2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selamlarrr
cikocum aziz dostum hediyeniZ cok güzel, çiçek cnm kesene bereket. .
benim hediyemde hejara yetişmiş aradi:) resim eklermi bilmiyorum:)) ekle kiz burda mereklilar var:)
şu saat oldu cagla hala uyumadi..normalde hic bu saate kalmazdi ama öğlen çok uyudu diye uykusu yok bende zorlamadim.simdi babasinin yanina uzandi inşallah uyur..
az önce süt iciyodu ben istemeyerek onu güldürunce süt genzine gitti:(biraz ağladı başına kadar ağrısı gitti kuzumun..
neyseki hemen sustu ama babasina yarım saattir anlata anlata bitiremedi:))
"güldüm apattim acidi başım bant" :1:
diyoki güldüm gözlerimi kapattim acidi başım bant verin :1::1: ehehehu
anladik kızım diyorum ama yok susmuyo:1:
bu arada kurduğu en uzun cümle bu oldu;)) sanirim süt beyne gidince kanallar açıldı:1:
yarin bi daha sütü genzine kaciracam belki ingilizce konuşmaya başlar :1:

hu huuu kimse yokmu..telden gidiyom ya o yüzden kim var kim yok göremiyorum. .ses verin :)
ne olacak benim bu halim:) internetsiz hayat çok boş ve anlamsiZ:1:iyiki taş devrinde dogmamisim otur otur nereye kadar:1:
bugün misafirim vardi caglada baya uyudu rahatça dedikodu yaptim:)) ama şimdi uyumuyo:1:
gidim yatiriyim şu cadiyi..öğle uykusunda kendi yatiyo nazar degmesin ama akşam yanina uzanayim istiyo:(
karanliktanmi korkuyo bilmiyorum...
bide bu hafta wc egitimine basliycaktim ama kararsiz kaldim ..hani ben istanbula gidecem işte ozamana kadar öğrenir de ben gidince üzülür ve tekrar altına yapmaya başlar diye korktum..sizce ne yapmaliyim..biraz daha bekliyimmi gidip geleyim öylemi basliyim..

slm şekerler :3:
artık kimsecikler uğrayamıyo bende evde olduğum zamanlar tarık buğra ve ev işleri derken zaman hemen geçiyo..hava güzel oluncada genelde dışarıdayız
birazdan miranın ve kayranın resimlerine bakıcam çok meraklandım:1:

bende hafta içi tarık buğranın bezini değiştirirken çişini yaptı pipisinin ucunda ki eğriliğin geçmediğini fark ettim çocuk cerrahına gittik yine 9. gidişimiz oldu:)
eşimle bi kaç gün öncesinde sünnet ettirelim diye karar almıştık doktor en az 7 yaşına kadar bekleyelim dedi..şu anda gözle görülür bi eğrilik yok çişini yaparken görmek lazım eğer ameliyat gerekirse bağlar kuvvetlenir daha iyi olur dedi hatta 10 yaşına kadar da bekleyebiliriz dedi bende içimden yuhh dedim:1:hayırlısı artık

kuzumun doğum gününede az kaldı 8 günümüz var:emir_bebek: fakat 1 hafta erteliycez kutlamamızı dün yeğenimin kasığında şişlik fark ettik apar topar onuda çocuk cerrahına götürdük kasık fıtığı olduğunu öğrendik:(önümüzdeki çarşamda ufak bi operasyon geçiricek çokta küçük kuzum:( doktor 3 saat sonrasında bi şeyciği kalmaz dedi inş öyle olur
tarık buğraya oğlum bak ertuğ senin süt kardeşin siz kardeşsiniz diyorum kendisi çok büyükmüş gibi kafasını okşayıp sarılıp öpüyo:1:
ertuğ da tarık buğraya buuvaa abimm diyo çok tatlılar:16:tarık buğra konuşmaya başlasın diye sık sık bir araya getiriyoruz ama bizimkinde öenmli bi gelişme yok tembel:)

meleğim;mahirin kıyafeti geldimi merak ettim:44:

turuncum;pasta süper olmuş ellerine sağlık yakında siparişte almaya başlarsan şaşırmam:27:tarık buğranın pastasınıda elime yüzüme bulaştırmazsam ben yapıcam dış yüzyi kaplamak için ne kadar şeker hamuru kullandın?birazda pastanın yaplışından bahsetsen çok makbule geçer:54:

beybim;çağlamın o ağzını yerim ben derdini ne güzel anlatmış kuzum:))bende tarık buğranın genzine mi bi şey kaçırsam:28::1:

şimdilik öpüldünüz kızlar:54:

selam..
Çağla uyuyo bende evi topladim oturuyom şimdi. .aksam icin yemek yapacamda karar veremedim ne yapacağıma..
kimselerde gelmemiş:(
tatlicadi tarik Buğra abi olmuş maşallah:) kendi coku büyümüş ya bide kucukleri seviyo:)) pipisi için beklemeniz gerekiyosa tabiki bekleyin ne olacak, hem belki zamanla kkendiliğinden geçer inşallah. .
meleğim bende merak ettim kiyafet yetistimicnm?

selam canlarım
doğum günü geçen Zeynep Ada,Ömer,Mira ve Kayramızın doğum gününü kutluyorum
Rabbim hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin inşallah
Dün Babyceren den hediyemiz geldi çok mutlu olduk tekrar kesene bereket canım
resim eklmek isterdim ama ekleyemiyorum malesef :(telf kamerası bozuldu foto makinamda yok
canım arkadaşım oğluma çok güzel bir tşhirt,şapka ve masa saati almış benide unutmayıp çok şık bir ayna
çok çok beğendim canımm ve önemliside çok güzel bir not,hep saklicaz hediyeni ve notunu canım benim

artık kimsecikler uğrayamıyo bende evde olduğum zamanlar tarık buğra ve ev işleri derken zaman hemen geçiyo..hava güzel oluncada genelde dışarıdayız

bende hafta içi tarık buğranın bezini değiştirirken çişini yaptı pipisinin ucunda ki eğriliğin geçmediğini fark ettim çocuk cerrahına gittik yine 9. gidişimiz oldu:)
eşimle bi kaç gün öncesinde sünnet ettirelim diye karar almıştık doktor en az 7 yaşına kadar bekleyelim dedi..şu anda gözle görülür bi eğrilik yok çişini yaparken görmek lazım eğer ameliyat gerekirse bağlar kuvvetlenir daha iyi olur dedi hatta 10 yaşına kadar da bekleyebiliriz dedi bende içimden yuhh dedim:1:hayırlısı artık

kuzumun doğum gününede az kaldı 8 günümüz var:emir_bebek: fakat 1 hafta erteliycez kutlamamızı dün yeğenimin kasığında şişlik fark ettik apar topar onuda çocuk cerrahına götürdük kasık fıtığı olduğunu öğrendik:(önümüzdeki çarşamda ufak bi operasyon geçiricek çokta küçük kuzum:( doktor 3 saat sonrasında bi şeyciği kalmaz dedi inş öyle olur
tarık buğraya oğlum bak ertuğ senin süt kardeşin siz kardeşsiniz diyorum kendisi çok büyükmüş gibi kafasını okşayıp sarılıp öpüyo:1:
ertuğ da tarık buğraya buuvaa abimm diyo çok tatlılar:16:tarık buğra konuşmaya başlasın diye sık sık bir araya getiriyoruz ama bizimkinde öenmli bi gelişme yok tembel:)

turuncum;pasta süper olmuş ellerine sağlık yakında siparişte almaya başlarsan şaşırmam:27:tarık buğranın pastasınıda elime yüzüme bulaştırmazsam ben yapıcam dış yüzyi kaplamak için ne kadar şeker hamuru kullandın?birazda pastanın yaplışından bahsetsen çok makbule geçer:54:

beybim;çağlamın o ağzını yerim ben derdini ne güzel anlatmış kuzum:))bende tarık buğranın genzine mi bi şey kaçırsam:28::1:

yeğenine geçmiş olsun canım:nazar: İnşallah çabucak düzelir:nazar: Tarık Buğram için de maşallah 9kez gitmişsiniz:) Dr.un dediği gibi düzelir elbet
varsın geç sünnet olsun canım,,diğer erkek kardeşleriyle beraber olur sünnetini:16: Yeğeninde iyi olsun harika bir yaşgünü yaparsın eminim:16:
Güzel fotoları bizimle paylaşmayı unutma:54:

selam canlarım
doğum günü geçen Zeynep Ada,Ömer,Mira ve Kayramızın doğum gününü kutluyorum
Rabbim hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin inşallah
Dün Babyceren den hediyemiz geldi çok mutlu olduk tekrar kesene bereket canım
resim eklmek isterdim ama ekleyemiyorum malesef :(telf kamerası bozuldu foto makinamda yok
canım arkadaşım oğluma çok güzel bir tşhirt,şapka ve masa saati almış benide unutmayıp çok şık bir ayna
çok çok beğendim canımm ve önemliside çok güzel bir not,hep saklicaz hediyeni ve notunu canım benim

Selam canım:3: Hediyelerinizi güle güle kullanın:nazar: Bana meleğimin gelmesi en güzel hediye:16:Baby de hediyemin bonusu:8:
Şekersiz de hediyemin promosyonu:13: Hadi artık gelin de görüşelim şöyle büyüüüük bir kavuşma yaşayalım kızlar:16:
Hejarım sende gelirsin artık buluşmaya malum anadolu yakasında oluciiiz inşallah:16:

Selam canım:3: Hediyelerinizi güle güle kullanın:nazar: Bana meleğimin gelmesi en güzel hediye:16:Baby de hediyemin bonusu:8:
Şekersiz de hediyemin promosyonu:13: Hadi artık gelin de görüşelim şöyle büyüüüük bir kavuşma yaşayalım kızlar:16:
Hejarım sende gelirsin artık buluşmaya malum anadolu yakasında oluciiiz inşallah:16:

inşallah canım gelmeyi çok istiyorum bir aksilik olmazsa:16:

Mutlum çok tşk ederim hüsnüzanda bulunmuşsun CNm , hediyeni zamanında veremediğim için çok üzgünüm ama posta ile göndrilecek birşey olmadığı için riske atamadın yada başka birşey düşünmek zorunda kalırdım ki oda içime sinmezdi .. Ben bir kaç haftaya geliyorum tr ye inş dediğin gibi bitsin artık şu hasret ;))
Mirama , sana , doğum pastamıza bittim .. Harika olmuş herşey CNm darısı bizlerin başına .. Mira güzelimi tekrar kutluyorum .. Îyiki doğmuş güzel prensesim ..iyiki senin gibi harika bir anneye sahip ..

Tatlıcadı malasef Mahir'in kıyafeti gelmedi daha dün okkalı bir e mail attım gelir inş cuma ya kadar ..
Siparişlerimden bazıları ulaştı eline biri daha bugün gelicek inş ..

Turuncu kayraya nice seneler dilerim Rabbim sevdikleri ile sağlıklı ve mutlu bir ömür bağışlasın inş .
Tren bizim de temamız ve yaptığın pastaya gıpta ile baktım çok ama çok güzel olmuş ellerine sağlık ..
Benim yani oğlumun pastası sade olucak hatta şeker hamurundan yaptırmıyorum çünkü geçen Sene ki pasta tam bir lezzet yoksunu idi bende böyle karar aldım gözler değil bu sefer karınlar doğsun istedim .. Mutlaka hem lezzetli ve hem de şeker hamuru ile yapılan lezzetli olanı vardır mutlaka ama ben Burda hiç rastlamadım malasef .. Sağlık olsun artık ..
..

Son düzenleme:
Hejarcım hediyeleriniz hayırlı olsun CNm . Babyceren yine döktürmüş :7:gönlüne sağlık canım arkadaşım ..

Buluşmada seninde olman benide çok mutlu edicek inş gelirsin inş ..

Tatlıcadım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Pastamın pandispanyası 3 katlı.Yani hem altı hem üstü 3 kattan oluşuyor.Aralarına çikolatalı ganaj sürüp fıstıklı draje serpiştirdim bolca.Üzerinin kaplaması için 1 kg şeker hamuru almıştım.Yaklaşık 800 gr kullandım.Diğer süslemeler için 250 grlık kutularda renkli şeker hamurları almıştım ve fazlasıyla yetti.

Ben bu pastayı aslında sipariş verip yaptıracaktım.25 kişilik pasta için 250 lira dediler ve benim bütçemi fazlasıyla aştığı için kendim yapmaya karar verdim.
Böylece pastam 50 tl civarına mal oldu :52:

Son olarak şeker hamurlarımı pastdizayn. com.tr isimli adresten sipariş verdim.

Tatlıcadı malasef Mahir'in kıyafeti gelmedi daha dün okkalı bir e mail attım gelir inş cuma ya kadar ..
Siparişlerimden bazıları ulaştı eline biri daha bugün gelicek inş ..

Turuncu kayraya nice seneler dilerim Rabbim sevdikleri ile sağlıklı ve mutlu bir ömür bağışlasın inş .
Tren bizim de temamız ve yaptığın pastaya gıpta ile baktım çok ama çok güzel olmuş ellerine sağlık ..
Benim yani oğlumun pastası sade olucak hatta şeker hamurundan yaptırmıyorum çünkü geçen Sene ki pasta tam bir lezzet yoksunu idi bende böyle karar aldım gözler değil bu sefer karınlar doğsun istedim .. Mutlaka hem lezzetli ve hem de şeker hamuru ile yapılan lezzetli olanı vardır mutlaka ama ben Burda hiç rastlamadım malasef .. Sağlık olsun artık ..
..

Teşekkür ederiz meleğimm :16:
Bizim pastamız gerçekten çokk çokk lezzetliydi.Pastaneden alınan pastalardan daha güzeldi bence :32:
Hatta normalde şeker hamurunu çoğu kişi yemez ama pasta tabakları tamamen silinip sürülmüştü :52:
Belki orda kullandıkları şeker hamuru veya pasta dolgu malzemeleri daha farklıdır.
Şimdiden sizin pastanızı merakla bekliyorumm

Kızlar doğum günü kutlamaları ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz.

2 yaşına girdik veeee bugün son aşımızı olduk.
Aşı esnasında biraz ağlaması dışında gün içerisinde hiç bir huzursuzluk yaşamadık çok şükür.
Aşı olacak bebişlerin annelerine duyurulurrr.:52:

Eki Görüntüle 1093508 Eki Görüntüle 1093509 $D.G 1.webp Eki Görüntüle 1093511 Eki Görüntüle 1093512 $KOLONYA 2.webp Eki Görüntüle 1093514 Eki Görüntüle 1093515

renklerde ve sayılarda oynama yapılabılmektedır.

ben geldim:52:internetim var:52::9::9::9:
tesadüf odanın bi köşesinde oturuyodum elimde telefon:6:bi baktım şifresiz bir ağa baglandım:53:
biri şifre koymamış:27:acaba kim:27:çokta tın:9::9:
odanın en dip köşesinden size baglanıyom:27:hemde pc den:27::27:
hem bedava interneti kaptım hemde acaba bu işte bi iş varmı acaba kullanmasammı diye düşünüyom:9:
eşimde bişey olmaz diyo:26:sizce olurmu ne bilim hemen gerimi çıkım:9::9:
kimin ağına düştüm bilmiyom:27:
iyiki alt komşu internet vermemiş bize:33:uyus ne olacak:33:
ee yine kimse yok:32:gelin konuşalım acayip havamdayım:1:yolda altın bulmuş gibiyim:1:

mutlu cnm sana dedimmi bilmiyom ben biletimi aldım cnm:32:Allah izin verirse bir aksilik olmassa 30 mayıs akşam ordayım:46:
melegim cnm gelecen demi bak yoksa başımın çaresine bakım:9:sıgınma evine sıgınırım ne yapım:1:
çok heycanlıyım:18:daha 1 ay var ama:18:ha ucuz olsun diye sabiha gökçene geliyom:27:dönüş uçagımda sabiha gökçenden:27:acaba zeytinburnundan sabiha gökçene kaç saatte yetişirim:9:hatamı ettim yaw:26:ama 180 lira farketti:1:inşallah kar edim derken koca şehirde kaybolmam:27:
dinimiz amin..

mutlu cnm sana dedimmi bilmiyom ben biletimi aldım cnm:32:Allah izin verirse bir aksilik olmassa 30 mayıs akşam ordayım:46:
melegim cnm gelecen demi bak yoksa başımın çaresine bakım:9:sıgınma evine sıgınırım ne yapım:1:
çok heycanlıyım:18:daha 1 ay var ama:18:ha ucuz olsun diye sabiha gökçene geliyom:27:dönüş uçagımda sabiha gökçenden:27:acaba zeytinburnundan sabiha gökçene kaç saatte yetişirim:9:hatamı ettim yaw:26:ama 180 lira farketti:1:inşallah kar edim derken koca şehirde kaybolmam:27:
dinimiz amin..

Internet bedava diye mesajları iki iki yolluyodum:))
ama internet kesildi muhahahaha
yine kaldim telefona:)
hejarcim hediyemi begenmene cok sevindim cnm..sesinide duymus oldum bu sayede:)
iyiki varsin cnm..
bizim hediyemizde insallah tez vakitte gelir artik:)) kibarlok edim diyom susuyom ama yeter gari azraece yolla artik eheuehue

selamlarrr
cikocum aziz dostum hediyeniZ cok güzel, çiçek cnm kesene bereket. .
benim hediyemde hejara yetişmiş aradi:) resim eklermi bilmiyorum:)) ekle kiz burda mereklilar var:)
şu saat oldu cagla hala uyumadi..normalde hic bu saate kalmazdi ama öğlen çok uyudu diye uykusu yok bende zorlamadim.simdi babasinin yanina uzandi inşallah uyur..
az önce süt iciyodu ben istemeyerek onu güldürunce süt genzine gitti:(biraz ağladı başına kadar ağrısı gitti kuzumun..
neyseki hemen sustu ama babasina yarım saattir anlata anlata bitiremedi:))
"güldüm apattim acidi başım bant" :1:
diyoki güldüm gözlerimi kapattim acidi başım bant verin :1::1: ehehehu
anladik kızım diyorum ama yok susmuyo:1:
bu arada kurduğu en uzun cümle bu oldu;)) sanirim süt beyne gidince kanallar açıldı:1:
yarin bi daha sütü genzine kaciracam belki ingilizce konuşmaya başlar :1:
ay çok alemsin sen ya :)
hu huuu kimse yokmu..telden gidiyom ya o yüzden kim var kim yok göremiyorum. .ses verin :)
ne olacak benim bu halim:) internetsiz hayat çok boş ve anlamsiZ:1:iyiki taş devrinde dogmamisim otur otur nereye kadar:1:
bugün misafirim vardi caglada baya uyudu rahatça dedikodu yaptim:)) ama şimdi uyumuyo:1:
gidim yatiriyim şu cadiyi..öğle uykusunda kendi yatiyo nazar degmesin ama akşam yanina uzanayim istiyo:(
karanliktanmi korkuyo bilmiyorum...
bide bu hafta wc egitimine basliycaktim ama kararsiz kaldim ..hani ben istanbula gidecem işte ozamana kadar öğrenir de ben gidince üzülür ve tekrar altına yapmaya başlar diye korktum..sizce ne yapmaliyim..biraz daha bekliyimmi gidip geleyim öylemi basliyim..
bence dönüşte başla :)

geçmiş olsun tatlı cadım :( pasta tarifi için youtube a tatlı sürprizler doğumgünü pastası yaz. ben ordaki tarifi yapmayı düşünüyorum. güzel anlatmış.. üstü için şeker hamuru kullanıyo. ama markası şeker & sugar olsun diğer markaları alma...tamam mı :D
inşallah şekerim. şu doğumgununu bi atlatalım hayırlısıyla inşallah.. 18 mayıs pazar gunu saat 4 te arkadaslarla olan kutlamamız var. gelebilecek olan yolu düşen herkesi bekleriz efendim :D
Kızlar doğum günü kutlamaları ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz.

2 yaşına girdik veeee bugün son aşımızı olduk.
Aşı esnasında biraz ağlaması dışında gün içerisinde hiç bir huzursuzluk yaşamadık çok şükür.
Aşı olacak bebişlerin annelerine duyurulurrr.:52:
aşılardan nefret ediyorummmm...
dinimiz amin..
uu zeytinburnu sabiha gökçen arası çok fazla ama servis falan vardır belki. hangi havayolu şirketiyle geliyosun bilmiyorum. bi araştır istersen. 2 saat sürer nerdeyse

Back
X