2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım arkadaşlarım:16:

Çiçekçim prensesim odasında güle güle oynasın inşallah:nazar:

Baby Zeynoya ve Çağlama geçmiş olsun:nazar: Zeyno nasıl şimdi?İnşallah kötü bi kene değildir,Rabbim korusun yavrularımızı:nazar:
Cerenim akıllı kuzum farketmiş çok şükür:16:

Şekersiz güle güle giysin kokoş Defnem aldıklarınızı:nazar: Pasta işi süper olmuş babanne candır:13:Bende 2 katlı yaptırmak istiyorum bu sene:16:

Turuncu çok sevindim Kayra'nın iyileşmesine:nazar:Sana da geçmiş olsun canım,diş ağrısı ve kulak ağrısı hayatımda yaşadığım en kötü
2 ağrıdır:5: İkisinide yaşamış biri olarak düşmanımın başına gelsin istemem:ssz: Rabbim her daim sağlık versin:16:

Meleğim ne zaman geliyorsun canım?...Şekersiz İzmitten geliyor,baby Hataydan bende Fatihten geleyim mi:32: Baby'nin geldiği cuma akşamı bende tası tarağı toplayıp sana geleyim mi iş çıkışı,, kız kıza sabahlarız:52::13::46: Sonra boğazda kahvaltı veee sonrasında....Süpriiiizzzz:9:

CNm inş bir aksilik olmazsa Mayıs ayı orda olucam .. Hediyenide yanımda götürücem posta ile gönderemem sağlam ulaşamıyabilir ;))
Fikrine bayıldım gel valla sabaha kadar muhabbet harika gidecektir ..

Amin cumlemizin cocuklarini
Ben frankfurtayim köln yakin uzak degil okadar bana londra hep görmek istedigim ülke esimin amcasi orda hep diyorum gidelim cok gitmek istiyorum nedense

İphon'den
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aa ne güzel gelin mutlaka o zaman artık bende varım ne de olsa dimi :34:

Herkez kayiplara karisti temizlik yapiyorlar sabh sabah😊
Ben papazi bekliyom belki yolu duser diye yardima 😁😁

İphon'den
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eyvah yakalanmis miyim:17:
ben de 2013 mayis annesiyim sizin sayenizde gelecekte beni neler bekledigini ogreniyorum

o zaman bizi izlemeye devam ediniz dostum :46:
çocuklar büyüdükçe tatlanıyor ve hayat kolaylaşıyor. özellikle yürüyüp, istedikleri yere gidebildiklerinde, siz de rahat edersiniz :16:

helloo ben geldim :1: toplantım vardı vs sabah selamını kaçırdım muhabbeti de tabi.

mutlum gelmiş miradan haberler getirmiş. yerim ben o sıpayı. şimdi fotoğraflara bakıcam

tuana hoşgeldin
turtix ben de merak ediyodum seni :D

ya beybi ne zaman geliyodun sen? hangi gundu? takvime işaretliyim de unutmiim ya da başka plan yapmiim..

gece kalmaya ben degelebilir miyimmeleğim.. ayy kız kıza pijama partisi süper ya
zillilerle birlikte :D

şimdi size 2 foto gostercem. kuzumun cicileri ve el emeği göz nurumuz 2 :) kendi ellerimle yaptım

$10011337_746806108693664_7763068092978920743_n.webp $10150578_746804408693834_2573681989046387529_n.webp

Son düzenleme:
helloo ben geldim :1: toplantım vardı vs sabah selamını kaçırdım muhabbeti de tabi.

mutlum gelmiş miradan haberler getirmiş. yerim ben o sıpayı. şimdi fotoğraflara bakıcam

tuana hoşgeldin
turtix ben de merak ediyodum seni :D

ya beybi ne zaman geliyodun sen? hangi gundu? takvime işaretliyim de unutmiim ya da başka plan yapmiim..

gece kalmaya ben degelebilir miyimmeleğim.. ayy kız kıza pijama partisi süper ya
zillilerle birlikte :D

şimdi size 2 foto gostercem. kuzumun cicileri ve el emeği göz nurumuz 2 :) kendi ellerimle yaptım

Eki Görüntüle 1070520 Eki Görüntüle 1070521

:54::46::46::46::46::46:ellerine sağlık canım:nazar:

selam:3:amma kaynatıksınız:27:iyiki gezmeye gittik çeneniz düşmüş:27:
mutlu bunun sebebi senmisin:1:
ya bencede ben geldigimde hepiniz melegime gelin:9:sanki babamın evi gibi çağırıyom:9:
şekersiz sende gel kız:51:sabaha kadar çene çalarız:27:sonra uyuruz kahvaltıyı kaçırırız:1:
miraya maşallah diyorum:nazar:çok seviyorum onu çoookk:16:çağlada bu aralar korktum diyo:51:ama gerçekten korkuyo:)
bizim 1. katta hemşire oturuyo ve sürekli gittigimiz hastanede görüryoruz:6:onun kapısının önünde asla geçmiyo:9:korktum diyo kucagıma geliyo:9:
resimlere bakayım gelecem:10:
bu arada şekersizim defnoşumun cicileri çoook güzel cnm:16:

Son düzenleme:
korkma olayı bizde de moda bu ara :) dönemsel demek ki :D

teşekkürler mutlum ve beybim..

valla gelebilsem süper olur kızlar ya.. hepimiz mutluya mı gitsek :D ama yok hep ona hep ona olmaz.. :) bana gelin valla ne guzel olurrr ayy balkon sefası yaparız.. maşukiyeye sapancaya götürürüm sizi gezmeye

kaçında geliyon kız 31 mayıs mı 30 mu?

Son düzenleme:
şekersiz biletimi daha almadım ama bugün yarın alacam inşallah:6:
30 mayıs akşam gelecem:6:kısmet olursa..
cumaya denk geliyo:6:pazarteside dönecem:10:
haftasonu istenbulu gezecez cerenle,pazarteside doktora gidecez sonra vıınnn antekyeye:27:
şimdiden çok heycanlıyım:27:köyden indim şehre gibi olacak:9:çok korkuyom:18:elimi sakın bırakmayın:1:
mutlum sagolasın zeyno iyi çok şükür:nazar:kene zehirli degilmiş:18:ama korkusu bize yetti:18:

şekersiz biletimi daha almadım ama bugün yarın alacam inşallah:6:
30 mayıs akşam gelecem:6:kısmet olursa..
cumaya denk geliyo:6:pazarteside dönecem:10:
haftasonu istenbulu gezecez cerenle,pazarteside doktora gidecez sonra vıınnn antekyeye:27:
şimdiden çok heycanlıyım:27:köyden indim şehre gibi olacak:9:çok korkuyom:18:elimi sakın bırakmayın:1:
mutlum sagolasın zeyno iyi çok şükür:nazar:kene zehirli degilmiş:18:ama korkusu bize yetti:18:

bırakmayız yavrum ya. ayıpsın.. istersen izmite gel ertesi gun birlikte istanbul yapalım ne dersin?

korkma olayı bizde de moda bu ara :) dönemsel demek ki :D

teşekkürler mutlum ve beybim..

valla gelebilsem süper olur kızlar ya.. hepimiz mutluya mı gitsek :D ama yok hep ona hep ona olmaz.. :) bana gelin valla ne guzel olurrr ayy balkon sefası yaparız.. maşukiyeye sapancaya götürürüm sizi gezmeye

kaçında geliyon kız 31 mayıs mı 30 mu?

yavrum senin ev uzak:51:eger melegim o tarihe kadar gelmemiş olursa kardeşime gidecem:10:onun evi pendige 10 dakika mesafedeymiş,,yani kocaelinin sınırındaymış:26:
yine sana ters oluyo sanki:26:
bakalım daha zaman çok:51:ileriki tarihlerde tam netleşir:51:
buluşma işini 31 mayıs yapalım:51:bana uyar:))

yavrum senin ev uzak:51:eger melegim o tarihe kadar gelmemiş olursa kardeşime gidecem:10:onun evi pendige 10 dakika mesafedeymiş,,yani kocaelinin sınırındaymış:26:
yine sana ters oluyo sanki:26:
bakalım daha zaman çok:51:ileriki tarihlerde tam netleşir:51:
buluşma işini 31 mayıs yapalım:51:bana uyar:))

:)
eh öyle olsun bakalım. netleşsin hersey ona gore ben de geleyim meleğimde kızlar partisi yapalım :)

tabi canım sende gel:))sanırım melegim türkiyeye gelmekten vazgeçecek:9:hepiniz gelin ya ne güzel olur:27:
melegim bu işe ne diyosun:1:bence çok sevinir:51:ben çok sevindim:16:

Sorman gereksiz herkes davetlidir .. Sekersizyeşilçay ve mutlumunda bize katılmalarından çok mutluluk duyarım ..
Sekersizyeşilçay bayıldım cicilere , ellerine sağlık 2 çok güzel olmuş ..

Gelme şerefinize binanen mangal partisi yapmaya karar verdim kızlar hadiyin bakalım ada manzaralı teras sefasına buyrun gelin:16:

Gelme şerefinize binanen mangal partisi yapmaya karar verdim kızlar hadiyin bakalım ada manzaralı teras sefasına buyrun gelin:16:

Canim benim gelmem saat 10 u buluyo..ben gelene kadar sofra hazir olsun eheuehu..bulasik makinan var dimi:) onca yoldan gelmişim yorma beni :))
Bu arada bilete tekrar baktim yaw gitgide fiyati artiyo bunun şoklardayim:))
Hemen almam lazim

Canim benim gelmem saat 10 u buluyo..ben gelene kadar sofra hazir olsun eheuehu..bulasik makinan var dimi:) onca yoldan gelmişim yorma beni :))
Bu arada bilete tekrar baktim yaw gitgide fiyati artiyo bunun şoklardayim:))
Hemen almam lazim

Evt CNm bileti hemen al birde günün her saatinde yokla fiyatlar bazen bir gün sonrasından düştüğü vakitler oluyor garip ama bu talep meselesi bilete istek oldukça fiyat değişiyor ..
Bulaşık makinem yok CNm ama semaverim var ;)) o eve almadım bir o eksik gerçi :)) eksik çok ama olsun bana zararı yok manzarası yeter gayri .sizde olduktan sonra gözüme hiçbirşey gelmez gayri bulsşıklarıda ver Mahir'e halletsin teyzesi çok iyi temizler ..

Meleğim ev nerdeydi senin? Eşin gelmicek di mi ;) o yoksa gelebilirim ben sanıyorum.

Bulasıgı da el birliğiyle hallederiz sorun yok

CNm eşim yok mahir olucak erkek olarak :))
Evim Anadolu yakasında sahilde tekel fabrıkası ve Maltepe Üniversitesinin orada .. Sana yakın yani ;))
Bulaşığı hiç dert etmedim zaten baby yıkar hepsini bir güzel :))

Back
X