Mrb kızlar burda iftar Türkiye'ye göre daha geç oluyor yatmaya bir saat kala oruçumu açıyorum pöf bugün 9:25 te oruçumu açtım Rabbim kabul etsin inş hepimizin ..
Tarık Buğra da mahir gibi yaramazlıkta çok forumda bu çoçuklar da böyle oldu ne yapalım çekecez artık Allah sabır versin valla zor yahu .. Hele aç susuz uğraşmak daha da zor anacım ..
Talaycım bizim Mahir'de Halan kilo özürlüsü burda gitmeden önce 11.700 kg dı tr den döndükten sonra 11.100 kg oldu .. Off ne etcem bu çoçuğu anlamış değilim artık kafada yormuyorum aç olan yer dimi ..sağlıklı olsunlarda artık gerisi zamanla olur inş .
Mahir in saçlarını Türkiye'de kesecek babayiğit berber bulamadığımızdan biz burda kendiniz kestik bizim bile canımızı okudu off bir sn bile durmaz mı insan .. Şimdi 3 numara farklı büyüklükte şekillî kafası var oğlumun :)) ancak bu kadar oldu ne yapalım ..
Allah yardımcın olsun canım orda daha geç okunuyomuş..bizim kuzularda kurt var kaynıyolar yapıcak bi şey yok kudurp dursunlar:)
Mahirin kilo kaybına üzüldüm ama en önemlisi sağlıklı olması..tarık buğranında kilo alımı durdu son zamanlarda hiç bi şey yemek istemiyo yoğurt ağzına sürmüyo

Gitti demek mahirimin kıvırcık saçları

canım isimler cok güzel inş koymayı nasip eyler Rabbim hepimize
ben karar kıldım sare su olcak Rabbim nasip eylerse
senide bekliyoruz hamilelere bebegim![]()
Sare ismide çok güzelmiş hayırlısıyla gelsin inş
Tarık buğra biraz durulsun kısmet olursa bende istiyorum inş

Emzik askına bakmaya gidiyorum ne tatlı heyecanlar