Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canim,
Hayirli olsun canim oglusun, insallah hepimiz sag salim kucagimizada aliriz onlari. Kasiginda ki agrilar bende de var canim, arada bir geliyor, yürürken otururken falan agriyi hissediyorum.. hatta gecenlerde sanki biri cimbizla etimi cekiyor gibi bir agrida oldu, ne saga ne sola dönebildim.. cuma günü doktorda kontrolüm vardi ona sordum, oda rahim genisledigi icin normal dedi ve magnezyum takviyesini artirdi... sen magnezyum aliyormusun?
Bende 56 ile hamile kaldim ve su an 61 kg oldum, bende saka maka 5 kg almisim.. bende gecen hafta 18ci haftamdaydim...
Bu arada "Bebegimi beklerken" topigine gelebilirsin ok... selamlar sevgiler...
perşembe doktor kontr. var mgnezyum vermdi şimdiik elevit ve kan hapı içiyorum bide bende troid var onun içinde bi ilacım var bakalım perşmbe ne dicek??
merhaba hatican,diğer topik kapanmış sanırım diğerleri nerede.tek tanıdık seni görüyorum.nasıl gidiyor hamişlik.ben 19. haftamdayım.inş bayramdan sonraki pazartesi 4 boyutlu ultrosona gireceğim.12.haftadan beri kız dediler isim bulamıyorumkızın olursa koyacağın ismi çok beğendim.benim adım çünkü.inş kızın olur ve ismi gibi de güzel yüzlü olur.allah sağlık versin öncelikle.
Merhaba herkese,
2011 ocak ayında hamile kalmıştım fakat ilk haftalarda gelişimi durmuştu, yani düşüktü ve kürtajla alındı. Şimdi tekrar hamileyim, bugün 7+2 günlük ve dün kalp atışlarını ultrasondan izledik. Ne mutlu ki bu sefer herşey yolunda görünüyor![]()
Merhaba arkadaşlar,
Nasılsınız?ben iyi gibiyim çok şükür,yarın 17.haftama gircem Allah izin verirse,midem artık biraz daha rahat,en azından eskisi kadar istifra etmiyorum.Bişeyi merak ettim doktora ne sıklıkla gidiyorsunuz?benim doktorum 5 haftada bir çağırıyor ama bu süre bana uzun geliyor,bebeğimi özlüyorum,görmek istiyorum,süre uzayınca bu defada acaba iyi midir herşey yolunda gidiyor mudur diye endişeleniyorum![]()
bende 13#5 hamileyimmmm ve ilk bebegimmm...:)
merhaba bende 16.haftamdayım o kadar heycanlı bir yolculuk ki bu kısmetse tahmini doğum 23 nisan.Haftaya cinsiyetini öğreneceğiz bakalım.
merhaba güldem,
hayirli olsun bebisin... Biz "Bebegimi beklerken" isimli topicteyiz, senide oraya bekliyoruz...görüsmek dilegiyle...selamlar sevgiler
Iyi bayramlar)
![]()
kızlar hepinize iyi bayramlarrr....bizde geldikk bugüm tam 16+1 olduk bebişimlee yavaşça büyüyoruzzz..hala kontrol için gün sayıyoruz ama kısmetse 22 kasımda cinsiyetini tam olarak öğrenicemmm..gerçi doktorumun 2 seferdir tahmini kız diyor ama sağlıklı olsun yeterkii gerisi farketmezz....cinsiyetini öğreniyim sonra alışverişe başlıcaz artık....bende bebişimi özledimm ayda bir kontroller çok uzun yaaaaaaa(( buara bizimde doğum tarihimizz 23 nisan...
hepinize mutlu sağlıklı hamilelikler diliyoruzzz......
Allah iyilik versin canım,Avrupadaki doktorların hepsi aynı desene:)merhaba Voria,
hamd olsun canim iyiyiz ben kendi ve bebisim adina cevapliyorum). Benim doktorumda 5-6 hafta sonrasina cagiriyor, yani ayni bendede - senin ki gibi uzun süre ara oluyor. En son bak 28 Ekim´de gittim, bir daha ki randevumu 13 Aralik´a verdi.
Bende ayni senin düsündügün gibi merak ediyorum, acaba hersey yolunda mi, bebegim nasil diye falan.. ama demek ki doktor gelismesini bekliyor... Bu arada senin tahmini dogum tarihi ne zaman?
Biz su an "BEBEGIMI BEKLERKEN" isimli topicteyiz, sende gel canim oraya... oradan devam ederiz, ne dersin... görüsmek dilegiyle...![]()
Allah iyilik versin canım,Avrupadaki doktorların hepsi aynı desene:)
demek ki bu endişeler,kaygılar hepimizde var,benim yarın doktor kontrolüm var tabi doktorum yurt dışına çıkmadıysa..Allah nasip ederse 14 Nisan canım,ben bir gün daha bekleyeyim ve ayın 15'inde maaş günü doğurayım diyorumGelirim tabiki,bu arada başta sen olmak üzere tüm arkadaşların bayramı kutlu olsun,birdahaki bayrama kuzucuklarımızla girmek dileğiyle:)
merhaba kızlar bende 19 haftalık hamileyim bir kızım olacak ama hala hareketlerini hissetmiyorum çok endişeliyim lütfen beni bu konuda bilgilendirirmisiniz