Slm kızlar herkesin keyfi yerindedir inş
Nasılsınız yavrucaklar nasıl?arada bi uğrayıp canlandıralım burayıda kimsesiz kalmasın buralar:)
Öncelikle havadisleri verim yavrukedi ve meleğim buluştu sonrasında şekersizde eklendi aralarına ben burda çatlıycam

beybim senin aktarman gerekenleri ben aktarıyorum

Bu gün tarık buğrayı dışarı çıkardım bi kaç gündür çıkmıyodu çok sıkıldı artık evde

yakın mesafe tercih ettiğimiz için çok şükür sorun yaşamadan eve döndük:) hep böyle olsa
Mrb serenay sizde de durumlar bi hayli zormuş..kaydırak olayını anlatırken tarık buğrayı anlatmışsın gibi hissettim:)küçük kayaklar kesmiyo artık büyüklere tırmanıyo ve kaymıyo bi sağdan bi solda kafa uzatır,ayak uzatır kaymaya çalışanlar çarpar en sonunda tepeye tırmanır zorla indiririm:) bir daha parka götürmüycem derim ama mecbur götürüyorum çocuk sıkılıyo
Bizde tokatlama,ıssırma yok gidenlerin arkasından da ağlamaz.parktan çıkarırken hadi oğlum teyzeye gidiyoruz diyerek çıkarıyorum biliyoki kuzenleriyle oynuycak sorun çıkarmıyo
Gözüne kestirdikleriyle oynuyosa çok güzel daha uzun süre tutun parkta oynasın kumlarla taşlarla..bizimki kumlarlada çok kısa süre oynar çabuk sıkılır genelde koşturur..
Ben sık sık kuzenleriyle bir araya getirmeye çalışıyorum ayrılırken dediğin gibi ağlamaları oluyo ama bi şekilde dikkatini farklı şeylere çekip susturuyorum etrafınızda varsa akranları daha sık bir araya gelin sıkılıyo belliki kuzucuk
Yoksa kreşe verin gün içerisinde farklı yüzler ve oynuycak arkadaşlar görünce sonrasında sıkıntı çıkarmaz bence
Bizim en büyük sorunumuz çok hareketli olması yerinde duramıyoyo ve keşfetmeyi çok seviyo çok karıştırıyo bende ablamlar ve annem haricinde bi yere gidemiyorum
Ve bir de konuşmayı bıraktı benim kuzu anlatmak istedikleri jest ve mimikleriyle işaret ederk anlatıyo ama konuşamadığı içinde çok sinirleniyo ve gün içerisinde çığlıklar atıyo bir dokundun bin ah işittin:)