40. haftamdayım ve 15 kilo almış bi şekilde bu kilo alma macerasını kapatıyorum
önümüzdeki haftadan itibaren kilo verme macerasına başlıyorum
inşallah bol bol sütümüz olur yavrularımız çok çok içer bizler de kolayca zayıflarız
egzersiz spor vs derdine düşmeyiz
bu dönem yapılan lohusa şerbetlerinden aman aman uzak durun
süt yapmak yerine kilo yaptıgı uzmanlar tarafından onaylandı
sütüm çok olsun diyorsak bol bol su içecegiz zaten yaz gelio ohh
şuan 37. haftadayım 80 kilo olmuşum. 68 ile başlamıştım.son 2 aydır çok hızlı kilo aldım. bu arada bebeğimde 3 kg olmuş iki tombul kuş olacağız anlaşılan
kızlarr 56 kg ile başladım, daha sonra 54 kiloya düştüm, şu an itibariyle 70i zorluyorum, bu sabah 69,5 çıktım tartıda... hamileliğimin başında yetmişe kadar alabilirim diye izin vermiştim kendime :) bakalım doğumdan sonra ne olacak....
bende 62ile başladım 76 kg um ama oğlum 3kg oldu mu emin değilim, yarın doktorumuz söyler:) sağlıkla bebeklerimiz kucağımıza gelsinler de kg prb değil :)
71 kiloyla başladığım hamilelik macerama sanırım 83le noktayı koyucam toplamda 12 kilo aldım. son ay kilo almadım neredeyse bir aydır aynı kilodayım inşallah bebeğim alıyodur
63 le başladım 78le bitirdim toplamda 15 kilo
doğumdan 4 gün sonra kontrole gittiğimde 7 kilosu gitmişti
vücudum hala şişti
şimdi şişkinlik de gitti bir iki kilo da öyle gitmiştir
korktugum gibi olmadı eski formuma dönüyorummmmm
yalnız göbek sarktı sezeryan oldugu için saramıyorum da
bnde 48 le basladım 16 kilo aldım dogumdan 1 hafta sonra tartıldıgımda 10 kilosu gitmişti bile bnmde sezwertyan ve göek vr geriye 1 kilom kaldı 5 kilo kalsın istiyorm cünkü ama göbegi halletmek lazım onun içinde 1 ay dolsun die bekliyorum sonra plates fln gider elbet bnde cok korkmustm ama kolay oldu keske dahada yeseymişim :))))))))))
ben de 62 ile başladım 82 ile son buldu hamileliğim.doğumda 6 kilo verdim evdeki 1 haftamda da 5 kilo verdim,toplamda 11 kilo vermiş oldum.Geriye kaldı 9 kilo.günde 4-4.5 litre su içiyorum Hem iştehımı kapatıyor hem de süt yapıyor.Hayırlısıyla kilomu da versem.Bir kaç aya eski halime dönerim diye düşünüyorum.Bekleyip göreceğiz artık
şimdi sağlık ocagından geliyorum
12. günümüzdeyiz ve 66 kilo olmuşum
63le başlamıştım
bu kadar çabuk gideceğini düşünmesdim
ama süt olsun diye fazla fazla yeyip almamaya dikkat edelm de
63le başlamıştım
ben doğum sürecinde 22 kilo aldım.75 kiloyla hamile kaldım,97 kiloyla doğum yaptım.doğumdan bi hafta sonra 86 kiloya düştüm fakat 2 aydır aynı kilodayımbebeğim 2 nisanda doğdu.sizce ne yapmalıyım?
63le başlamıştım
ben doğum sürecinde 22 kilo aldım.75 kiloyla hamile kaldım,97 kiloyla doğum yaptım.doğumdan bi hafta sonra 86 kiloya düştüm fakat 2 aydır aynı kilodayımbebeğim 2 nisanda doğdu.sizce ne yapmalıyım?
bakın ne buldum ben
burda ben 3 martta doğum yapmıştım 85 kilo ile ilk 2 ay 6 gitmiş şimdi 4 gitti
ama aralık ayında yani 9 ay sonra 59 olmuşum
hamile kaldığımda 70dim yani eksi 11 kilo daha vermişim
bakalım bunda nasıl olacak
bugün itibariyle abur cubur şırı ekmek yok hadi kızlar birlikte zayıflıyalım ne dersiniz
abartmadan ama ,
yemekden kesemeyiz emziriyoruz sonuçta bana katılan var mııııı
liste falan yaparız süper olur ya
bencede kadiş ya.1 kilo azalmışım 85 geliyorum çok sevindim yaa.umarım 70leri görürüm günde en az 2-3 litre içiyorum su ama 3-4 litreye çıkarmaya çalışıcam hadi bakalım.bebekler doysun anneler zayıflasın:)