2012 mayıs annelerinin göbüşleri ve bebişlerine aldıkları:))

OOO masallah allah tamamini erderir ins. bence sorun saglikli olman kilo alman degil ..mesela ben 4 kilo aldim ama nerde ise haftada 3 gun hastanelerde geciyor zamanim ki normalde de allahtan hamile kalmadan once zayif biri degildim simdide zayif sayilmam ama gobegim kucuk gibi goren 7 aylik demiyor bebek olmasi gereken ebatlarda bu da yeter bana allah tum annelere hayirli dogumlar nasip etsin hanimlar

bende fotograf yuklemek istiyorumda nasil oluyoooo???

benim ikinci hamileligim 3 yasinda bi oglusum var yigit efe:))simdide 28 haftada bir kiz bekliyorum hayirlisiyla...
65 kiloyla hamile kaldim su an 77 kiloyum 12 kilo yaniiii 13e gidiyorum 20yi bulucam sanirim bu gidisle:)))
oglumda da 28 kilo almistim 1 senede buyuk bi kismi 2.senede de hepsi gitti cok sukur:))
acaba bu sefer bu kilolardan da kurtulabilicekmiyiz ne dersiniz kizlar???

Eklentiler

• $hastane cikisi3.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $hastane cikisi2.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $hastane cikisi1.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $tullu elbise2.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $tullu body.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 60
coookk tesekkur ederimmm:)))bende bayiliyorum bunlara:))uzerinde hayal ediyorum minigin kokladigim zaman kokusu geliyo sanki burnuma:))
bu annelik ne bicim bisey yahuuu:)))

kizlarrr yurt disindan bi arkadasim gonderiyo fiyatlarida fena degil begenirseniz sizin icinde getirtebilirim coookkk kaliteli hepsi

teşekkürler... aminnn...

Canim cok tatli hepsi bayildim güle güle giysin pitircigin.fiyatlari nedir?

bu ciciler çok gzl kız olsaydı alırdım bende 15 kg aldım :18::18:

ay ben bunlara bayildim pembis pembis hele o sanc bantlari cok guzel ben bulamadim onlardan ,ok tatlilar gule gule giysin fistik

ay ben bunlara bayildim pembis pembis hele o sanc bantlari cok guzel ben bulamadim onlardan ,ok tatlilar gule gule giysin fistik

bende deli gibi bandana aradım, bebek mağazalarında. meğer tokacılarda oluyormuş bi yerde buldum, hepsinden birer tane topladım. çevremde pek görmüyorum kız bebeklere bandana takan, demode mi oldu bilmem ama ben çok yakıştırıyorum bebişlere

ben de bayılıyorum bantlara. bulursam senin gibi stok yapacağım galiba ben de diğer cicileriniz de güzelmiş, güle güle kirletin inşallah

ben de bayılıyorum bantlara. bulursam senin gibi stok yapacağım galiba ben de diğer cicileriniz de güzelmiş, güle güle kirletin inşallah

Teşekkür ederim canım.

Kızım Gelsin Evim Şenlensin

benim merak ettiğim bi çok şey var. kıyafetlerini aldım, yatağı arabası var. mustelanın saç ve vücut şampuanıyla birlikte, pişik önleyici kremini aldım. chicconun da cam kauçuk biberonunu (150ml) aldım. birde emzik bakıyorum. bebek bezlerinide (pirima premium care) kampanyalardan takip edip yığıyorum bi köşeye. yeni doğan için acil lazım olacaklar listemde daha neler olmalı? doğar doğmaz lazım olabilecek, yada lazım olacağını düşündüğünüz şeyler varsa yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…