yeni topikte merhabalar arkadaşlar. ikiz annelerinden biliyoruz birbirimizi, ne güzel burada aynı ayda doğum yapacaklar olarak toplanmak. 22 haftamız bitti 23 ün ilk günlerindeyiz. iki oğlum olacak allah nasip ederse. 5 mayıs bekliyoruz 37. hafta tabii daha çok durucaz derlerse ne ala:)
diğer topikte yaşanan erken doğumlar beni de oldukça tedirgin etti. umarım bebişler kocaman sağlıklı bir şekilde büyücekler:) gözümüz hep onların yazdığı yazılarda. iyi haberler gözlüyoruz.
çok kötü bir hafta geçirdim hala da iyi değilim. 2 gün boyunca yüksek ateşle yattım. grip bronşite çevirmiş. alfasilin kullanınca ateşim düştü. hala nefes almakta sıkıntı çekiyorum ve yarın iş başı. ağlıycam çocuklar gibi

aman annişler dikkat edin toplu ulaşımdan uzak durmaya çalışın. 4 aydır üç duraktan fazla binmiyordum ama işte pazartesi binmek zorunda kaldım başımda adamın biri nasıl hapsırık oksuruk dedim tamam hande bittin, ertesi gün de iş yerimin kliması soğuktan iflas etti. muhteşem koşullar bir araya gelerek beni hasta ettiler.
çenem düştü:) kendim için değil asla endişem bebeklerime birşey olacak diye aklım çıkıyor. bir de arkadaşlar bazen insanları pinçiklemek geliyor içimden , yolsa savruk yürüyen , daracık kaldırımda insanlara dikkat etmeden dönen çantasını savuran , eline koluna hakim olmayan , kaldırımda sigara içen vs... yok kendimden korktum valla.sizi de korkutmadan bitireyim ben. görüşürüz yine.:2: