Merhabalar, ben de doktor kontrolünden geldim şimdi yaklaşık bir aydır şeker yüzünden dikkatli besleniyordum 200gr almışsın dedi doktor.Toplamda 9 kilo almış oldum.Bizim bebiş biraz tombik sanırım 1750 gr olmuş.Çok şişman ve sağlıksız olmasından korkuyorum.Doktor endişelenme ama biraz iri bir bebek 15 gün önde gidiyor dedi.Sizin bebişlerin kiloları nasıl acaba?
şu ana kadar 6 kg aldım 61,5 başladım şimdi 67,5
bebişim de dün itibariyle 1250 gr olmuş
30. haftadayım ben de 11 kilo aldım. kime sorsam çok iyi dio bi tek doktor ve ebe hemşi,reler beğenmiyo ben anlamıyorum acaba doktorlar bizi manken fln mı sanıyorlar. alınıyo kilo işte ne yaparsak yapalım alınıyo.
bende gizli şeker çıktı 3 haftadır çok sıkı diyet yapıyorum. günlük yürüyüşlerim var ona rağmen kilo alıyorum.. alıyorum alıyorum..
dr lar takmış durumla kelebek biz seninle aynı gidiyoruz. benimkide 2 kere diyetisyene git dedi gitmadim valla. bence çok iyi gidiyoruz. ebru şallı modeli hamilelik beklemesin kimse bizden
Ben de 58 kilo ile hamile kaldım.Şuan 31+ 2 deyim ve kilom 72.Takmamak lazım,bebişim sağlıklı olsun da kilo verilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?