- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
siz bunlara göbek mi diyorsunuz :)
bi de benimkini görün :)Eki Görüntüle 352611 26+3 te çekildi fotograf...
14 kilo aldım... meraklılara duyurulur :)
canim masallah gobusune,bayadir kimse eklemiyor herkesteki son durum ne bilmiyorrum ama benimkide baya buyudu
ohh maşallahsiz bunlara göbek mi diyorsunuz :)
bi de benimkini görün :)Eki Görüntüle 352611 26+3 te çekildi fotograf...
14 kilo aldım... meraklılara duyurulur :)
ohh maşallahcnm sen kaç kilo ile hamile kaldın
bende fotograf yuklemek istiyorumda nasil oluyoooo???
ohhh becerdim en sonunda fotograf eklemeyi:))))))))))bana da ilgi gosterinnnnnnnnnn:))))))))
OOO masallahallah tamamini erderir ins. bence sorun saglikli olman kilo alman degil ..mesela ben 4 kilo aldim ama nerde ise haftada 3 gun hastanelerde geciyor zamanim ki normalde de allahtan hamile kalmadan once zayif biri degildim simdide zayif sayilmam ama gobegim kucuk gibi goren 7 aylik demiyor bebek olmasi gereken ebatlarda bu da yeter bana allah tum annelere hayirli dogumlar nasip etsin hanimlar
bende fotograf yuklemek istiyorumda nasil oluyoooo???
coookk tesekkur ederimmm:)))bende bayiliyorum bunlara:))uzerinde hayal ediyorum minigin kokladigim zaman kokusu geliyo sanki burnuma:))
bu annelik ne bicim bisey yahuuu:)))
kizlarrr yurt disindan bi arkadasim gonderiyo fiyatlarida fena degil begenirseniz sizin icinde getirtebilirim coookkk kaliteli hepsi
bu ciciler çok gzl kız olsaydı alırdımbenim ikinci hamileligim 3 yasinda bi oglusum var yigit efe:))simdide 28 haftada bir kiz bekliyorum hayirlisiyla...
65 kiloyla hamile kaldim su an 77 kiloyum 12 kilo yaniiii 13e gidiyorum 20yi bulucam sanirim bu gidisle:)))
oglumda da 28 kilo almistim 1 senede buyuk bi kismi 2.senede de hepsi gitti cok sukur:))
acaba bu sefer bu kilolardan da kurtulabilicekmiyiz ne dersiniz kizlar???
takmayın kafanıza, beterin beteri vardır, şimdiden 20 kilo aldım
bunlarda cicişlerimizden bazılar
Eki Görüntüle 355709 Eki Görüntüle 355716 Eki Görüntüle 355715 Eki Görüntüle 355710 Eki Görüntüle 355711 Eki Görüntüle 355712 Eki Görüntüle 355713 Eki Görüntüle 355714 Eki Görüntüle 355708 Eki Görüntüle 355717
ay ben bunlara bayildim pembis pembis hele o sanc bantlari cok guzel ben bulamadim onlardan ,ok tatlilar gule gule giysin fistik
bende deli gibi bandana aradım, bebek mağazalarında. meğer tokacılarda oluyormuşbi yerde buldum, hepsinden birer tane topladım. çevremde pek görmüyorum kız bebeklere bandana takan, demode mi oldu bilmem ama ben çok yakıştırıyorum bebişlere
ben de bayılıyorum bantlara. bulursam senin gibi stok yapacağım galiba ben dediğer cicileriniz de güzelmiş, güle güle kirletin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?