• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    81
Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı tam 2 saatte öğrenebildik cinsiyeti :) doktor önce %100 kız dedi sonra kordon kafamızı karıştırdı tatlı yemeye gönderdi beni biraz dolaş dedi sonra geldiğimde artık bizimki bacakları falan salmıştı ve malum şeyi gördük :) oğlum oluyor ilk evladım💙 sağlıkla gelsin inşallah 15+5 zar zor öğrendik gerçekten :)

Merhaba aynı problem bende de var 2-3 haftadır. Doktor normal olduğunu söyledi ve yapabilecek hiç birşey yokmuş. Magnezyum verdi. Umarım işe yarar çünkü bende oturduktan sonra kalkamıyorum 🙈
Şu hayatta kadın doğum dokturu olmak varmış,başka herhangi bir sektorde sorun sıkıntı şikayet olduğunda çözmeye çalışmak zorundasınız,ammavelakin kadın dogumcuysaniz gebe kadın ağrıdan yere Yatsa çatlasa normal gebelikde deyip gecebilirsin🤣🤣🤣🤣

İnşallah çok teşekkür ederim😊 fiyat biraz çok geldi ama sanırım herkes aynı fiyatı veriyorlar ona pek yapılabilecek bir şey yok
Fiyat aşırı yüksek bence. Ben bir ay önce intergen firmasında neredeyse yarı fiyatına yaptırdım bir araştırın isterseniz :)

İnşallah çok teşekkür ederim😊 fiyat biraz çok geldi ama sanırım herkes aynı fiyatı veriyorlar ona pek yapılabilecek bir şey yok
Yeditepe ünv hastanesinde 9900tl ye full paket yapıyorlar, haftasonları da dahil 9. Gün sonucumuz çıktı. Yaptırmadan önce bize de doktorumuz iki firma önermişti ama fiyatları belirttiğiniz gibiydi, sonra doktora yeditepenin içeriğini gösterdik, aslında aynı olduğunu teyid etti ve güvenilir olduğunu da teyid etti. Başka illerden alınan örneklerde nasıl ilerliyorlar bilmiyorum ama telefonla arayıp danışabilirsiniz. Karyobaby NIPT yazınca numarası çıkıyor. Aradaki fiyat az değil, önemli 🥰 tek eksiği cinsiyeti söylemiyorlar.

Süper bi hafta gibi bi sürede çıkmış o zaman 14 gün dediler bana da uzun geldi biraz
Merhaba ben de nateraya yaptırdım.Doktorum Plus paketini istiyordu(bunu firma biliyor doktorunuzun adını soruyorlar ve şu paketi istiyor diyorlar)550 dolar verdim.Fakat benim sonuçlarım 3 haftada çıktı.Size böyle olacak diye bir durum yok benim ilk verdiğim örnekte yeterli dna yoktu.Natera’nın benim için en büyük avantajı RH bakması çünkü kan uyuşmazlığımız vardı Natera bebeğin kan grubunu da iletiyor.

Şu hayatta kadın doğum dokturu olmak varmış,başka herhangi bir sektorde sorun sıkıntı şikayet olduğunda çözmeye çalışmak zorundasınız,ammavelakin kadın dogumcuysaniz gebe kadın ağrıdan yere Yatsa çatlasa normal gebelikde deyip gecebilirsin🤣🤣🤣🤣
Evet aynen öyle😊 Ben azından pilates tavsiye eder diye düşünüyordum🙈

ellerinde ayaklarında ödem problemi yaşayan var mı. Ellerim geceden sabaha çok şişiyor eklemlerim kımıldamıyor. Akşama doğru da ayaklarım balon gibi oluyor. Ayak bileği ve diz kapağı arası. Gebelikte en zorlayan şey bu oldu beni. Bulantı kusma olmadı tiksinme olmadı ama ellerim yok gibi 😭

Evet 9. Günde geldi sanırım, o gün sabah msj attım temsilciye daha çok erken demişti ama öğleden sonra sonucu gönderdi sonra. 14 gün çok uzun beklemek zor gerçekten inş en kısa sürede sağlıklı sonucunuz gelir ☺️
😅 Ben bir ay sonra aldım sonuçları.
ellerinde ayaklarında ödem problemi yaşayan var mı. Ellerim geceden sabaha çok şişiyor eklemlerim kımıldamıyor. Akşama doğru da ayaklarım balon gibi oluyor. Ayak bileği ve diz kapağı arası. Gebelikte en zorlayan şey bu oldu beni. Bulantı kusma olmadı tiksinme olmadı ama ellerim yok gibi 😭
Benim biraz var ama sizin bahsettiğiniz kadar çok değil. Burnum büyüdü bir de.

Yeditepe ünv hastanesinde 9900tl ye full paket yapıyorlar, haftasonları da dahil 9. Gün sonucumuz çıktı. Yaptırmadan önce bize de doktorumuz iki firma önermişti ama fiyatları belirttiğiniz gibiydi, sonra doktora yeditepenin içeriğini gösterdik, aslında aynı olduğunu teyid etti ve güvenilir olduğunu da teyid etti. Başka illerden alınan örneklerde nasıl ilerliyorlar bilmiyorum ama telefonla arayıp danışabilirsiniz. Karyobaby NIPT yazınca numarası çıkıyor. Aradaki fiyat az değil, önemli 🥰 tek eksiği cinsiyeti söylemiyorlar.
Enteresan telefonda damı söylemiyorlar,çünkü bildiğim bu testte cinsiyet otomatik inceleniyor,ve cinsiyete de çalışıyorlar ,normal mi diye

Back
X