2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bgn azranın 2 yaşına bastığı gün.. sevgili kızımı kucağıma aldığım gün bana şok etkisi yaşatan bir olay oldu..
hamile olduğumu öğrendim:53::53::53:
bir kaç gündür şüpheleniyordum ama dikkat ettiğimiz için zannetmiyordum..
2 yaş aşımızı olduktan sonra eczaneden test aldım ve sonuç pozitif..
beklemediğim ve planlı olmadığı için yaşadığım şokun etkisiyle yaklaşık bir saat deli gibi ağladım..
rabbim hakkımızda hayırlısını versin tabi..
mayıs annesi olmak çok güzeldi yine öyle olmasını isterdim ama Allah tamamına erdirirse 2015 ocak annesi olucam..
dualarınızı bekliorum canım arkadaşlarım:21::21:

defne-ank ve bambucan cok sevindim sizin adınııza rabbim kucagınıza almayı nasip eylesin canlarımmm :16::16::16:
ne güzel gebeler cogalıyor rabbim hayırlı evlatlar nasip eyler inş hepimizeee :49:

iyi geceler..
bambucan ve defneank tebrik ederim kizlar, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..
tatlicadim cerenin yüzündeki kizariklik icin doktora götürdük endiselenecek birsey yokmus birkaç güne geçer dedi ve geçti zaten..cerenin cildi atopik (kuru) olduğu için zaman zaman bu tarz alevlenmeler olmasi normalmis, büyüdükçe geçecek diyo doktor..zaten alerji olmasinada sebep bu..hassas bir yapisi var..
babasi tarafina çekmiş, ben daha sulamlemde böyle birsey görmedim. .

Bugün caglayla gezmeye gittik, neyseki beni fazla yormadi ama otobüse binmeyi pek sevmiyo, her durakta durdugunda inelim diye bagiriyo:) bide eskiden gittigim yerlerde asla uyumazdi ama artik uyuyo:) normalde ben hic ayagimda sallamadim ama misafirlikte salliyorum hemen uyuyo..bende 1-2 saat rahat dedikodu yapabiliyorum:)))
bugün gittigim arkadasimin kizi 2 buçuk yaşında ve çok yaramaz, Çağla yi korkutup durdu zilli:)
bu arada kimse bulusmaya gelmiyomu? çok ayip size:) burda olsa ben koşa koşa giderdim valla, hepinizin içi geçmiş kokoslar sizi:) gelmeyeni gelip evinde dovecem haberiniz olsun:1:

ben gelmek için can atıyorum ama tam o saatte sınavım var cumartesi günü hani sınavdan cık gel dedigini duyar gibiyim 2de tekrar sınav var cöö bile diyemeden geri gel olmaz anca 3te cıkıp 4te gelebilirim hala beraber olursanız görüsürüz inş :43:
pazar günü olsaydı ne güzel olcaktı ben 10da sınavdan cıkar hemen gelirdim :26:

İyi akşamlar kızlar
Hamile haberleri gelmiş bambucanım ve defneank hayırlı olsun:16:
Bambucan azra çok akıllı bi bıdık sen üstesinden gelirsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inş melekleri
Tarık buğra çok hareketli olmasa bende hemen düşünürdüm ama şimdilik:50:

Beybim bende çocuklar için çok üzgünüm ama ablam bu gün biraz daha yumuşadı inş herşey güzel olur iyiye gider:16: canım cerenin yüzü nasıl oldu güneşten etkilenmişti paylaştında kaçırdım mı acaba:17:
Bende hediyeleri merak ediyodum kşmlere neler geldi diye buraya gelince şaşırdım kimseye gitmemiş:1:boşuna meraklanmışım:6:

Turuncum;kayranın kilo almasına çok sevindim maşallah yakışıklıma ameliyat sonrasından bu yana 2 kg çok iyi..en güzelide rahat rahat nefes alması ve lokmalarını rahatça çiğnemesi:nazar:

Hejarcım;ben gamzelimi konuşmayan bi bebiş olarak hatırlıyodum eğer doğru hatırlıyosam ve birden açıldıysa maşallah kuzuma:nazar:
Yoksa karıştırdım mı:17:
Tarık buğrayı son bi kaç gündür dışarı çıkarmıyorum canım pes ettim artık:)
Öncesinde parka sık götürüyodum ama yaşıtlarıylada pek oynamıyodu deli dana gibi koşturmayı teercih ediyodu hala aynı dışarı çıktığımızda el tutmaz ve yürümez.sürekli koşar bende arkasından:37:

