• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

:53:o ne hediye öyle:53:ezdin bizim hediyeleri resmen:53:
Sen misin milletin ışığına karışan hadi bakalım yarın için hazırlıklar başlasın:1:

Akşama bizde de ıspanaklı pazı:1: ve bulgur pilavı var:56:ıspanağı çok severim:56:pazıyı da severim diye ikisini karıştırdım aldım sabah eve bıraktım şifa olsun kuzuma nasılsa aynı familyadanlar:1:
Eki Görüntüle 908242
ezerim ben:27:ezer geçerim:27:
he ya bi daha milletin ne ışıgına karışırım nede balkonuna:)hemde kadayıflı muhallebi istiyolar:9:yeminle bıktım artık:)
kadayıfçılar sayemde köşe oldular:)hem geliyolar hemde sipariş veriyolar ne yüzsüz arkadaş bunlar anlamadım:)gerçi bende bi ara gitmeden patates köftesiistemiştim,istemez olaydım:9:
pazıyı sevmem ama inşbir gün elinden emek kısmet olur:)bak siparişi verdim ona göre hazırlık yap:)
şifa olsun miracıkıma:16:
Buğün bonkorlüğün gerçekten üzerinde imiş :)) Banada Banada :))

Misafir mi yine oyy sende bir verdin borçlu çıktın demek neyse sana yine hazırlık yapmak düştü pöff ;))

Bende Talaya yani Ömer Tuğrul a hediye düşünüyorum bakalım bulursam güzel orijinal birşey hemen burda olucak :)) bu arada Talayın doğumunda tr de olurum herhalde belkî bir çat kapı yaparız belli mi olur kismet diyelim ..
al cigerimsana kuyumcu dükkanı feda olsun
$kuyumcu_3.webp
ne kadar bonkörüm maşallah bana:)
ya sorma yarın yine hazırlık yapacam:37:
Her hafta bir kere yeşil fasulye hatta baby fasulye pişer :)) yaz kiş dinlemiyoruz sekerim sende pişir yarasın inş.
Dişin inş bu sefer olur yoksa topikçe gelip dişini çekicez:)) bizde seninle bir oh çekeriz inşşşşallah..

ohh afiyet olsun şekerim:56:benim yemek pişiyo ocakta:56:ben yemiycem çocuklar yesin:14:dişçiden gelince agzım yamulmuş olacak o halde nasıl çignerimki:14:

çağlada uyansa artık:31:bu çocuk hep zamansız uyuyo:)yatsın isterim yatmaz,kalksın isterim kalkmaz:9:
ögle uykusuna hasret kaldım ya:31:uyumayı çok severim:31:
mesela benim kaynana akşam 8 de yatar sabah 7 de kalkar,sonra bide öglen 12 den 3 e kadar uyur:27:
yata yata şişer:27:yine nerden geldim bu kaynanama:9::9:
çok uykum var ondan olabilir:9:

fasulye ayıklıyorum:6:kışın fasulyemi yenirmiş:6:aman ne yapayım yapacak yemek bulamadım:6:
Erkenden yemegimi hazırlamam lazım:6:5 te dişçiye gidecem:6:çok korkuyorum:6:
O koltuga oturacagıma kaynanamın kucagına oturmayı tercih ederim:27:ay yoksa dişçi koltugu dahamı güvenilir,bilemedim:1:
Yılbaşında yemege gidebiliriz hemde kv ve kp le:1:ya sizin ne işiniz var yemekte falan anlamıyorum:))
şöyle düşünceli olsalar ''kızım verin çocuklara biz bakalım sen eşinle başbaşa yemege git hatta parasıda bizden''deseler olmazmıydı:9:
Bu arada kadın türkçe pek bilmiyo,arapça konuşuyo oyüzden pek anlaşamıyoruz:))eşime diyorum ne diyo annen:51:
Eşimde işine gelenisöylüyo işine gelmeyeni söylemiyo:27:
Yine konu nerden kaynanama geldi bilmiyorum :27:

kız araplardan dem vuruyordun arap geliniymişsin ya hediyelerin için ayrıca sağol bebelerin geleceği kurtuldu sayende artık okumalarınada gerek yok harca harca bitmez.
Baybcim ve kızlar pınardanın telefonu varmı aranızda kargosu bekliyo şubede yoksa iade edecekler.acil yardıma ihticacım var

kız araplardan dem vuruyordun arap geliniymişsin ya hediyelerin için ayrıca sağol bebelerin geleceği kurtuldu sayende artık okumalarınada gerek yok harca harca bitmez.
Baybcim ve kızlar pınardanın telefonu varmı aranızda kargosu bekliyo şubede yoksa iade edecekler.acil yardıma ihticacım var

Bende var galiba hemen yazarım sana tr telime bakmam lazım ..

çok sağol meleğim aradım ama açmadı bende mesaj atıp durumu izah ettim.inş kargoyu alır çok merak ediyorum yarına kadar zor beklicem:52:

demin depresif bir yazı yazmıştımki ece pcnin kablosunu çekti:)) tekrarlamayım kendimi diye yazmıyom:)) hemen herkes hediyelerini aldı sayılır iyi ki yaptık valla çok güzel oldu. yeşilçayıma çok yakışmış görünce daha da bi mutlu oldum. herkesin keselerine bereket . yılbaşı ikramiyesi bana çıkarsa söz hepinize bir adana burma benden:))

demin depresif bir yazı yazmıştımki ece pcnin kablosunu çekti:)) tekrarlamayım kendimi diye yazmıyom:)) hemen herkes hediyelerini aldı sayılır iyi ki yaptık valla çok güzel oldu. yeşilçayıma çok yakışmış görünce daha da bi mutlu oldum. herkesin keselerine bereket . yılbaşı ikramiyesi bana çıkarsa söz hepinize bir adana burma benden:))

Allah yaşadık desene çıksın o zaman :)) ne oldu hayırdır neden depresifsin ..

Hey Allah baksana sistem de depresif habire yollamış yine mesajları üçer beşer :))
Rahatsızlıktan dolayı sorry ..

çıksın valla çok iyi olur:)
he ya çıksın ne güzel olur:)
ayy çıksın çok iyi olur:9::9:

melegim devam et,40 kere söylersek kabul olur:9::9:

hayırdır yavrum ne oldu:ssz:ben depresf sen depresif :24:
benim ki 5 i 1 yerde olsun cicim:51:altına bayılırım:27:

Talaycığımın hediyeleri geldiiii:16:hepsi birbirinden şirin ve yenilesi tatlılıkta:16:talaycığım çoook teşekkür ederim,çok incesin:54:resimleri çektim birazdan yollarım.yorumlarım beraberinde gelecek.
Not:beybiim talayın hediyelerini bi görsen çook kıskanırsın sanırsam:1:hatta moralin sinirlerir bence:1:

$Fotoğraf0050.webp $Fotoğraf0051.webp $Fotoğraf0052.webp $Fotoğraf0054.webp $Fotoğraf0053.webp $Fotoğraf0055.webp $Fotoğraf0056.webp

saatimizi doğanın odası için saklayacağım...
Lokumlar yarılandı bile...
Yarın da kahveyi biiiir güzelş bakır cezvede pişirdimmi değmeğin ben,keyfim ve kahyasına...
Buyrun beklerim:42:

Talaycığımın hediyeleri geldiiii:16:hepsi birbirinden şirin ve yenilesi tatlılıkta:16:talaycığım çoook teşekkür ederim,çok incesin:54:resimleri çektim birazdan yollarım.yorumlarım beraberinde gelecek.
Not:beybiim talayın hediyelerini bi görsen çook kıskanırsın sanırsam:1:hatta moralin sinirlerir bence:1:

hediyelerin hayırlı olsun cicim güle güle kullan ve ye:)
çok güzeller:18:
hiç kıskanmadım:18:
moralimde sinirlenmedi:18:
talaycım kesene bereket:46:
bu arada talayın adınıda deşifre etmişin:9:Allahtan ben sana hediye göndermemişim yoksa ismim buralarda nazara gelirdi:9:

Yılbaşı yaklasti benim astroloji merakim depresti bugunlerde 2014 te yengec burcunu neler bekliyor takipteyim sans gezegeni jüpiter hazirana kadar bizdeymis yasadik

topiğe bi geldim neşelendim valla:)
renk gelmiş neşe gelmiş hediyeler gelmiş defne karen gelmiş çokta masum resimlerde:54:

bütün hediyelere bayıldımmm..sizler ve minnoşlar güle güle kullansınlar:54:
gelen gıdalarda löp löp et olsun hepinize akşam akşam canım lokum çekti:56:

beybim;dişin çekildi mi?kurtuldun mu?

minyatür;geçmiş olsun kuzuna..tarık buğrada yazın el-ayak-ağız hastalığına yakalanmıştı bende ilkk o zaman duydum bu hastalığı
ilk önce ayak bileğinde ve diz kapağında görmüştüm 2 benek halinde su çiçeği zannederek sabahına hemen doktora koşmuştuk doktorumuzda hemen anlamıştı antibiyotik,şurup,krem,ağızı için damla vs çok ilaç vermişti
tarık buğranın ağız içerisine yayılmamıştı ama önce boğazlarından çıkmaya başlamış iştahı gitmiş ve kilo kaybı olmuştu
sizde erken teşhis konulamaması çok kötü olmuş umarım çabucak toparlanır kuzucuk:(
o dönemde bende ellerinde ayaklarında ve bacaklarında çıkan beneklerden dolayı günde bi çok kez kıyafetlerini değiştiriyodum yanılmıyosam 5. günde solmaya başlamıştı benekler kaybettiği kiloyuda iyileştikten sonra hemen geri almıştı umarım çabucak atlatırsınız bu sıkıntılı dönemi:16:

kızlar benim diş yine çekilmedi:))yine agzıma ilaçlı pammıgı sokup yolladı beni:37:
yılbaşından sonra çekicekmiş,yeminle adamın dişlerini çekesim geldi uyuzmudur nedir ya anlayamadım:1:
git gel dünyanın otobüs parasını verdim,verdigim paralarla altın diş yaptırırdım:9:
bide agzıma köprü yapacakmış:))ne kadar dedim 450 dedi:53:bir dişi 2 ayda çekemeyen adam,köprünün temelini 1 yılda ancak atar:9:
neyse sıkıldım bu konudan bir daha dişmiş demiycem ancak çekilsin öyle size fotosunu koyacam:))
ya bide şöyle birşey oldu tam dişçiden çıkıyorum zaten 10 dakika kaldım neyse arkadaşım bana watsaptan mesaj atmış resimli:53:misafirlerine hazırladıgı ikramları çekmiş bana yollamışşöyle yazmış''Allah kahretsin çok hamaratım'':51:neyse bende ne yaptım biliyomusunz:52:kızın evine gitttim:9:yürüyerek 10 dakikada vardım yoldayken mesaj attım ''açkapıyı''diye:))tabiki inanmadı evdeyim sanıyo:1:kapıyı çaldım delikten baktı ama açmadı:1:sanırım gülmekten altına yaptı:1::1:neyse sonra açtı:27:
dedim kızım bana böyle resimler yollama:27:insanı deli etme işte geldim:27:
sanırım kız mesajı attıgına pişman olmuştur:9:
10 dakika kaldım sonra çıktım birşey yiyemedim dişim agırıyodu ama eve paket yaptırdım:9:
ay ne uyanıgım valla kendimibir kez daha takdir ettim:27:
ama çok güldüm:))
sonra hızlıca lcw ya geçtim cerene pantolan kazak aldım:10:çağlayada tayt:10:
sonra eve uçtum:10:
yemek yemişlerdi hatta tencereyi bile sıyırmışlar:))aç kaldım:17:
bende mecbur tost yapıp yedim:56:çiçegin kaşarıyla:56:

Back
X