Buraya yazmayali ay olmustur herhalde tabi facede yazistigimizdan da kaynaklaniyor. Enesime gecmis olsun beykozum ben hemen wc egitimine donme derim yavrum anca toparlar. Isim onerisi olarak ece su diyebilirim'))) wc egitimi bence bebek icinde anne icinde cok zorlu. Tabi istisnalar vardir 1gunde ogrendi filan diyenler:)) oncellikle 2.ciyi yapanlar tavsiyem size 1bucuk dedimi cocuga ogretcen wcyi 2den sonra inatlasma donemi cok daha zorlu oluyor. Ece o zaman yaparken niye ustune dusmemisim pismanim. Ben bir cuma basladim ve o ilk gun cok kotuydu. Wcde oturuyoruz yok deyip kalkip saliyoruz hemde az az ve sik olmak uzere aslinda cocuk o zaman kaslarini kullanmayi ogreniyorda biz delleniyoruz. Alistirma kulodu bize iyi geldi bu anlamda saril saril yere akmasini engelledi. Esimle dedikki bu bole olmucak gidip bez aldik . Aradan 3gun gecti bizimki demezmi cis yapcam.bu sefer adaptor yerine lazimliga oturttum. Biz neredeyse lazimlik ordaydi. Tabi bir yakaliyosam 1 kaciriyo diye diye gecti gunler. Ben saate bakip yakaliyordum cisini soylemesi 1haftayi aldi. Komsudan kus alip cis yapinca besleme cis yapan bebek gule gule kakalar stickler heveslendirme anlaminda yardimci oldu birde alkis sevinc gosterileri. Kakafa hic sikinti ysdamadik cok sukur. Hala arada kacirmalari oluyor ozellikle oyun oynarken. Gece hic baglamadim ki kuru kalkti 1kere disinda. Az sivi vermeye bakin ilk gunletfe yatmadan ozellikle. Zeynep adamizda pgrendo cok sikur cisimi aklima gelenler bunlar hrrkese iyi sanslar derken ilk gunler parka ciktik cis yapinca donunce tututmaya baslamasianlamda olumlu oldu yeterkieve donmeyelim diye:))