Vee doğum günü geçen tüm yavruların doğum günlerini kutluyorum ve öpüyorum:54:

Merhaba ben nisan annesi grubundayım ama mayıs doğumlu oğlum var benim oğlum da önceden kimseyle oynamazdı şimdi hem koşar hem de gözüne kestirdikleriyle oynamaya başladı oyun olarak oturıyor kum taşlarla oynuyor ama şu kaydırak tam baş belası hep en yükseğe çıkıyor dikiliyor orda kaymıyor millete de engel olur bazı çocuklar onu itmeye çalışıyor parktan eve getirken beni ısırıyor tokatlıyor çok üzülüyorum siz de böylw durumlar oluyor mu bir de annesiyle eve gidenlerin peşine takılıyor beni umuru duymuyor benden bıkmış gibi hissediyorum benim oğlum büyüdükçe zorlaşıyor şu son günler eve gelwn tüm misafirlerin arkasından ağlıyor artık ne kimse gelsin ne ben kimseye gideyim oğlum ayrılıklarda sorun çıkarıyor biri varken beni hiç dinlemiyor psikoloğa götürdüm çocuk sosyalleşmek istiyor kreşe verin dedi ama bu sosyal olma ötesinde asansöre tanımadığım yabancı biri bindi o inince de ağlıyor vallahi bu durumları çok takmaya başladım park olayını okuyunca biraz içimi döktüm

Merhaba ben nisan annesi grubundayım ama mayıs doğumlu oğlum var benim oğlum da önceden kimseyle oynamazdı şimdi hem koşar hem de gözüne kestirdikleriyle oynamaya başladı oyun olarak oturıyor kum taşlarla oynuyor ama şu kaydırak tam baş belası hep en yükseğe çıkıyor dikiliyor orda kaymıyor millete de engel olur bazı çocuklar onu itmeye çalışıyor parktan eve getirken beni ısırıyor tokatlıyor çok üzülüyorum siz de böylw durumlar oluyor mu bir de annesiyle eve gidenlerin peşine takılıyor beni umuru duymuyor benden bıkmış gibi hissediyorum benim oğlum büyüdükçe zorlaşıyor şu son günler eve gelwn tüm misafirlerin arkasından ağlıyor artık ne kimse gelsin ne ben kimseye gideyim oğlum ayrılıklarda sorun çıkarıyor biri varken beni hiç dinlemiyor psikoloğa götürdüm çocuk sosyalleşmek istiyor kreşe verin dedi ama bu sosyal olma ötesinde asansöre tanımadığım yabancı biri bindi o inince de ağlıyor vallahi bu durumları çok takmaya başladım park olayını okuyunca biraz içimi döktüm

kolay gelsin serenay hanım, oğlunuz bana da sosyalleşmek istiyor gibi geldi :26:yani sürekli birileriyle oynayayım, birşeyler yapalım, değişik değişik insanlarla değişik şeyler yapayım der gibi duruyor oğlunuz :26:tanımadığı birinin bile arkasından ağlaması da bunu göstermiyor mu sizce de? yani ne bileyim, keşke asansörde kalsaydı da, beraber oynasaydık, konuşsaydık gibisine. annesiyle evine gidenlerin peşine takılması da benzer sebepleymiş gibi geldi yine. yani evine giden çocuklarla beraber gitsem de beraber oynasak der gibi :26: şöyle fiyatı uygun bir kreşe gönderseniz de en azından denemiş olsanız :26:denemeden bilemeyiz ki, belki de gerçekten tek istediği sosyalleşmektir de kreşe gidince huphuzurlu bir çocuk olur :16:

bizim oğlanda hırçınlık vs yok. anneannesinin bahçeli evinde olduğu için akşama kadar çamurun çökeğin içinde olduğu için stresini vs atabiliyor ama annem sokakta bir sürü çocuk olmasına rağmen bahçeye sokmuyor. sokaktayken 15-20 çocukla beraber, bahçedeyken yalnız oynuyor bizimki. anneme defalarca anlattım, "bahçe de olsa büyük de olsa çocuk çocuğu ister anne, Allah aşkına ya sokakta çocuklarla koşturarak oynasın yada bahçeye diğer çocukları da getir, beraber oynasınlar" dedim :19:

sanıyorum o kadar çok çocukla sokakta koşturamasaydı aynı şikayetler bizde de olurdu. bir deneyiniz kreşi :17:

Slm kızlar herkesin keyfi yerindedir inş
Nasılsınız yavrucaklar nasıl?arada bi uğrayıp canlandıralım burayıda kimsesiz kalmasın buralar:)

Öncelikle havadisleri verim yavrukedi ve meleğim buluştu sonrasında şekersizde eklendi aralarına ben burda çatlıycam:1:beybim senin aktarman gerekenleri ben aktarıyorum:1:
Bu gün tarık buğrayı dışarı çıkardım bi kaç gündür çıkmıyodu çok sıkıldı artık evde:31:yakın mesafe tercih ettiğimiz için çok şükür sorun yaşamadan eve döndük:) hep böyle olsa:31:

Mrb serenay sizde de durumlar bi hayli zormuş..kaydırak olayını anlatırken tarık buğrayı anlatmışsın gibi hissettim:)küçük kayaklar kesmiyo artık büyüklere tırmanıyo ve kaymıyo bi sağdan bi solda kafa uzatır,ayak uzatır kaymaya çalışanlar çarpar en sonunda tepeye tırmanır zorla indiririm:) bir daha parka götürmüycem derim ama mecbur götürüyorum çocuk sıkılıyo
Bizde tokatlama,ıssırma yok gidenlerin arkasından da ağlamaz.parktan çıkarırken hadi oğlum teyzeye gidiyoruz diyerek çıkarıyorum biliyoki kuzenleriyle oynuycak sorun çıkarmıyo
Gözüne kestirdikleriyle oynuyosa çok güzel daha uzun süre tutun parkta oynasın kumlarla taşlarla..bizimki kumlarlada çok kısa süre oynar çabuk sıkılır genelde koşturur..
Ben sık sık kuzenleriyle bir araya getirmeye çalışıyorum ayrılırken dediğin gibi ağlamaları oluyo ama bi şekilde dikkatini farklı şeylere çekip susturuyorum etrafınızda varsa akranları daha sık bir araya gelin sıkılıyo belliki kuzucuk
Yoksa kreşe verin gün içerisinde farklı yüzler ve oynuycak arkadaşlar görünce sonrasında sıkıntı çıkarmaz bence
Bizim en büyük sorunumuz çok hareketli olması yerinde duramıyoyo ve keşfetmeyi çok seviyo çok karıştırıyo bende ablamlar ve annem haricinde bi yere gidemiyorum
Ve bir de konuşmayı bıraktı benim kuzu anlatmak istedikleri jest ve mimikleriyle işaret ederk anlatıyo ama konuşamadığı içinde çok sinirleniyo ve gün içerisinde çığlıklar atıyo bir dokundun bin ah işittin:)

Slm kızlar herkesin keyfi yerindedir inş
Nasılsınız yavrucaklar nasıl?arada bi uğrayıp canlandıralım burayıda kimsesiz kalmasın buralar:)

Öncelikle havadisleri verim yavrukedi ve meleğim buluştu sonrasında şekersizde eklendi aralarına ben burda çatlıycam:1:beybim senin aktarman gerekenleri ben aktarıyorum:1:
Bu gün tarık buğrayı dışarı çıkardım bi kaç gündür çıkmıyodu çok sıkıldı artık evde:31:yakın mesafe tercih ettiğimiz için çok şükür sorun yaşamadan eve döndük:) hep böyle olsa:31:

Mrb serenay sizde de durumlar bi hayli zormuş..kaydırak olayını anlatırken tarık buğrayı anlatmışsın gibi hissettim:)küçük kayaklar kesmiyo artık büyüklere tırmanıyo ve kaymıyo bi sağdan bi solda kafa uzatır,ayak uzatır kaymaya çalışanlar çarpar en sonunda tepeye tırmanır zorla indiririm:) bir daha parka götürmüycem derim ama mecbur götürüyorum çocuk sıkılıyo
Bizde tokatlama,ıssırma yok gidenlerin arkasından da ağlamaz.parktan çıkarırken hadi oğlum teyzeye gidiyoruz diyerek çıkarıyorum biliyoki kuzenleriyle oynuycak sorun çıkarmıyo
Gözüne kestirdikleriyle oynuyosa çok güzel daha uzun süre tutun parkta oynasın kumlarla taşlarla..bizimki kumlarlada çok kısa süre oynar çabuk sıkılır genelde koşturur..
Ben sık sık kuzenleriyle bir araya getirmeye çalışıyorum ayrılırken dediğin gibi ağlamaları oluyo ama bi şekilde dikkatini farklı şeylere çekip susturuyorum etrafınızda varsa akranları daha sık bir araya gelin sıkılıyo belliki kuzucuk
Yoksa kreşe verin gün içerisinde farklı yüzler ve oynuycak arkadaşlar görünce sonrasında sıkıntı çıkarmaz bence
Bizim en büyük sorunumuz çok hareketli olması yerinde duramıyoyo ve keşfetmeyi çok seviyo çok karıştırıyo bende ablamlar ve annem haricinde bi yere gidemiyorum
Ve bir de konuşmayı bıraktı benim kuzu anlatmak istedikleri jest ve mimikleriyle işaret ederk anlatıyo ama konuşamadığı içinde çok sinirleniyo ve gün içerisinde çığlıklar atıyo bir dokundun bin ah işittin:)
Benim oğlum da evimizde daha konuşmaya çabalıyordu şimdi 5 haftadır annemlerdeyim burda hiç konuşmuyor hep işaret diliyle anlatıyor istiyor benim oğlum da hareketliydi bir de yer mekan değiştirince acayip birşey oldu annemin evini iyice kurcaladı hareketli çocuklar biraz sıkılgan oluyor değişiklik arıyorlar sürekli meşgul olduklarından mı bilmiyorum konuşmaları genelde geciyor gözlemlediğim kadarıyla mutlaka kreş araştıracam evde sıkıntıdan hep beni üzüyor ortam değişikliğinden sonra bana karşı saldırgan oldu ama sadece bana karşı nedenini anlayamadum bakalım yarın eve dönüyoruz ne yapacak orda buraya da pek alışmıştık günlük güneşlik. Benim oğlum oyuncaklarla pek ilgilenmez ancak wvdeki eşyalar dolaplar vs. O yüzden evde kaliteli vakit geçiremiyoruz evde kaç saat kovalamaca saklambaç oynayabiliriz ki kreş için acaba çok mu küçük ama kreş konuşabilmesi için çok ferekliymiş. Erkek çocuklar çok zoe okuyorlar

kolay gelsin serenay hanım, oğlunuz bana da sosyalleşmek istiyor gibi geldi :26:yani sürekli birileriyle oynayayım, birşeyler yapalım, değişik değişik insanlarla değişik şeyler yapayım der gibi duruyor oğlunuz :26:tanımadığı birinin bile arkasından ağlaması da bunu göstermiyor mu sizce de? yani ne bileyim, keşke asansörde kalsaydı da, beraber oynasaydık, konuşsaydık gibisine. annesiyle evine gidenlerin peşine takılması da benzer sebepleymiş gibi geldi yine. yani evine giden çocuklarla beraber gitsem de beraber oynasak der gibi :26: şöyle fiyatı uygun bir kreşe gönderseniz de en azından denemiş olsanız :26:denemeden bilemeyiz ki, belki de gerçekten tek istediği sosyalleşmektir de kreşe gidince huphuzurlu bir çocuk olur :16:

bizim oğlanda hırçınlık vs yok. anneannesinin bahçeli evinde olduğu için akşama kadar çamurun çökeğin içinde olduğu için stresini vs atabiliyor ama annem sokakta bir sürü çocuk olmasına rağmen bahçeye sokmuyor. sokaktayken 15-20 çocukla beraber, bahçedeyken yalnız oynuyor bizimki. anneme defalarca anlattım, "bahçe de olsa büyük de olsa çocuk çocuğu ister anne, Allah aşkına ya sokakta çocuklarla koşturarak oynasın yada bahçeye diğer çocukları da getir, beraber oynasınlar" dedim :19:

sanıyorum o kadar çok çocukla sokakta koşturamasaydı aynı şikayetler bizde de olurdu. bir deneyiniz kreşi :17:

