2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba annecikler :) nasılsınız iyisiniz inşallah..

yarın tatil.. partiye hazırlıklarımı yapmam lazım. elim gitmiyo bi türlü ya. daha temizlik yapılcak. halılar yıkamaya gidecek falan

ooof off

Ben bu pastayı aslında sipariş verip yaptıracaktım.25 kişilik pasta için 250 lira dediler ve benim bütçemi fazlasıyla aştığı için kendim yapmaya karar verdim.
Böylece pastam 50 tl civarına mal oldu :52:

hımmm, son derece yerinde bir karar :51:ekonominin gözünü seveyim :46:

bide bu hafta wc egitimine basliycaktim ama kararsiz kaldim ..hani ben istanbula gidecem işte ozamana kadar öğrenir de ben gidince üzülür ve tekrar altına yapmaya başlar diye korktum..sizce ne yapmaliyim..biraz daha bekliyimmi gidip geleyim öylemi basliyim..

dönüşte başlasanız daha iyi olur gibime geliyor :44:

doğumgünü pastası standardını son derece yükselttiniz dostum :ssz: seneye nasıl bir pasta yapacaksınız merak ediyorum doğrusu :17:

yeni yaşını tebrik ediyorum Kayra'nın pardon Eymen'in (pastada Eymen yazıyor da), hayırlı bir ömrü olmasını ve sizin de bu hayırlı ömrün güzel gğnlerini görebilmenizi diliyorum :16:

Teşekkür ederiz chihiro79.
Kayra nın iki ismi var.Eşimin tarafı doğu şivesi ile konuştuğu için k harfini net çıkaramıyorlar.O yüzden eymen diyorlar.Benim tarafım ise kayra diyor.
:))

Kızlar 2 yaşını doldurduk çok şükür.Ben de wc eğitimine başlamak istiyorum fakat Kayra çok isteksiz.Lazımlığa ilk zamanlar bir iki kez oyun amaçlı oturdu ama şimdi hiç bir şekilde oturmuyor.Wc ye adaptör koyup öyle oturtuyorum ama 4-5 saniye durup kalkıyor.Alaturka tuvalet dediğimiz yer tuvaleti şimdilik biraz ilgisini çekiyor çünkü orda su olduğunu biliyor.Bezi bağladıktan sonra "acıdı,acıdı" diyor ve çıkarmamı istiyor ama kakasını yaptıktan sonra hiç rahatsızlık duymuyor.Bıraksam öyle gezer yani.
Çok nadiren de çişini bezini yaparken "aaaa bakkk çişşş" diyor.
Son olarak gece yatmadan önce bağladığım bez sabaha kadar doluyor.Hal böyle olunca ben bu çocuğa çişi nasıl öğreteceğim diye kara kara düşünüyorum.
Acaba biraz daha beklemem mi gerekiyor ki ??

sekersi.ciko ve turuncu cevap verdiğiniz için sagolun kizlar..evet bende beklemeye karar verdim,1 ay sonra basliycam wc egitimine. .
turuncu cnm wc konusunda bende pek bilgili değilim ama hani önceden başımdan geçtiği için şunları söyleyebilirim, cereni doğum gününün ertesi günü bezini cikarmistim..öyle dan diye karar verdim, cerende hiç sinyal vermiyodu ,bezini cikardim 3 gün heryere işedi:)) önce sabirli oldum ama sonra kafamin tasi atti:)) vazgececektim ki 3. günü biraz kizdim ona..
o gün anne cis dedi:)) ve wc ye gitmeye basladi..ara ara altina kaçırdığı da oldu ama beni hic yormadi..
Özellikle gece hiç yapmadi..
ne biliyim çabuk atlattik..inşallah caglada öyle olur..dogrusu nasildir nedir bilmiyorum ama ben böyle yapmıştım. .en önemlisi bezi cikardiktan sonra tekrar baglamamak bence..
bazilari önce gündüz için eğitim veriyo, gündüzü ogrendikten sonra gece wc ye kaldiriyo ama ben öyle ugrasamam..
ayni cerene yaptigim gibi caglaya yapacam umarim hemen öğrenir. .

yemegimi yaptim ohh kafam rahat..Çağla uyandi neyse ben kaçtım. .
sekersiz sabiha gokcene yetismek icin ben 2 saate raziyim cnm:) benim arkadaş bakirkoyden sabiha gokcene 4 bucuk saatte varmış gözümü korkuttu:) anam ne koca sehirmis:))
ben şurdan yarim saatlik yola gideceksem 2 gün düşünüyorum:))
opuldunuz

sekersiz sabiha gokcene yetismek icin ben 2 saate raziyim cnm:) benim arkadaş bakirkoyden sabiha gokcene 4 bucuk saatte varmış gözümü korkuttu:) anam ne koca sehirmis:))
opuldunuz

Koca bir şehir evet vede keşmekeşşş:ssz: Gelmeni 4gözle bekliyorum canım:16: Bence sen wc eğitiminde şanlslı annelerdenmişsin:nazar:
İnşallah Çağlada da aynı şekilde olur:nazar: İnşallah Mira bana çekmez bu konuda:18: Ben wc eğitimini erken almışım ama pratiğe dökememişim bir türlü:1:Uykum çok ağırdır benim:17: Piskoloğa da gitmiştik ama sorun gece uyananamamdan kaynaklanıyordu:17: İnşallah herkes çabuk atlatır bu süreci:nazar: Eğer ilkokula yada ortaokula geldiklerinde hala geceleri altına yapan çocuklarımız olmazsa anılarımı ve dr.un tüyolarını paylaşmak zorunda kalmam:18:

Yarın 1 mayıs dolayısıyla kapalıyız:72:işçiyim ben işçi kalayım bari:ssz:
Evde çalışmaya ama devam temizlik yapıcam:ssz:
Beykozum canım bir öpücük yolluyorum karnına konması için:54:
Doğumgünü fotolarımıza yaptığınız güzel yorumlarınız için elleriniz dert görmesin canım arkadaşlarım:16:
Bu arada yarın için hem bütün işçi yoldaşlarımı selamlıyor hem de hepinizin Regaip kandilini kutluyorum:16:

opuldunuz

4.5 saat evt sürebilir bu yüzden uyanık olmak lazım ., mesela karşıdan Anadolu yakasına deniz otobüsü ile geçiceksin .. Bir başka önemli püf noktası ise asla iş çıkış ve gidiş saatlerine kalmıyacaksın ..

Zeytinburnu'ndan Bakırköy'e geçip ordan deniz otobüsü ile Bostancı ya gelip Sabiha Gökçen servislerine biniyorsun 30 dk da havalimanında olursun .. Toplam 1.5 saat olur. Bir aksilik yaşamazsan ..ben ist da doğdum büyüdüm yani ömrüm geçti o şehirde ve ist nerde ise her bölgesinde çalıştım yani demem o ki biraz tecrübe istiyor ist da yaşamak için ..

Valla melegim pastasini renkli balonlu yada gokkusagi gibi yapayim diyom sifondan rengarenk bi elbise gordum ama fiyati kol gibiydi:) ole renkli fazla yok sanirim sade bisey alicam ayin 15inde tekrar izmire gidince sizin kiyafetler geldimi amerikadan

Valla melegim pastasini renkli balonlu yada gokkusagi gibi yapayim diyom sifondan rengarenk bi elbise gordum ama fiyati kol gibiydi:) ole renkli fazla yok sanirim sade bisey alicam ayin 15inde tekrar izmire gidince sizin kiyafetler geldimi amerikadan

Yok CNm gelmedi Mahir'in kıyafeti :(( bende gelmezse uydurcam artık birşeyler .. Bizim miniğin doğum günü hangi gün CNm ..

Dondum kiz bugun evimdeyim. 3lcw gezdim bulamadim kafama gore bisey melegim 19mayisli ece herkesin kandili mubarek olsun

Back
X