2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kk nın güzel hatunları hepinize selam:3:
Kimsecikler fırsat bulup uğrayamıya galiba..ben zaman nasıl geçiyo anlamıyorum
Tarık buğra her gün beni çıldırtıyo:)
besle uyut,yemek yap akşam oluyo..şu çamaşır ve ütüde hiç bitmiyo:31:

Bi kaç saat önce tarık buğrayı balkondan baktırırken karşı binadan bi çocuk camdan aşağıya düştü çok korktum dizlerimin bağı çözüldü ellerim titremeye başladı Allahtan önce araba üzerine sonra yer düştüde hızı yavaşladı annesi perişan oldu ikisini birden hastaneye kaldırdılar..şimdi çocuk kendindeymiş konuşuyomuş annesi kendine gelememiş Allah bütün yavruları korusun çok dikkatli olalım

İlkimcim; demek kuzum hediyeleriyle uyudu nasıl mutlu oldum yerim ben onu tatlı meleğim:54:

Dilberegecim;kaan ve senin için ne iyi olmuştur tatiliniz çok iyi etmişsiniz:)

Beykozum;3 ayı bitirmişsin zaman ne çabuk geçiyo hamileliğininde rahat gidiyo kalan 6 ayında böyle geçer inş:nazar:göbüşte çıkmış çok güzel :nazar:

Talaycım;hayırlı olsun 2. Bebişimiz güle güle büyüt minik kuzuyu

Hejarcım;sende uzun zamandan beri yoksun..oyun grubu gamzelim için çok iyi olur..seni peşinden çok koşturuyomu:)konuşmaya başladımı tarık buğra hala konuşmamak için inat ediyo:(

Bu arallar abla eniştemin arası kötü 19 yıllık evliliklerini ablam sonlandırma kararı aldı üzgünüm:( eniştemin hataları var ama ani bi kararla 19 yıllık evliliği emeği bitiricek kadar değil..çocuklar üzgün,ablam iyi değil sürekli yanlarındayım haklarında hayırlısı neyse o olsun inş

Bizde geçtiğimiz hafta önce darıca hayvanat bahçesine gittik tarık buğra zürafa ve deveden çok korktu bastı çığlığı boyları çok uzun geldi demek ki ürktü kuzum:) diğer hayvanları çok sevdi çektiğimiz resimleride makineden bi güzel sildi:)
Sonra edirneye gittik kahvaltı esnasında deprem oldu şiddetli hissettik ve tarık buğrayla çok mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamaya yemin ettim çok hareketli ve huysuz bi çocuk oldu..konuşmadığı için attığı çığlıklarlada başıma ağrılar giriyo uyuduğu zaman ohh bee diyorum:)
Bizden haberler bu kadar öptük sizleri ve kuzuları:54:

iyi aksamlar kizlar..
önce şu adresi unutmadan yazayim:)
Üsküdar beltur paşalimani cafe saat 9 :30..evet umarim doğru yazmisimdir:) şimdi diyceksiniz bu ne:) bu bizim buluşma noktamiz:) kahvaltiya davetlisiniz, davet derken yanlış anlaşılmasın herkes kendi cebinden :)))
ben bu cafeye çok gittim güzel bir yer:)
şaka yi bi tarafa birakin kimler gelecek,
Allah için herkes gelsin doverim. .beni zaten hemen tanirsiniz, köyden indim şehire
misali ürkek bakisli ceylan gibi olacam:)
adresi mutlu verdi guvenebilirsiniz:)
melegimde gelecek ne güzel:)
sekersizde gelecekti..

ilkimcim hediyeleriniz çoook güzel, bestenin begenmesi daha güzel:) notu ters cevirmissin:47:bu bana yapilirmi:) ama neyseki teknoloji çok ilerledi ekrani yaklastirip ışık veriyosun okunuyo:))) dermisim:)

turuncu kayranin kilo almasina çok sevindim, toparlamis kendini ne güzel. .

tatlicadi ablan için üzüldüm:(haklarina hayirlisi neyse o olsun cnm..işte böyle durumlarda çocuklara kiyamiyorum:(
tarik bugraya bi şans daha ver annesi eve kapatma çocuğu yazik..insallah düzelir sen çok yoruluyosundur..

kizlar hediyelerini herkes aldimi? ben şahsen hem aldim hem yolladım..
cocuklarin dogum gunleride geçti ya sanirimherkes yollamistir..

beykozum az kalmis cinsiyet ogrenmene:) Allah size saglikli hayırlı, uzun ömürlü bir çocuk nasip etsin cnm..cinsiyet çokta önemli değil elbet ama işte meraktan soruyoZ:) içimden kiz geciyo bakalim gorecez:)

hejar oyun grubu fikri süper olmuş cnm..umarim aras eymende sende çok guzwl vakit gecirirsiniz")

çiko nasilsin dostum:)) senide es gecmiyim dedim..Allah sanada oyun parkli bir restaurant ta yemek yemeyi nasip etsin insallah:) çok üzülüyorum haline:)
bi dahaki gittigimde fotografini cekeyimde daha bir tuz basayim yarana:))

yarin kizlarla bulusacam son bir antekyenin dedikodusunu yapacaz:) ben öyle çok sehir şehir gezen biri olmadığım icin hem heycanliyim hem stresliyim..Çağla evde babasiyla kalacak benimde aklım burda olacak:(gerçi eşim benden iyi bakar içim rahat ama ne bileyim çok ozliycem cadiyi..
gece bensiz uyuycakmi bilmiyorum..
ceren beni yormaz insallah..
havalar nasil orda ceket alalim dimi, üşütmeyelim sonra:)))

Son düzenleme:
Uzun bir aradan sonra merhaba güzel anneler,
Bu sefer arayı çok açtık.İş güç derken burayı ara ara okuyabildim yazmak kısmet olmadı.
Talay kavuşmuş kuzusuna,Allah uzun ömür versin.
Bizden haberlere gelince 1 ay önce odasını tamamen ayırdık yavrumun.Arada kaçamakları oluyordu yanımızda,ona son verdik.
Ctesi 2 yaş kontrolüne gittik 11.5 kilo olmuş,boyu da 88 cm.Bez konusunu konuştuk dr ile, o ben bezi çıkarıcam klozete oturucam deyinceye kadar hiçbir şey yapmayacaksınız dedi:53: Bu seferlik sözünü dinlemeyeceğiz dr un :) ramazanda annemler yanımızda olacak o sorunu o zaman halledeceğiz.Yazık o kadar sık değiştirmemize rağmen pişik oluyor hala.Rahatlasın yavrum.
Son haber ben artık şubat 2015 annelerine transfer oluyorum.Burada çok güzel şeyler paylaşıldı her ne kadar çok içinde olamasam da fırsatım olduğunda ilgiyle takip ettim.Teşekkürler hepinize,Sevgilerimle

bgn azranın 2 yaşına bastığı gün.. sevgili kızımı kucağıma aldığım gün bana şok etkisi yaşatan bir olay oldu..
hamile olduğumu öğrendim:53::53::53:
bir kaç gündür şüpheleniyordum ama dikkat ettiğimiz için zannetmiyordum..
2 yaş aşımızı olduktan sonra eczaneden test aldım ve sonuç pozitif..
beklemediğim ve planlı olmadığı için yaşadığım şokun etkisiyle yaklaşık bir saat deli gibi ağladım..
rabbim hakkımızda hayırlısını versin tabi..
mayıs annesi olmak çok güzeldi yine öyle olmasını isterdim ama Allah tamamına erdirirse 2015 ocak annesi olucam..
dualarınızı bekliorum canım arkadaşlarım:21::21:

Uzun bir aradan sonra merhaba güzel anneler,
Bu sefer arayı çok açtık.İş güç derken burayı ara ara okuyabildim yazmak kısmet olmadı.
Talay kavuşmuş kuzusuna,Allah uzun ömür versin.
Bizden haberlere gelince 1 ay önce odasını tamamen ayırdık yavrumun.Arada kaçamakları oluyordu yanımızda,ona son verdik.
Ctesi 2 yaş kontrolüne gittik 11.5 kilo olmuş,boyu da 88 cm.Bez konusunu konuştuk dr ile, o ben bezi çıkarıcam klozete oturucam deyinceye kadar hiçbir şey yapmayacaksınız dedi:53: Bu seferlik sözünü dinlemeyeceğiz dr un :) ramazanda annemler yanımızda olacak o sorunu o zaman halledeceğiz.Yazık o kadar sık değiştirmemize rağmen pişik oluyor hala.Rahatlasın yavrum.
Son haber ben artık şubat 2015 annelerine transfer oluyorum.Burada çok güzel şeyler paylaşıldı her ne kadar çok içinde olamasam da fırsatım olduğunda ilgiyle takip ettim.Teşekkürler hepinize,Sevgilerimle

şubat 2015 annesi ne demek :53: hamile misiniz? nasıl yani :53:

bgn azranın 2 yaşına bastığı gün.. sevgili kızımı kucağıma aldığım gün bana şok etkisi yaşatan bir olay oldu..
hamile olduğumu öğrendim:53::53::53:
bir kaç gündür şüpheleniyordum ama dikkat ettiğimiz için zannetmiyordum..
2 yaş aşımızı olduktan sonra eczaneden test aldım ve sonuç pozitif..
beklemediğim ve planlı olmadığı için yaşadığım şokun etkisiyle yaklaşık bir saat deli gibi ağladım..
rabbim hakkımızda hayırlısını versin tabi..
mayıs annesi olmak çok güzeldi yine öyle olmasını isterdim ama Allah tamamına erdirirse 2015 ocak annesi olucam..
dualarınızı bekliorum canım arkadaşlarım:21::21:

hakkınızda hayırlısı olsun Bambucan hanım :16:aralarında yaklaşık 3 yaş olacak, hiç de fena değil :16:bu arada işiniz nasıl gidiyor?

kuzularımız 2. yaşına girerken 2 hamile haber
defne ank ve bambucan tebrik ederim kızlar rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

tatlıcadım benim oğlan çok geveze habire bişeyler anlatıyor yavaş yavaş cümle kurmaya başladı
çok değil ama mesela kapi kapa diyor yani kapıyı kapat:)
oyun oynayalım ve dikkat et diyor:27:
onun dışında kendince çok konuşuyor hiç susmaz :30:
bol bol yaşıtlarıyla biraraya getir parka :30:götür konuşun onunla
zamanla açılacaktır hiç korkma:16:

beybim evet hem benim için hemde oğlum için oyun grubu çok iyi olucak eskiden kendi yaşıtlarıyla hiç anlaşamazdı
şimdi bakıyorum kendi gidiyor oynuyor yaşıtlarıyla gamzeli kuzum :15:

İyi akşamlar kızlar
Hamile haberleri gelmiş bambucanım ve defneank hayırlı olsun:16:
Bambucan azra çok akıllı bi bıdık sen üstesinden gelirsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inş melekleri
Tarık buğra çok hareketli olmasa bende hemen düşünürdüm ama şimdilik:50:

Beybim bende çocuklar için çok üzgünüm ama ablam bu gün biraz daha yumuşadı inş herşey güzel olur iyiye gider:16: canım cerenin yüzü nasıl oldu güneşten etkilenmişti paylaştında kaçırdım mı acaba:17:
Bende hediyeleri merak ediyodum kşmlere neler geldi diye buraya gelince şaşırdım kimseye gitmemiş:1:boşuna meraklanmışım:6:

Turuncum;kayranın kilo almasına çok sevindim maşallah yakışıklıma ameliyat sonrasından bu yana 2 kg çok iyi..en güzelide rahat rahat nefes alması ve lokmalarını rahatça çiğnemesi:nazar:

Hejarcım;ben gamzelimi konuşmayan bi bebiş olarak hatırlıyodum eğer doğru hatırlıyosam ve birden açıldıysa maşallah kuzuma:nazar:
Yoksa karıştırdım mı:17:
Tarık buğrayı son bi kaç gündür dışarı çıkarmıyorum canım pes ettim artık:)
Öncesinde parka sık götürüyodum ama yaşıtlarıylada pek oynamıyodu deli dana gibi koşturmayı teercih ediyodu hala aynı dışarı çıktığımızda el tutmaz ve yürümez.sürekli koşar bende arkasından:37:

Vee doğum günü geçen tüm yavruların doğum günlerini kutluyorum ve öpüyorum:54:

Son düzenleme:
iyi geceler..
bambucan ve defneank tebrik ederim kizlar, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..
tatlicadim cerenin yüzündeki kizariklik icin doktora götürdük endiselenecek birsey yokmus birkaç güne geçer dedi ve geçti zaten..cerenin cildi atopik (kuru) olduğu için zaman zaman bu tarz alevlenmeler olmasi normalmis, büyüdükçe geçecek diyo doktor..zaten alerji olmasinada sebep bu..hassas bir yapisi var..
babasi tarafina çekmiş, ben daha sulamlemde böyle birsey görmedim. .

