selam kızlar. Keyfiniz hiç bozulmasın İnşallah.
Mevizhande benim kızlarım saglı solu değiller, biri aşağına biri yukarıda. hareketleri aynen senin dediğin gibi. baştan beri ultrasyonda da öyleydi. aşağıdaki sürekli hareket halinde yukardaki hep dinenmede. şimdide hareketlerinden öyle hissediyorum. dr.um bana biri sporcu (çok hareketli) biri flozof olacak (çok düşünüyor) galiba demişti

sanırım karakterleri de öyle olacak. çünkü anne karnında nasıl iseler dışarı çıkınca öyle olurlar diyor herkes. söyleyenlerin yalancısıyım...aralarındaki kilo farkı önemli değil canım merak etme. kapatırlar arayı İnşallah.
mobilya konusunda çok haklısın. herkesin çok dikkat etmesini bende tavsiye ediyorum.
Senn canım ben bursada oturuyorum. inegöl'e gidip baktık. kesinlikle gitmeyin derim düşünen varsa. tam 3 tane bebek mobilyası satan yer var. 2 si mağaza 1 tanesi atölye. gitmeye değmez. zaten fiyatlar burayla aynı. İstanbul'da oturanlar sanırım bu konuda daha şanslılar. mdf mobılyalar 2500 den başlıyor +1 karyola daha ek suntalar 1500 den başlıyor+1 karyola daha ek. bizimkini halamız 4500 liraya aldı. biraz iyisi olsun dedi. gelince resim eklerim artık.