Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende salam sosis yemiyorum,ama arada sucuk yiyorum,kolada haftada 1,2 bardak,ona bakılırsa aldığımız sebzelerde mutlaka tarım ilacı ve suni şeyler oluyo,kaçmak imkansız,köyde yaşamak lazım onun için.
bende salam sosis yemiyorum,ama arada sucuk yiyorum,kolada haftada 1,2 bardak,ona bakılırsa aldığımız sebzelerde mutlaka tarım ilacı ve suni şeyler oluyo,kaçmak imkansız,köyde yaşamak lazım onun için.
azar azar abartmadan tadımlık yenebilir herşey. bende yaz günü haftada 1-2 bardak kola içiyorum. en çok canımın çektiği şey o ama içmemem lazım diye meden suyu falan içiyorum. bebiş doğsun kolanın dibine vurucam
aramızda şu aralar doğum yapan varmı acaba herkezin son haftaları gibi doğum yapınca doğum
hikayelerimizi paylaşabilirmiyiz arkadaşlar inşallah fırsatımız olurda burada paylaşabiliriz
bu aylarda azalma olması normal, büyüdüğünden yeri dar geliyordur. hem kilo almak içinde yavaş hareket etmesi gerekiyor. yinede tatlı bişiler yiyince coşuyor benimki
azar azar abartmadan tadımlık yenebilir herşey. bende yaz günü haftada 1-2 bardak kola içiyorum. en çok canımın çektiği şey o ama içmemem lazım diye meden suyu falan içiyorum. bebiş doğsun kolanın dibine vurucam
günde bir iki bardak kola mı içiyorsunuz inanamıyorum hiç içmemeniz lazım, bırakın gebe bir bayanın normal bir insan için bile günde bir iki bardak içmek çok çok zararlı
günde bir iki bardak kola mı içiyorsunuz inanamıyorum hiç içmemeniz lazım, bırakın gebe bir bayanın normal bir insan için bile günde bir iki bardak içmek çok çok zararlı
son günlerimiz artık arkadaşlar iyice heyecan sardı...:)36.haftadayız ve yarın nts ye giricez...doğum tarihinide konuşucaz doktorumuzla sezaryan olcağı için....benimde bebişimin hareketler azaldı iyice yeri daraldı sanırım...hediyelerimiz gelmeye başladı sepetler falan..harika bir duygu hep beraber bekliyoruz tüm sevdiklerimizle.....:)