Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kizlar,
bende Allah nasip ederse Nisan annesi olacagim, tahmini dogum tarihi 5 Nisan. Galiba su an 3 tane 2012 nisan anneleri topigi olustu, ama olsun fazla topic göz cikarmaz demi
. Allaha sükür pek bir sIKINTI cekmiyorum su an.. Hamile kalmadan önce ilac kullanmaya baslamistim doktorunda tavsiyesiyle ( progestan, kan inceltici ve folik asit). Benim gibi kullanan varmi aranizda.. progestan ve kan incelticiyi yakinda birakicam, acaba ondan sonra sorun olur mu ki diye korkuyorum acikcasi..
Doktor tehlikeli dönemi atlatmak üzeresin dedi ama iste insan illa endise ediyor... Rabbim hepimize saglikli hayirli hamilelik versin ve saglikli bir dogum... sevgiler
bende progestan, coraspirin ve folic kullanıyorum. Yanlız benim kullanma sebebim 4 ay önce düşük yapmam. doktorum 12 hafta sonuna kadar kullanacaksın ondan sonra doğal akışına bırakacağız dedi.
umarım bıraktığında herhangi bir sorunla karşılaşmadan 40 haftanı sorunsuz tamamlarsın.şimdiden hayırlı olsun bebeğin.
slm kızlar bende allah gününde doğurmayı nasip ederse nisan 2012 annesi olucam:)) sanırım aranızda şu an için en tecrübeli anne ben oluyorum.bu 4.gebeliğim ama 3.sağlıklı doğumum olacak allah nasip ederse ilk oğlum 20 gün snr 4 yaşına girecek ikinci oğlumda 2010 nisanda doğdu şu an 1.5 yaşında.ama benim bebişler hep erkenciydi.ilk oğlum 36 haftalık ikinci oğlum 30 haftalık doğdu.1 kiloydu ve 2 ay küvezde yattı.ikinci gebeliğimde kortizon kullanımına bağlı preklemsi yaşadım yani hem şeker çıktı hem tansiyon.tansiyondan dolayı bebkte gelişim geriliği oluştu ve 30 haftalık olmasına rağmen 27 haftalık gibiydi gelişimi.çok zor günlerdi.gebelik zehirlenmesi deniyo buna dolayısıyla apar topar doğuma alındımj.şimdi bu gebeliğimdede yine preklemsi yaşıycakmışım.bi kere vücud kapınca öbür gebeliklerdede olurmuş.yani ben kronolojik olarak nisan gözüktüğüm için burdan devam edicem ama muhtemelen sizlerden önce doğurucam kızlar.ama rabbim umarım bu bebeğimi gününde sağsalim doğurmayı nasip etsin.bu arada bende bir koç kadınıyım 7 nisan doğumluyum ikinci oğlumda 12 nisanda doğdu ve inanılmaz zor oluyo iki koç bir arada olmuyo bence.aşırı sinirli inatçı sabırsız bir bebğim var dediğim dedik bi yapmayayım kafasını yerlerden yerlere vuruyo mümkün deil susturamıyosun.oturur akşama kadar nefesi bile kesilse ağlar yani dediği olana kadar.bende inatçı ve sabırsızım yani şu an psikolojim altüst olmuş durumda 3.bebeğimde koç olursa sanırım evde kafamda külahla falan dolaşırım gibi geliyo.allah bütün koç annelerinin yardımcısı olsun.![]()
merhaba bende nisan annesi olucam Allah izin verirse tabi ve çok heyecanlıyım sizler hangi doktora gidiyosunz tavsiye edebileceğiniz bi doktor yazarsanız çok sevinirim![]()
kızlar facede K.K 2012 NİSAN ANNELERİ diye grup açtım hepinizi bekliyorum
canım ben grubu gördüm ama erişimi sınırlı olursa katılmak çok istiyorum. yani grubu dışardan insanların görememesi ancak yöneticinin davetiyle erişim sağlayabilmeleri durumunda. listemde ekli pek çok arkadaşımla hamilelik haberimi paylaşmadım şimdilik düşünmüyorum da. bir de nazardan çok korkarım. face grubunu dışarıya kapalı yaparsak orada rahat rahat konuşup tartışabiliriz kendi deneyimlerimizi paylaşabiliriz.
eskiden facebook ayarlarımı kontrol edebiliyordum şimdi kim neyi görebiliyor çok karıştı. beğendiğim sayfaların arkadaşlarım tarafından görülmesine engel olabilir miyim? ya da bu grubu zaten dışarıya kapalı mı kurdunuz? şimdi üye olsam görünür müyüm?kızlar facedeki gizli grup paylaşımları hiçkimse göremez
slm cnm bende aynı bian düşündüm ama facede herkes görücek çoğu kişi bilmiyo nazardan korktuğum için erken diyorum duyulmasın daha iyi..
bu arada ilk nisan mayıs topiğini ben açmıştım kaç tane nisan olmuş böyle![]()
canım herşey bulantı yapıyor bende, yemek çok zor yiyorum. ekşili zeytinyağlılar bazen mideme iyi geliyor, bazen de kuru kuru grissini yiyorum tavsiye ederim.Selam kızlar iştah durumunuz nedir yemek yiyebiliyormusunuz ben yaklaşık 3 haftadır yemek yemiyorum yani tencere yemeği yemiyorum aperatif ve hafif şeyler yiyorum süt içiyorum meyve yiyorum o kadar ..