ezerim beno ne hediye öyle
ezdin bizim hediyeleri resmen
Sen misin milletin ışığına karışan hadi bakalım yarın için hazırlıklar başlasın
Akşama bizde de ıspanaklı pazıve bulgur pilavı var
ıspanağı çok severim
pazıyı da severim diye ikisini karıştırdım aldım sabah eve bıraktım şifa olsun kuzuma nasılsa aynı familyadanlar
Eki Görüntüle 908242
he ya bi daha milletin ne ışıgına karışırım nede balkonuna:)hemde kadayıflı muhallebi istiyolar
kadayıfçılar sayemde köşe oldular:)hem geliyolar hemde sipariş veriyolar ne yüzsüz arkadaş bunlar anlamadım:)gerçi bende bi ara gitmeden patates köftesiistemiştim,istemez olaydım
pazıyı sevmem ama inşbir gün elinden emek kısmet olur:)bak siparişi verdim ona göre hazırlık yap:)
şifa olsun miracıkıma
al cigerimsana kuyumcu dükkanı feda olsunBuğün bonkorlüğün gerçekten üzerinde imiş :)) Banada Banada :))
Misafir mi yine oyy sende bir verdin borçlu çıktın demek neyse sana yine hazırlık yapmak düştü pöff)
Bende Talaya yani Ömer Tuğrul a hediye düşünüyorum bakalım bulursam güzel orijinal birşey hemen burda olucak :)) bu arada Talayın doğumunda tr de olurum herhalde belkî bir çat kapı yaparız belli mi olur kismet diyelim ..
ne kadar bonkörüm maşallah bana:)
ya sorma yarın yine hazırlık yapacam
Her hafta bir kere yeşil fasulye hatta baby fasulye pişer :)) yaz kiş dinlemiyoruz sekerim sende pişir yarasın inş.
Dişin inş bu sefer olur yoksa topikçe gelip dişini çekicez:)) bizde seninle bir oh çekeriz inşşşşallah..
ohh afiyet olsun şekerim