Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu pastayı aslında sipariş verip yaptıracaktım.25 kişilik pasta için 250 lira dediler ve benim bütçemi fazlasıyla aştığı için kendim yapmaya karar verdim.
Böylece pastam 50 tl civarına mal oldu![]()
bide bu hafta wc egitimine basliycaktim ama kararsiz kaldim ..hani ben istanbula gidecem işte ozamana kadar öğrenir de ben gidince üzülür ve tekrar altına yapmaya başlar diye korktum..sizce ne yapmaliyim..biraz daha bekliyimmi gidip geleyim öylemi basliyim..
doğumgünü pastası standardını son derece yükselttiniz dostumseneye nasıl bir pasta yapacaksınız merak ediyorum doğrusu
yeni yaşını tebrik ediyorum Kayra'nın pardon Eymen'in (pastada Eymen yazıyor da), hayırlı bir ömrü olmasını ve sizin de bu hayırlı ömrün güzel gğnlerini görebilmenizi diliyorum![]()
yemegimi yaptim ohh kafam rahat..Çağla uyandi neyse ben kaçtım. .
sekersiz sabiha gokcene yetismek icin ben 2 saate raziyim cnm:) benim arkadaş bakirkoyden sabiha gokcene 4 bucuk saatte varmış gözümü korkuttu:) anam ne koca sehirmis:))
ben şurdan yarim saatlik yola gideceksem 2 gün düşünüyorum:))
opuldunuz
Rujum biter senin yollar bitmezHerkese aydin otobanindan sevgiler beybimin hediyeleri yola cikti insallah begenir b
yemegimi yaptim ohh kafam rahat..Çağla uyandi neyse ben kaçtım. .
sekersiz sabiha gokcene yetismek icin ben 2 saate raziyim cnm:) benim arkadaş bakirkoyden sabiha gokcene 4 bucuk saatte varmış gözümü korkuttu:) anam ne koca sehirmis:))
ben şurdan yarim saatlik yola gideceksem 2 gün düşünüyorum:))
opuldunuz
Bende eceye elbise aradim koca iZmirde icime sinen bisey bulamadim sinir old ayakkabida almadim cok gezdim
Valla melegim pastasini renkli balonlu yada gokkusagi gibi yapayim diyom sifondan rengarenk bi elbise gordum ama fiyati kol gibiydi:) ole renkli fazla yok sanirim sade bisey alicam ayin 15inde tekrar izmire gidince sizin kiyafetler geldimi amerikadan