2012 mayıs annelerinin göbüşleri ve bebişlerine aldıkları:))

sağol canımcım burda birtek bu tişörtten bulabildim bulmuşkende kacırmıyım dedim benimde güzel bir alışveriş yapmam lazım pantolonlar olmuyor

maşallah canım sana ve bebişine.cinsiyeti belli mi? valla bizde aldık öyle bebişli tshirtlerden ama bende daha giyinemedim.sanırım artık giyinmeye başlayacağım. çünkü hiçbirşeyim olmuyo

canim cok tatli olmussun minik bi gobekle ,tisortunde cok guzel ,ben daha hic bisey almadim ama pantolanlarim falan zorluyor kapanmiyor bu hafta sonu bakicam artik

teşekkürler kızlar bende bu hafta bir pantalon alayım en azından yavaş yavaş şişiyoruz artık sizdende fotolar bekliyoruz bende yenilerini eklerim yakında
gamzelii cok şeker göbüşün maşallah
örgülerede bayıldım güle giysin kızın yada oğlun :))

selamlar;ben 16 haftalık hamileyim.kızım olacak :) üçüncü kızım çooook mutluyum.ama henüz kızıma bişey almadım.ne zaman başlamam gerekiyor bebek alışverişine hiç bi fikrim yok 3. kızım ama son hamileliğim 12 yıl önceydi.bu ilk gibi geliyor bize çok heycanlıyız :))

sabah eşimle koru parka gittim lcw de indirim vardı çok güzeş şeyler aldık oğluşuma
zaraya girdik ateş pahası 3 parça şey aldım 87 lira ödedim bide üzerlerinde etikette yok kasada öğrendim
lcw uygun ama battaniyeler 14 lira

cok guzeller cnm gule gule gıysın oğluşun ben daha baslamadım alısverıse ocak tan sonra ınsallah baslıcam yavas yavas:))))))))

tütütüüü maşallah canım artık ben burdayım diyo bebişin.. bu arada belin ne kadar ince.. ne güzel.. benimde baya çıktı göbiş ama belimde kalınlaşıyo sanki

Canım tşk ederim...Hamile olduğumdan bu yana içtiğim vitamin ilaçlarının etkisi ile 4 kilo aldım..Gözüm korktu şimdiden..Aslında genişledimde bakma sen...

Canım sanada tütüü maşallahhh ee seninkide burdayım diyor Büyüsünde hemencik kucaklarımıza alalımmm yavrularımızı

Şeker kardeşimm valla ben çok yemiyorum ah bu ilaçlar yok mu ilaçlar içmesekte olmuyorki..Teyzesi kuzucum o benimmm ne yapalım gelsin kilolar

çok güzeller ya Allah giydirmeyi nasip etsin çok beğendim Sağlıkla gelsin cicişlerini giysinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…