• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya Allah aşkına bana yüzü hayalet beyazına çevirmeyecek bir güneş kremi önerir misiniz şu mineral filtreli güneş kremleri bana hiç uymadı 🫣

Arkadaslar ben 8+5 im cok çeşitli beslenemiyorum bir iki haftadır pilav makarna patates tost bazlama bazen cok cok nadir et dürüm avokada vs yiyemiyorum avokado diyor herkes üzülüyorum da
Bir de dogum paketi icin ne düşünüyorsunuz 120 130 bandindaymis beb zaten fetal dna yaptiricam 2 li 3 lu test duusnmuyrm o yüzden cok mantıklı gelmedj bana
Bende aynıyım avakado aldım sağlıklı besleneyim diye kaç gündür o bana bakıyor ben ona
Ben doktorw gittim dün normal dedi kan gelmediği sürece. Ayakta uzun durduysan ilişki olduysa olmuş olabilir dedi. Dinlen bu süreçte ve ilişki olmasın dedi

İlişki olmadı bizde öğrendiğim günden beri ara verdik Dr da birşey demedi kontrole gidince sorucam

Bende aynıyım avakado aldım sağlıklı besleneyim diye kaç gündür o bana bakıyor ben ona

İlişki olmadı bizde öğrendiğim günden beri ara verdik Dr da birşey demedi kontrole gidince sorucam
Benim regl dönemi bir de sizin de öyle büyük ihtimalle acaba ilgisi var mıdır bilmiyorum ilk aylarda. Olumsuz olan şeyler varsa ilişki olmasın diyorlar bize başından beri dememişti ama bu akıntıdan sonra dedi en azından 1 hafta. Çok normal olabilir böyle akıntı kırmızı kan şeklinde gelmediği sürece sorun yok dedi

Back
X