar..
bizdede değişik haberler var.. yaklaşık iki hafta olacak çalışmaya başladım.
çok ani oldu. arada bir iş başvuruları yapıyordum ama azrama bakacak kimse olmadığından kreş şartlarına uygun bir iş bulmakta epey zordu.
malum özel sektörde hafta sonları ve resmi günler tatil olan kurumsal bir firma bulmak çok zor.
sonra bir salı günü iş başvurusuna çağrıldım çarşamba evrak hazırlayıp perşembe işe başladım.
hafta sonu ve resmi günler tatil olan bir iş bulunca bu fırsatı kaçırmak istemedim
azrayada bu ani iş yüzünden bakmak kayınvalideme kaldı.
evlerimiz arası mesafe epey çok olduğundan yavrum her sabah bu eziyeti çekmesin diye nerdeyse kayınvaldeme yerleştik.
hafta içleri orda hafta sonları evimizde kalıyoruz.
güzel bir kreş buluncada düzenimiz oturur umarım.
böyle ani olması beni çok etkiledi. ilk günlerim devamlı ağladım. hele bir sabah azra daha evden çıkmamla kapıya gelip anne gitti diye içli içli ağlayınca kahroldum.
karmakarışık duygular yaşadım, kendimi kötü anne gibi hissettim vs.
ama onun ve bizim geleceğimiz için bi yerdende başlamamız gerekiyordu.
şimdi çalışmasam bir iki sene sonra 2. çocuk gelse sonra azra okuulda 2.ci evde derken hiç çalışamam diye düşündüm.
azrada artık çoğu çocuk gibi tanıyamadığım bir çocuk olup çıkmıştı şu aralar.. devamlı ağlamalar, parka götürmekten korkar olmuştum döncez dediğim an kendini yerlere atıp ağlamalar vs.. bende elimde olmadan sinirlenip bağrıyordum

sonra pişman oluyorum ama ne fayda çocuğuma bağırmıştım bir kere.. sonra günün yorgunluğu stresi, kendime vakit hiç ama hiç ayıramamayla biriken deprosyonik haller neticesinde kızıma eskisi kadar verimli olamadığımı hissettim.. çalışırsam her şeyin daha iyi olacağını düşündüm.. kızımla geçireceğim kısıtlı vakitleri daha kaliteli geçirceğime inandım yada yada vicdanımın sesini bastırabilmek için inandırdım kendimi bilemiyıorum..
şuan hala alışabilmiş değilim ama sizlerden bir sürü anne bu durumu yaşayıp alıştınız.. bunu düşündükçe bende alışırım diyorum.
daha şimdiden ilk maaş günüm gelince kendi paramla azraya oyuncak üst baş alabileceğim günü düşündükçe mutlu oluyorum..
uzun uzadıya yazdım ama içimi dökmek istedim biraz gözlerinizi yoracağım affola