- 10 Ocak 2013
- 233
- 6
- 68
yazmayı unutmuşum,,çağla tv ünitesine düştüburnunun üstüne
burnu çok kötü kanadı
bu olayda abimlerde oldu
üstümüzde kara bulutlar geziyo ya hayrolsun inşşallah
İçime doğdu sanki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazmayı unutmuşum,,çağla tv ünitesine düştüburnunun üstüne
burnu çok kötü kanadı
bu olayda abimlerde oldu
üstümüzde kara bulutlar geziyo ya hayrolsun inşşallah
Evet malum hafta sonu sessizligi,gerci artik hafta icide cok farkli degil.Biz bugun esimin gorevi nedeniyle mangal davetindeydik,ilk duydugumda devindim Masal ve bizim icin degisiklik olur diye ama cok kasinti bir ortam vardi cokda keyif aldigimi soyleyemicem olsun yinede Masal cikmis oldu.
Kizlar Masalin odasi kucuk eksikler disinda bitti.Lutfen gormemis kizina bir oda yapmis soyleyip durmus demeyinBenim icimde kalan bir seydi bu.Bir turlu kismet olmamisti.Aslinda burdada cok zordu cunku ev cok kucuk ve cogu fazlalik cocuk odasindaydi bide annem kaliyodu.Sonra cok istedigim icin bi sekilde basardim.Yatak odamin bir kosesine ve evin diger her yerine esyalari serptim bosalttim ve oldu cok mutluyum.Masalda cok begendi odasinda keyifle oynuyor.Onemli olan onun huzuru
Foto eklemeye calisacagim
![]()
iyi akşalar kızlar,,
pek iyi bir gece geçirmedik malesefsebebini birazdan anlatacam
günümüz güzel başladı çünkü bugün elife gittikbizi çok iyi agırladı sagolsun
kızlar biraz yaramazlık yaptı ama canları sagolsun,,
elifimde güzel ikramlar hazırlamış bize ellerine saglık
çocuklardan pek sohpet etmeye fırsatımız olmasada ben çok keyif aldım iyiki seni tanımışım canım benim
eliften çıkacaz eşimi aradım işi biraz uzun sürecek diye dedim kalkıyım abimlere gideyim hem zeynoyuda görürüz,,eliften çıktık zaten abimin evi çok yakın gittik yemek yiyolardı sonra eşim geldi,o ara yengem zeynoyu aldı banyoya götürdü,benim cadılarda banyoda zeynoyu izliyolar,,sonra bi çıglık koştuk baktık zeynonun kolunda kene varyapişmış derisine,onuda ceren göstermiş yengeme,,demiş bak burda ben mi var diye öyle farketmişler,,
hemen eşim aldı onları hastaneye gittiler,,keneyi çıkarmışlar,kan testide yapılmış şimdilik bir sorun yok ama 3 gün içinde belli olacakmış,Allah korusun..
doktor demiş zehirli keneye benzemiyo bu demiş ama yinede kusma,ateş olursa tehlikeli,,Rabbim korusun..
tabi bunlar gitti ben çocuklarla 2 saat o evde oturmak zorunda kaldım,,ninemde evde aglıyo kadını nasıl birakıp gideyimbir yandanda içim içimi yiyo ya evde başka varsa kızlara geçerse diye
artık sinirden 2 saat boyunca kaşınıp durdum,,
sonra amcamı çağırdım dedim gel ben çıkacam,neyse geldi ama eşim aradı çıkma geliyorum deyince bekledim,geldiler çıktık eve geldik,,
hemen kızları soydum heryerlerine baktım,yıkadım,,yatırdım..
sonra aklıma geldi ya kafalarına geçtiyse diye,elime fener aldım uyudukları yerde saçlarının arasına baktım bişey göremedim..
ay kızlar çok kötüyüm hala kendime gelemedim
keşke gitmeseydim diyorum ama gitmeseydim belki yengem kolundakini farketmiycekticeren göstermiş,,her işte bir hayır vardır diyorum..
bu arada keneyi eve getirende abim miş,,lotocuya gitmiş gelmiş bakmış elinde kene var,refleksle atmış yere,,yengemde bütün evi temzilemiş,halıları kaldırmış ama işte nasıl olduysa gitmiş zeynonun koluna![]()
Evet malum hafta sonu sessizligi,gerci artik hafta icide cok farkli degil.Biz bugun esimin gorevi nedeniyle mangal davetindeydik,ilk duydugumda devindim Masal ve bizim icin degisiklik olur diye ama cok kasinti bir ortam vardi cokda keyif aldigimi soyleyemicem olsun yinede Masal cikmis oldu.
