canım umarım mont bulurum:18:yazık vallahi üşüdü çocuk:18:ne bulursam alacam bugün:18:ilkim sütten kesmişsin hadi hayırlısı canım,baby inşallah mont bulursun, bul hemen üşümesin kuzu
,
hem çıkmışken bana da bişeyler bakarsınbakamazsan da canın sağolsun evde ne var ne yok koli yap yolla
münkünse en organiklerden olsun haaa aklıma gelmişken enişten de künefe istedi bi burda pişiririz dediçorabını da kendin giy üşümeye başlamışsın
ama eğer altınlı bişeyse çok iyi olur bende çok severim altını
bak gözüm döndü yine
bana not yazmayı unutma ben çok severim not okumayı
azraece bize hediye yollamıştı zamanında,notları okurken hediyelere bakamamıştım
o kadar da çok yazma yani okumak zor olmasın
azraece için oyuncak annesinden hediyemi seçtim ben
extra olarak da dibi tutmayan tencere arıyorum bulan olursa haber versinyakışırrrr
Mira iyi ama göz çevresi kahverengi ellerinizden öperDersimi aldım yatağın tek tarafını duvara dayadım
Zamanında o 2 komidin yatağın 2 başında olacak diye ne parçalamıştım kendimizilli bir geldi hayatımı değiştirdi
Bu arada şekersizin hediyesinin resmini gördüm çok güzeeelbeykozdan haber bekliyoruz,bizi merakta bırakma canım
yavrumkedi hoşgeldin canım
şimdilik bitti
![]()
sana gelince vallahi içimi okdun dedim avm ye gitmişken yandaki milyoncuyada bir ugrayımda mutluma birşeyler alıyım:)))
evdeki eşyalar işine yaramaz
not yazmayı çok severim seni notlara bogacam:))istersen şekersize sor kıza ammada not yazmıştım
bana altın deme benimde gözüm dönüyo:111::111:
dibi tutmayan tencere daha icat edilmedi yoksa ben sana kesin yollardım
dur bakıyım sana ne alacam bende çok merak ettim
eniştede künefe istemiş:18:başka mesela kayınbabanın canı birşeyler çekiyomu:18:ya da görümcenin:))
ne çektin be çikoodada yalnızdım ve Babyceren dostumla arkam kapıya dönük olarak cak cak konuştum. döndüğümde odada 2 tane "puroosör" tabir edilen hoca vardı
yüzüm kıpkırmızı bir şekilde, konuştuklarımın ne kadarını duyduklarını tahmin etmeye çalıştım :18::18::18:
nedir Babyceren dostumdan çektiğim![]()
ya kızlar çiko telefonu ''kimo''diye açıyo biliyomusunuz
dedim suriyelilere yardım kilim satıyorum alırmısınız,yok efendim ben cerenin odasına açıyım diye kendini kandırıyomuşum
neyse işi varmış hatunun
çekilişe beykozun yerine girmek istiyo
benim dişim agresifligimden uyuşmamışmışşş bak sen
neyse çağla oyun oynamak istiyo
Son düzenleme: