jingle bellsjingle bells
eveeeet yılbaşı yaklaştıçekiliş mi yapsak kızlar
yine heyecanlanırız ayyy ne gelicek ne alsam diye
ben çekmem baştan söyliimama çeken olursa çekilirim
anladınız siz onu
evet diyenler parmak kaldırsın:13:
Bende varım canım.. Şimdi bu yıl anneler mi birbirine hediye alıyor
bugün evde yas varzavallı penguenimiz patladı
kızlar her gün üstünde zıplıyodudedim yapmayın hayvana yazık
en sonunda patlattılarbi baktım çağlayla cerenin popoları su içinde
penguenimiz hacı yatmazdı alt kısmı su doluydu:)))
iyi oldu onlaraanne sözü dinlemezlerse böyle olur:)
ya kızlar ben ne ek iş yapabilirm:26:eşim zor yetişiyo..neyse ne yapsam bilemedim:44:
dantel ,örgü işlerinden anlamam
pazarlama avon falan beceremem
çocukta bakamam valla 2 çocukla pert oluyorum
ay bende ne beceriksizim
şöyle holdingte clas bi iş olsun:))çağlaya cerene bakacak kimse yokbakıcı tutamam bütün kazandıgımı alır
kreşte falan çalışsam çağlayıda götürürümbu seferde ceren ne olacak
sanırım ben çalışamamfikri olan varsa her fikre açığım
24 saat açığım
![]()
Ahh canım bende hep bişeyler düşünüyorum bu konu ile ilgili.. Ama Mutlunun paylatığı fikirlere aynen katııyorum..
Günlere-Doğumgünlerine vs yemekler hazırlayabilirsin.. Mesela sarma sarabilirsin tenceresi .... fiyatına, kurabiyeler yapabilirsin.. Okulun kantinine bişeyler hazırlayabilirsin belki.. Ufak kavanozlara turşular hazırla kavanozla sat.. vs vs ayy ben de çok şey düşünüyorum ama bi hayata geçirebilsem.. En sevdiğim şey mutfak-yemek- servis-sunum vs.. Allahım benim de yolumu çizmeme yardım et yarabbim :)
eceden videolar koydum özellikle eşleştirme kartlarını çok sevdi tabi yalnız oynatmıyom yoksa hepsini yiyebilir de:) hayvan grubuna bayılıyor resimleri öpüp hmm yapıyor hadi ineği koyunu anladıkta kurbağa, at ne iş kızım diyorum:))
Ecenin videolarını izlemekten inanılmaz keyif alıyorum.. Biz Eceden çok şey öğreniyoruz.. Hemen bende bu akşam gidip eşleştirme kartı alacağım.. İnternetten alabileceğim bir yer var mı o kartlar??
MAşallah güzel kızıma Allahım nazarlardan korusun..