Kizlar Masalin odasi kucuk eksikler disinda bitti.Lutfen gormemis kizina bir oda yapmis soyleyip durmus demeyinBenim icimde kalan bir seydi bu.Bir turlu kismet olmamisti.Aslinda burdada cok zordu cunku ev cok kucuk ve cogu fazlalik cocuk odasindaydi bide annem kaliyodu.Sonra cok istedigim icin bi sekilde basardim.Yatak odamin bir kosesine ve evin diger her yerine esyalari serptim bosalttim ve oldu cok mutluyum.Masalda cok begendi odasinda keyifle oynuyor.Onemli olan onun huzuru
Foto eklemeye calisacagim
![]()
herkese iyi haftalar diliyorum. Kizlar su an cok fenalardayim:)) bundan 6ay once alt kata hamile bi arkadas tasindi cok iyi biri dogumunu ailesinin yaninda istanbulda yapti 3aylik olunca dun bebekle donmusler yolda durmamis bebek cok yorgundu. Evlerinde isitici olmadigindan sabah gelip bende yikadik bebegini. Ecenin parmaklamadigi bisey kalmadi elleme yapma demekten daraldim simdi uyuyo bebek annesi evine gitti eceye actim pepe napim durmuyor anladimki su anda 2cocukla olsam deliririm:))
beybicim çok gecmiş olsun yaüst üste gelmiş hepsi..
ben de haftasonu temizlik yaptım dün sabah da çamaşır yıkayıp ütü yaptım. sonra eşimin kuzeninin oğlunun 1 yaş partisine gittik :) sonra yedik içtik çarşıda gezdik biraz. defnoşa sandalet aldım :) çok cadı yaa.. kımmısı kımmsıııı diye kırmızıları giymek istedi. beğenmediği modeli "çıkar bunu" diyerek çıkarttırdı. başka model aldık sonra. :) çok hoşuna gitti onun da benim de :) annesi gibi sandaletçi olcaksonra tam onu öderken gitmiş başka bi kutudan ayakkabı çıkarıyo.. ayağına giymeye başladı. babaannesi de onları aldı kreşte giysin diye
(ev ayakabısı) sonra kot şort ve taşlı bi bluz aldık
ayy çok guzeller yaa... doğumgunu pastasını babannesi yaptırcakmış. ben modeli falan beğencem :) 2 katlı yaptırcam bu sene
nihohaho :)
baskaaaaaaaaaa... işte böyle yorucu bi haftasonu daha bitti. işbaşı yaptık. hadi hayırlısı bakalım..
:) evet ben bunu batur bize geldiğinde anladım şekerimHerkese iyi haftalar diliyorum. Kizlar su an cok fenalardayim:)) bundan 6ay once alt kata hamile bi arkadas tasindi cok iyi biri dogumunu ailesinin yaninda istanbulda yapti 3aylik olunca dun bebekle donmusler yolda durmamis bebek cok yorgundu. Evlerinde isitici olmadigindan sabah gelip bende yikadik bebegini. Ecenin parmaklamadigi bisey kalmadi elleme yapma demekten daraldim simdi uyuyo bebek annesi evine gitti eceye actim pepe napim durmuyor anladimki su anda 2cocukla olsam deliririm:))
:)öyle deme yaaa şurda 2 haftam kaldı tırstımmm:18:
Oh ne güzel fıstık güzel ciciler almış güle güle kullansın defnem ..
Merhaba, bende 01,05,2012 kiz cocugu anne'siyim yeniyim burda
Selam vermek istedim bende 😊
İphon'e
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hşg CNm ne güzel aramıza katılman .. Kızını ve seni zamanla daha çok tanımak isteriz
Benimde oğlum 3 Mayıs doğumlu)
:) evet ben bunu batur bize geldiğinde anladım şekerimbaturu kucagıma alıyorum defne de istiyo :) koca danam benim
![]()
:)
sağol canım. ben de görünmüyo mu acaba yazdıklarım dicektim :) sen gördüğüne göre herkes görüyordur
ee daha daha nasılsınız hanımlar? okuyup da ses vermeyenlerrrrrrrrrrrr
selam anneler ve tatlı bebişleri, babyceren geçmiş olsun çağlaya, rabbim beterinden saklasın, benim oğlan da tam kış bitti bahar geldi diye sevinirken orta kulak iltihabı oldu, 4 gündür ateş nöbetindeyim, işler de bu ara bir garip, ben de bahar depresyonundayım, emzirme olayını bitirmek istiyorum ama nasıl, çünkü benim küçük adam gece tiryakisi sürekli emmek istiyor, gündüz olsa laf anlatırsın ama gece nasıl memeden uzak tutucam bilmiyorum, öpüyorum bebişlerinizi ve sizleri, hepinize iyi haftalar...
Merhaba kızlar...3 haftalık tatilim dün itibari ile bitti ve evime döndüm nihayet.
İnsan annesinin evine dahi gitse kendi evini ve düzenini özlüyor.
3 hafta önce hem binada tadilat bahanesi hem de geniz eti sebebi ile 1 haftalığına gideyim annemlere dedim.Biliyorsunuz küçük ilçede oturduğum için böyle hastalık durumlarında büyük şehire gitmek daha mantıklı oluyor.Her neyse ilk 1 yaşında götürdüğüm kbb doktoruna götürdüm fakat o doktor burnunun çok tıkalı olduğunu ve bu şekilde ameliyata alamayacağını söyleyerek 1 haftalık antibiyotik tedavisi başlattı ve bitince gelmemizi söyledi.Tamam dedik ve kullandık ilacımızı.Sonra tekrar doktora gittik fakat "doktor ameliyatta ,doktor hasta ziyaretinde" diye diye bir türlü görüşemedik.Sonra ani kararla başka hastaneye gittik.Doktora görünüp tomografi filan çektirdik ve uzaktan bile hırıltısından geldiğini anladığım oğlum için ameliyat kararı alındı.Ertesi sabah yatış işlemlerimiz yapıldı ve beklemeye başladık.Anestezi için aç olması gerekiyordu fakat biliyorsunuz bu durum bizim oğlanı çok da zorlamadı 
Ameliyat zamanı geldiğinde oğluşuma önlüğü giydirdim,öptüm, kokladım...![]()
Sonra ameliyathane görevlisi birine teslim ettim.Oğluşum asansöre binince oyun sanıp düğmelere bastı ve bana el salladı.Evet ameliyat belki çok basit idi ama anne yüreği işte…dayanamadım
45 dakikalık bir bekleyişin ardından kuzumu getirdiler.Hala baygındı...Ayılmaya çalışıyor,gözü kapalı “hayır” diye ağlıyor,sonra tekrar derin uykuya dalıyordu.En zoru ise ara ara uyandığında “suuu suu” diye inlerken “hadi uyu annecim,dede sana su almaya gitti “demekti.Malum anesteziden sonra 3 saat daha yeme içme yasak…Nihayet 3 saatin sonunda oğluşumu uyandırdım ve kan şekeri dengelensin diye meyve suyu içirdim.Sonra doktoru kontrol etti ve çıkış iznimizi verdi.O gece uyurken ne kadar rahat nefes alıp verdiğini görünce bol bol şükür ettim rabbime..Artık uykusunda kükremiyor,burnundan nefes alabiliyor ve bizim için en güzeli büyük lokmaları rahatlıkla çiğneyebiliyor olması.
Evet kızlar ameliyatı hayırlısıyla atlattık,şuan her şey yolunda fakat tek sorunumuz oğlumun bana anormal derecede bağlanmış olması.Normalde annemlerde onu bırakıp dışarı çıktığımda hiç sıkıntı yapmazdı fakat ameliyattan sonra ben wcye bile gitsem peşimden ağlar oldu.Bir kaç kere bırakıp dışarı çıktığımda ise evde kıyameti koparmış.Annem veya babam parka götürdüğünde oynardı ama ameliyat sonrası götürmelerinde hep “anne eve” diye ağlamış.Gece uykularımız düzenliydi fakat o da bozuldu.Gece uyanıp anne anne diye ağlıyor.Bütün bu değişimi ameliyathanede korkmuş olmasına bağlıyorum ve çok üzülüyorum.Umarım bu süreci en kısa zamanda atlatırız…
Biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim