O biraz şans ya özelde de devlette de tecrübeli ve tecrübesizler var ya da beceriksizler :)
Benim doktorum normalde devlette çalışıyor üniversite hastanesinde fakat prof olduğu için muaynehanesi var. Ben oraya gidiyorum. Tam kan tahlilim için beni üni hastanesine yönlendirmişti orada sistem baya oturmuş banka gibi fiş alıp sıra bekliyorsun kan vermek için ve 4 tüp kan aldılar hissetmedim bile. İkili test için de özele yönlendirdi orada da gayet iyiydi. Şansıma ikisi de iyi çıktı :) Ben doğumu da üniversite hastanesinde yapmayı düşünüyorum.
Balık konusunda, balık gerçekten çok önemliymiş. Ben yabancı kaynaklardan da okuyorum öncelikli hep balık diyorlar. Ve haftada 2 kere diyorlar. Ben haftada 1 yemeye çalışmaya başladım. Sen balık sevmiyor musun?
Bu arada kızın olacağına sevinmişsindir umarım gönlünden geçen olur.
Evet canım biraz şans işi ben zaten şuan gittiğim doktora geçici olarak gidiyorum, doğumu ankarada ailemin yanında yapıcağım orada gideceğim hastahanede özel ama tecrübeli doktorlardan oluşuyor ailemizde bir çok bayan da aynı doktora doğum yaptırdı . Ben balığı severim aslında ama işte hamilelik bütün yemek alışkanlığımı değiştirdi mesela ilk başlarda kahvaltıda sadece peynir yerken şimdi ağzıma peynir alamıyorum şu sırada kahvaltıda hergün 1 yumurta , tereyağı ve bal yiyorum kahvaltıdan bir kaç saat sonra 1 büyük bardak süt 1 tane muz yiyorum akşam yemeğinden sonrada mandalina üzüm yiyorum uyumaya yakın ceviz ve fındık yiyorum daha sonrada yine sütümü içip yatıyorum yani bide balık ve sebzeyi artırsam dört dörtlük besleniyorum diyeceğim