Bugün caglayla gezmeye gittik, neyseki beni fazla yormadi ama otobüse binmeyi pek sevmiyo, her durakta durdugunda inelim diye bagiriyo:) bide eskiden gittigim yerlerde asla uyumazdi ama artik uyuyo:) normalde ben hic ayagimda sallamadim ama misafirlikte salliyorum hemen uyuyo..bende 1-2 saat rahat dedikodu yapabiliyorum:)))
bugün gittigim arkadasimin kizi 2 buçuk yaşında ve çok yaramaz, Çağla yi korkutup durdu zilli:)
bu arada kimse bulusmaya gelmiyomu? çok ayip size:) burda olsa ben koşa koşa giderdim valla, hepinizin içi geçmiş kokoslar sizi:) gelmeyeni gelip evinde dovecem haberiniz olsun:1:

merhabalar yine uzun bir ara oldu. topikte yeni hamilelerimiz olmuş hayırlı olsun. Kutlarım iki anne adayınıda. sevgili Talayın bebeğide hayırlı olsun güle güle büyütsün..
Mayıs ayı bitiyor 2 yaşına girmeyen çocuğumuz kalmamıştır herhalde hepsinin yeni yaşını kutluyorum. Biz daha iki yaş kontrolüne gitmedik 3 haziranda randevumuz kısmetse boyunu kilosunu gelişimini öğreneceğiz.
sevgili Hejar istanbuldaki arkadaşım aradı buğün hediyelerimizi almış çok teşekkürler canım. hala ne olduğunu bilmiyorum. foto çek gönder dedim ama ne zaman yapar bilmiyorum.
sevgili baby keşke istanbulda olsaydım koşa koşa gelirdim buluşmaya.hem sizleri görmek isterim hem de gezmeyi çok severim. seçtiğiniz kafede çok güzel güzel vakitler geçirirsiniz...

İyi akşamlar kızlar
Hamile haberleri gelmiş bambucanım ve defneank hayırlı olsun:16:
Bambucan azra çok akıllı bi bıdık sen üstesinden gelirsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inş melekleri
Tarık buğra çok hareketli olmasa bende hemen düşünürdüm ama şimdilik:50:

Beybim bende çocuklar için çok üzgünüm ama ablam bu gün biraz daha yumuşadı inş herşey güzel olur iyiye gider:16: canım cerenin yüzü nasıl oldu güneşten etkilenmişti paylaştında kaçırdım mı acaba:17:
Bende hediyeleri merak ediyodum kşmlere neler geldi diye buraya gelince şaşırdım kimseye gitmemiş:1:boşuna meraklanmışım:6:

Turuncum;kayranın kilo almasına çok sevindim maşallah yakışıklıma ameliyat sonrasından bu yana 2 kg çok iyi..en güzelide rahat rahat nefes alması ve lokmalarını rahatça çiğnemesi:nazar:

Hejarcım;ben gamzelimi konuşmayan bi bebiş olarak hatırlıyodum eğer doğru hatırlıyosam ve birden açıldıysa maşallah kuzuma:nazar:
Yoksa karıştırdım mı:17:
Tarık buğrayı son bi kaç gündür dışarı çıkarmıyorum canım pes ettim artık:)
Öncesinde parka sık götürüyodum ama yaşıtlarıylada pek oynamıyodu deli dana gibi koşturmayı teercih ediyodu hala aynı dışarı çıktığımızda el tutmaz ve yürümez.sürekli koşar bende arkasından:37:

Vee doğum günü geçen tüm yavruların doğum günlerini kutluyorum ve öpüyorum:54:

gamzelim geveze biraz:)yürüme konusunda tembellik göstermişti belki onunla karıştırıyorsun canım
üzülme canm buda bir dönem elbet düzene girecek kuzumun davranışları

iyi geceler..
bambucan ve defneank tebrik ederim kizlar, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..
tatlicadim cerenin yüzündeki kizariklik icin doktora götürdük endiselenecek birsey yokmus birkaç güne geçer dedi ve geçti zaten..cerenin cildi atopik (kuru) olduğu için zaman zaman bu tarz alevlenmeler olmasi normalmis, büyüdükçe geçecek diyo doktor..zaten alerji olmasinada sebep bu..hassas bir yapisi var..
babasi tarafina çekmiş, ben daha sulamlemde böyle birsey görmedim. .

Bugün caglayla gezmeye gittik, neyseki beni fazla yormadi ama otobüse binmeyi pek sevmiyo, her durakta durdugunda inelim diye bagiriyo:) bide eskiden gittigim yerlerde asla uyumazdi ama artik uyuyo:) normalde ben hic ayagimda sallamadim ama misafirlikte salliyorum hemen uyuyo..bende 1-2 saat rahat dedikodu yapabiliyorum:)))
bugün gittigim arkadasimin kizi 2 buçuk yaşında ve çok yaramaz, Çağla yi korkutup durdu zilli:)
bu arada kimse bulusmaya gelmiyomu? çok ayip size:) burda olsa ben koşa koşa giderdim valla, hepinizin içi geçmiş kokoslar sizi:) gelmeyeni gelip evinde dovecem haberiniz olsun:1:

çok geçmiş olsun cerene neyseki önemli bişey yokmuş:16:

merhabalar yine uzun bir ara oldu. topikte yeni hamilelerimiz olmuş hayırlı olsun. Kutlarım iki anne adayınıda. sevgili Talayın bebeğide hayırlı olsun güle güle büyütsün..
Mayıs ayı bitiyor 2 yaşına girmeyen çocuğumuz kalmamıştır herhalde hepsinin yeni yaşını kutluyorum. Biz daha iki yaş kontrolüne gitmedik 3 haziranda randevumuz kısmetse boyunu kilosunu gelişimini öğreneceğiz.
sevgili Hejar istanbuldaki arkadaşım aradı buğün hediyelerimizi almış çok teşekkürler canım. hala ne olduğunu bilmiyorum. foto çek gönder dedim ama ne zaman yapar bilmiyorum.
sevgili baby keşke istanbulda olsaydım koşa koşa gelirdim buluşmaya.hem sizleri görmek isterim hem de gezmeyi çok severim. seçtiğiniz kafede çok güzel güzel vakitler geçirirsiniz...

hediyenin ulaşmasına sevindim canm umarım beğenirsinz:16:

Huhuuuu kızlar nasılsınız?:8:

nerelerdesin sen:54:

Kaybolmuştum tekrar aranızdayım:) ne var ne yok, kimler var kimler yok bakalım?:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doğumgünleri henüz bitmedi minyatür hanım, daha accasia'nın oğlu var. 29 mayıs'ta sanırım doğumgünü sezonunu kapatıyoruz :26:
bir de 2 yaş kontrolüne bugün öğleden sonra gideceğiz :ssz: bakalım karnemiz nasıl olacak :18:

Günaydın kızlar...
defne_ank ve bambucan,hayırlı olsun bebişleriniz.Sağlıkla kucağınıza almanız dileği ile...
Ben de 2.ci bir bebek istiyorum ama şuan hazır değilim sanırım ..

Bu arada minyatürün bize gönderdiği hediyeleri paylaşmayı unutuyordum.Bugün paylaşayım.
Tekrar teşekür ederim arkadaşım :8:

$20140510_145956.webp

Umarım bizim hediyemizde yavrukedi'ye ulaşmıştır :10:

Günaydın kızlar...
defne_ank ve bambucan,hayırlı olsun bebişleriniz.Sağlıkla kucağınıza almanız dileği ile...
Ben de 2.ci bir bebek istiyorum ama şuan hazır değilim sanırım ..

Bu arada minyatürün bize gönderdiği hediyeleri paylaşmayı unutuyordum.Bugün paylaşayım.
Tekrar teşekür ederim arkadaşım :8:

Eki Görüntüle 1133596

Umarım bizim hediyemizde yavrukedi'ye ulaşmıştır :10:

çok güzel görünüyorlar Turuncu Hanım. güzel günlerde kullansın Kayra :16:

Chihiro ve turuncu cok teşekkür ederim. Bambucan tebrik ederim Allah kısmet ederse tekrar aynı zamanlarda anne olacağız.

Back
X