Biz gurbette olduğumuzdan kimsemiz yok çok yalnız kalınca oğlum bunaldı herhalde sizin oğlunuz ne guzel bahçede toz toprakla stres atıyor benim oğlum kreşe verecem inşallah huzuelu olur

Benim oğlum da evimizde daha konuşmaya çabalıyordu şimdi 5 haftadır annemlerdeyim burda hiç konuşmuyor hep işaret diliyle anlatıyor istiyor benim oğlum da hareketliydi bir de yer mekan değiştirince acayip birşey oldu annemin evini iyice kurcaladı hareketli çocuklar biraz sıkılgan oluyor değişiklik arıyorlar sürekli meşgul olduklarından mı bilmiyorum konuşmaları genelde geciyor gözlemlediğim kadarıyla mutlaka kreş araştıracam evde sıkıntıdan hep beni üzüyor ortam değişikliğinden sonra bana karşı saldırgan oldu ama sadece bana karşı nedenini anlayamadum bakalım yarın eve dönüyoruz ne yapacak orda buraya da pek alışmıştık günlük güneşlik. Benim oğlum oyuncaklarla pek ilgilenmez ancak wvdeki eşyalar dolaplar vs. O yüzden evde kaliteli vakit geçiremiyoruz evde kaç saat kovalamaca saklambaç oynayabiliriz ki kreş için acaba çok mu küçük ama kreş konuşabilmesi için çok ferekliymiş. Erkek çocuklar çok zoe okuyorlar

Ne kadar çok benziyolar benim kuzuyla:) oyuncaklara heveslenirim alırım ama en fazla 15 dk oyalar keşfettikten sonra bırakır
Bizde beraber hiç kaliteli zaman geçiremiyoruz herşeyden çabucak sıkılıyo ve bırakıyo.son zamanlarda artık oyuncakta almıyorum..oyuncaklarını saklayarak belli bi süre sonra yeniden vermeyide denedim bir şey değişmedi
Mutfak dolapları,çekmeceler ilgi alanları keşfetmekten sıkılmıyo..10 gündür tabletten yap boz yapıyo artık ezberledi onlarda ilgisini çekmez oldu
Siz eve gittiğinizde büyük ihtimal yine sıkılıcak ve saldırganlaşacaktır kreşe gönderme imkanınız varsa eve gelene kadar bol bol oynar yorulur ve sizi özlemiş olur daha iyi vakit geçirirsiniz..bende araştırmayı düşünüyorum
İşaret edrek anlattığı zaman anlamamaya çalışın tembelliğe alışıyolar..tarık buğra 10 aylıkken konuşmaya başladı ve sonrasında bıraktı
Doktoruyla konuşmayı bırakmasının sebebini sık ve ağır hadtalıklarına bağladık başka bi sebep bulamadık..o dönemde hep mızıldanarak istekleklerini işaret ederk gösterdi bende hasta ve halsiz diye yaptım şimdi konuşsun diye bekliyoruz
Her birinin ayrı bi problemi var sabretmekten başka çaremiz yok:emir_bebek:

slm kızlar öncelikle hamiş annelerimizi çok tebrik ediyorum rabbim sağlıklıcakla kavuştursun inş.

hediyelerini alan çocuklarımıza da güle güle kullanmalarını diliyorum.. bizde sevgili talaydan aldık çok şirin ve güzel şeyler seçip almış sizin nezlinizde tşk ediyorum gönlü geniş kalbi güzel annemize..resimleri bir ara koyarım inş.

buluşma bizde yani evimde cuma günü oldu önce yavrupisi kızı ile geldi sonrasında sekersizyeşilçay geldi minnak defne ile .. mutlu anne ve en sonda babyceren ile devam etti ...bilseniz öyle çok mutlu oldumki anlatamam herbiri aileden biri ve öylede özlem duydum hepsine...çok duygulandım çocuklarımızı birarada görünce gözlerim doldu inanın ..tarif etmekte güçlük çekiyorum inş hepinizle tanışma fırsatım olur çünkü hepiniz benim için çok özel ve değerlisiniz ..

zamanım çok olmuyor buraya girip yazmak için ama ingileterede böyle olmaz inş yazarım eskisi gibi yine malum bende buranın daimlerindenim dimi :))
mahir i emzikten kestim bugun 6. günümüz çok şükür bitti o iğrenç alışkanlık ama oğlum çok huysuz baba diye ağladığı çok oluyor ..babamızda 14 haziranda gelicek inş gelirde biter bu hasret umarım...oğlumun 18 dişi var şuan ve son üst iki azısı kaldı kalmasınada onlarda çok fena zorluyor mahırı şimdi emzikte yok ne bulursa herşeyi kemirmek istiyor..diş çıkışınlarının her başlamasında bizde hastalıkta mutlaka oldu inş hepsi çıkarda biter bu çilede..

talaycım doğum yaptı..ömerimiz erken doğmuş biraz ama durumları iyimiş çok şükür ..mayısı beklemeden doğmuş bizim bıdık :))rabbim annalı babalı büyütsün inş..

gunaydin:))
hizlica anlata y im..cuma aksam ucaga bindik ucak rötar yapti 2 saat gecikmeli kalkis yaptik malum havadan dolayi..ucak korkumu hiç anlatmiycam :)
sabiha gokcen den taksiyle meleğime gittik, mutluyla sekersizde ordaydi :) ilk tanisma gerçekleşti:))hani burdalar diye soylemiyorum gercekten ben cok sansliymisim ki böyle dostlara sahip oldum..ne bileyim anlatacal kelime bulamiyorum:))
defne karen pamuk gibi bembeyaz:) çok akilli uyumlu nazar degmesin kuzuma..
mira masmsvi boncuk ayy vallahi fotolardan bin kat daha guzellerdi:) nasil tatli konusuyo:)
mahir kivircik kuzu cok yakisikli olacak:) cenesindeki gamzeye bayildim :)
daha yazacam devam e decem ceren uyandi:)

herkese iyi haftalar diliyorum öncelikle :16:

sonunda meleğim ile tanıştık misafirperverliği için buradan birkez daha teşekkür ediyorum :54:
çok güzel bir akşamdı meleğim,şekersiz, mutlum, miracık, defnecik ,mahircik hepsi çok tatlıydı :46:
sinemis arkadaşlarıyla tanıştı ve çok mutlu oldu kudurdu :1: :46:

fotoğraftan göründüğü kadar c.tesi kahvaltıda iyi geçmiş ne güzel
harikasınız gerçekten hepiniz çok iyi dostlarsınız iyi ki varsınız kızlaarrrrrrr :54::54:

sen gitmeden tekrar geleceğiz sinemisle kısmetse :34:

çok öpüyorum her birinize sevgilerimi gönderiyorum :16:

80 80 160 Ayyah neler yaratmış kızlar altın kesesi oğlanlar dıdıdıdıı:1:
Miranın yeni şarkısıyla herkese iyi haftalar:3:

Canımın içi Yavrumkedinin gece saat 12lere kadar beni göreceğim diye beklemesi:16:
Meleğimin mükemmel misafirperlerliği ve Mira'yı hediyelere boğması:16:
Şekersizimin her daim hazırda "dost" olarak bulunması, Defoşun eteğinden Mira'ya da alması:16:
Babycan'ın oralardan buralara bizler için gelip yorulması:16:Güler yüzü ve yaydığı iyi enerji ile mükemmel bir insan olması:16: Ceren gibi nazik naif ve tam bir hanımefendi bir kız yetiştirmiş olması:16: herşey çok çok çok güzeldi:nazar:
Ben çok mutlu çok huzurlu saatler geçirdim sizlerle kızlar:16: Yazılacak şeyler buraya yetmez hepinize çok çok teşekkür ederim kendim ve Mira adına:16:

:) suskunluğum yoğunluğumdandır diyorum ve bombaları patlatıyorum... :1:

öyle güzel bi haftasonu geçirdim ki; resmen resetledim kendimi :D

bi insan koca haftasonu hiç nefes almadan sürter mi? cevap evet :1:

çok eğlendik çokkkk... face e foto yukledim. ig ye de :)

meleğim hepimizi çok güzel ağırladı sağolsun.. yalnız mahirle foto çekilemedik ona üzüldüm.. (erken uyuyunca) :(

beybim çok şeker tabiisi :) mutluannem zaaten kankam oldu :) aynı kafayı yaşayan analardık yani :D ara ara istanbula gitsem de aile ziyareti vs den hiç fırsat bulamıyordum tadını çıkara çıkara gezmeye.. çok güzel oldu hersey.. plansız programsız takıldık... en kısa zamanda genişleyerek tekrarını diliyorum.. inşallah gerçekleştirebiliriz..

hamişleri tebrik ediyorum; talayı tebrik ediyorum.. allah sağlıkla kucaklarınıza almayı ve sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah...

tatlıcadı hediyenin gecikmesi için çok üzgünüm ama gercekten bi nefes aldığımda gondercem :D öptüm

80 80 160 Ayyah neler yaratmış kızlar altın kesesi oğlanlar dıdıdıdıı:1:
Miranın yeni şarkısıyla herkese iyi haftalar:3:

Canımın içi Yavrumkedinin gece saat 12lere kadar beni göreceğim diye beklemesi:16:
Meleğimin mükemmel misafirperlerliği ve Mira'yı hediyelere boğması:16:
Şekersizimin her daim hazırda "dost" olarak bulunması, Defoşun eteğinden Mira'ya da alması:16:
Babycan'ın oralardan buralara bizler için gelip yorulması:16:Güler yüzü ve yaydığı iyi enerji ile mükemmel bir insan olması:16: Ceren gibi nazik naif ve tam bir hanımefendi bir kız yetiştirmiş olması:16: herşey çok çok çok güzeldi:nazar:
Ben çok mutlu çok huzurlu saatler geçirdim sizlerle kızlar:16: Yazılacak şeyler buraya yetmez hepinize çok çok teşekkür ederim kendim ve Mira adına:16:

çok mutlu olduğunuz mesajınızda kullandığınız :16: ifadeelrinden de anlaşılıyor mutlu_anne hanım :34: hepinizin adına çok sevindim, Babyceren ve Meleğim hanımların gelişiyle toplanmanız gerçekten güzel olmuş, darısı başımıza :17:

çok mutlu olduğunuz mesajınızda kullandığınız :16: ifadeelrinden de anlaşılıyor mutlu_anne hanım :34: hepinizin adına çok sevindim, Babyceren ve Meleğim hanımların gelişiyle toplanmanız gerçekten güzel olmuş, darısı başımıza :17:

Evet çok mutlu olduk hepimize iyi geldi:16:tadı damağımızda kaldı:16: İnşallah birgün hep beraber buluşuruz çok daha güzel olur:16:
Sıradaki plan marmaris çıkartması:1:çok gaza geldik azraeceye gidiyoruz:10::10::10:
Bu arada talaycığım Sağlıkla kavuşmuşsun Ömer'e:nazar:Çok sevindim canım:16: İki paşayı da öperim:54:
Yeni hamiş arkadaşlarıma da bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim:49: Bambucanımmmm:16: su gibi geçsin hamileliğiniz inşallah kızlar:nazar::nazar::nazar:

slm kızlar öncelikle hamiş annelerimizi çok tebrik ediyorum rabbim sağlıklıcakla kavuştursun inş.

hediyelerini alan çocuklarımıza da güle güle kullanmalarını diliyorum.. bizde sevgili talaydan aldık çok şirin ve güzel şeyler seçip almış sizin nezlinizde tşk ediyorum gönlü geniş kalbi güzel annemize..resimleri bir ara koyarım inş.

buluşma bizde yani evimde cuma günü oldu önce yavrupisi kızı ile geldi sonrasında sekersizyeşilçay geldi minnak defne ile .. mutlu anne ve en sonda babyceren ile devam etti ...bilseniz öyle çok mutlu oldumki anlatamam herbiri aileden biri ve öylede özlem duydum hepsine...çok duygulandım çocuklarımızı birarada görünce gözlerim doldu inanın ..tarif etmekte güçlük çekiyorum inş hepinizle tanışma fırsatım olur çünkü hepiniz benim için çok özel ve değerlisiniz ..

zamanım çok olmuyor buraya girip yazmak için ama ingileterede böyle olmaz inş yazarım eskisi gibi yine malum bende buranın daimlerindenim dimi :))
mahir i emzikten kestim bugun 6. günümüz çok şükür bitti o iğrenç alışkanlık ama oğlum çok huysuz baba diye ağladığı çok oluyor ..babamızda 14 haziranda gelicek inş gelirde biter bu hasret umarım...oğlumun 18 dişi var şuan ve son üst iki azısı kaldı kalmasınada onlarda çok fena zorluyor mahırı şimdi emzikte yok ne bulursa herşeyi kemirmek istiyor..diş çıkışınlarının her başlamasında bizde hastalıkta mutlaka oldu inş hepsi çıkarda biter bu çilede..

talaycım doğum yaptı..ömerimiz erken doğmuş biraz ama durumları iyimiş çok şükür ..mayısı beklemeden doğmuş bizim bıdık :))rabbim annalı babalı büyütsün inş..

o sezeryanmıydı cnm :ssz:
yoksa normalmiydi bnuda normalmi yaptı nasıl erken gelmiş anlat gııııı:27:
nisandamı dogdu :44:
Rabbim bebişinde kendisinede kuvvet saglık uzun ömürler versin inş cok tebrikkk ederimmm :16::16::16:

o sezeryanmıydı cnm :ssz:
yoksa normalmiydi bnuda normalmi yaptı nasıl erken gelmiş anlat gııııı:27:
nisandamı dogdu :44:
Rabbim bebişinde kendisinede kuvvet saglık uzun ömürler versin inş cok tebrikkk ederimmm :16::16::16:

amin cnm ben sezeryan diye biliyorum çünkü talayın makası dar ve bu yüzden normal doğum yapamıyorum demişti..
bunun dışında pek bir şey söylemedi cnm sadece zamanından erken geldiğini yazdı..evt nisanda doğdu 26 veya 27 dedi galiba

amin cnm ben sezeryan diye biliyorum çünkü talayın makası dar ve bu yüzden normal doğum yapamıyorum demişti..
bunun dışında pek bir şey söylemedi cnm sadece zamanından erken geldiğini yazdı..evt nisanda doğdu 26 veya 27 dedi galiba

wow, demek erken geldi :ssz: sağ-salim gelmiş ya, buna da şükür :16:

herkese iyi haftalar diliyorum öncelikle :16:

sonunda meleğim ile tanıştık misafirperverliği için buradan birkez daha teşekkür ediyorum :54:
çok güzel bir akşamdı meleğim,şekersiz, mutlum, miracık, defnecik ,mahircik hepsi çok tatlıydı :46:
sinemis arkadaşlarıyla tanıştı ve çok mutlu oldu kudurdu :1: :46:

fotoğraftan göründüğü kadar c.tesi kahvaltıda iyi geçmiş ne güzel
harikasınız gerçekten hepiniz çok iyi dostlarsınız iyi ki varsınız kızlaarrrrrrr :54::54:

sen gitmeden tekrar geleceğiz sinemisle kısmetse :34:

çok öpüyorum her birinize sevgilerimi gönderiyorum :16:

evt evt ben gitmeden mutlaka gelin cnm çok güzeldi valla tadı damağımda kaldı..hem bu sefer oturur güzelce çaylarımızı içebiliriz inş :))

herkese slmlar
çoook uzun zamandır kk ya uğramayamadım sayfaları hızlıca sööyle bir göz attım masallah ne guzel kaynaşmışsınız hepinizin adına sevindim, uzun zamandır cok sıkıldım içim şişti kızım 25 mayıs 2012 doğumlu ve hala 10.8 gr hiç yemek yemiyor üstelik hemoglobin i 10.8 çıktı kan ilacı kullanmaya başladık inş. iyi gelir , bu halde nasıl krese gıdecek çok endıselenıyorum bu arada son bır haftadır kakasını 10 gundur de cısını söyluyor cok mutlu ettı benı bu konuda kuzumm
sızler naptınız bakıcı mı bakıyor krese gondercek mısınız? biz eylulde baslayacağız kısmetse ama cok endıselerım var acaba orda yer mı ama daha agzının yolunu bılmıyor nasıl tek basına yıyecekkk dıyorum kendı kendımee bakalım allah bı yoluna koymustur inş.
sizleri merak ediyorum acaba benım gıbı ıstah problemı yasan var mı ? hepinize sevgiler görüşmek üzere

Back
X