2012 nisan anneleri kilo takibi

Merhabalar, ben de doktor kontrolünden geldim şimdi yaklaşık bir aydır şeker yüzünden dikkatli besleniyordum 200gr almışsın dedi doktor.Toplamda 9 kilo almış oldum.Bizim bebiş biraz tombik sanırım 1750 gr olmuş.Çok şişman ve sağlıksız olmasından korkuyorum.Doktor endişelenme ama biraz iri bir bebek 15 gün önde gidiyor dedi.Sizin bebişlerin kiloları nasıl acaba?

şu ana kadar 6 kg aldım 61,5 başladım şimdi 67,5
bebişim de dün itibariyle 1250 gr olmuş

şu ana kadar 6 kg aldım 61,5 başladım şimdi 67,5
bebişim de dün itibariyle 1250 gr olmuş

maşallah size azıcık almışsınız ben 12 kilo aldım daha da alacagm ilerde gibi sürekli açım

dr lar takmış durumla kelebek biz seninle aynı gidiyoruz. benimkide 2 kere diyetisyene git dedi gitmadim valla. bence çok iyi gidiyoruz. ebru şallı modeli hamilelik beklemesin kimse bizden

de mi ama ya netten araştırıorum 11 13 arası normal diyo
topikten haftadaşlarımla konuşuyorum üç aşagı beş yukarı aynı
demek ki normal doktorla ebeye de bi şey diyemiyorum
eşimin yanında fazla almışsın deyince pusup kalıyorum suçlu gibi

alalım bakalım vereceğizdir elbet üzülme

bence de çok iyi gidiyoruz hatta süperiz

verilir kg lar üzülmesin kimse
ben ilk gebeliğimde 24 kg almıştım zor oldu ama verdim ben sonradan aldım o ayrı konu
bu sefer normal kilomun üzerinde hamile kaldığım için dikkat ediyordum
üzerine birde şeker çıkınca iyice azaldı kg alışım
hayırlısı bakalım kaçla tamalayacağım merak ediyorum

kıslar
BenSibel olan ismimi
sbl olarak değiştirdim.
herkeşlerin bilgisine:128:

31-4 teyiz toplamda 7 kg aldım.sadece elevit içmedim ve hç çok iştahlı olmadım.inşallah 10kloyu geçmeden atlatrm

MASALLH COK GÜZEL 7 KİLO BNDE 11 KİLO ALDIM TOPLAMDA BNMDE KONT SALI GÜNÜYDÜ 17 GÜNDE YARIM KİLO ALMISIM BUNUN 400 GR I BEBİŞİMİN

merhaba herkese, ben de toplamda 10 kilo almışım. ama benim doktorum en az 12 kilo alman gerekiyor demişti bana en başında. ben kilo almak için yemedim hiç ama 10 kilo aldım...

merhaba arkadaşım, takma sen onları kafana. beni de 2 ay önce filan aramışlardı. gebelik takibiniz yapılmıyor bize gelmeniz gerekiyor dediler. oysa ben özel bir hastanede takiplerimi yaptırıyorum. neyse ben gene de gittim. tansiyonumu ölçtüler. 13-8 çıktı. çok yüksek biz gebelikte istemeyiz bu kadar yüksek dedi. tetanoz aşısı yapacağız size dediler. biz eşimle çıktık oradan hemen. dr umu aradık, sen takma kafana heyecandan öyle çıkmıştır tansiyonun dedi. dr uma gittik 11-7 çıktı :) tetanoz aşısını tavsiye etmiyorum dedi. yaptırmadım ben de. şimdi sağlık ocağından ayda bir arayıp son muayene bilgilerimi alıyorlar. :)

toplamda 5 kilo aldım yediklerim içtiklerim hep bebeğe gidiyor doktor öyle söyledi kızım gayet sağlıklı çok şükür

bikaç gündür kilom 67,5 - 68 arası gidip geliyo
60,5 ile hamile kalmıştım

ben 50 kilo ile hamile kaldım, şu an 65im. yasaklı olan şeyleri yemedim, ama kilo alacağım diye de kesmedim, sıkmadım.

bnde 48 le kaldım 59 60 arası geziniyorum bu aralar kilo alsısım durdu gibi bebişim iyi alıyodu ama onunkide yavasladı :2:

Ben de 58 kilo ile hamile kaldım.Şuan 31+ 2 deyim ve kilom 72.Takmamak lazım,bebişim sağlıklı olsun da kilo verilir

bende 58 le hamile kaldım 32+6 dayım 73 kiloyum. bende sadece kilomu doğumda sıkıntı olmasından korktuğum takıyorum. doğum sonrası vermek vermemek sorun değil bencede. bebekleirmiz sağlıklı bir şekilde doğsun verilir kilolar

33 hafta 2 günlük gebeliğimde 71 kiloyla başladığım hamileliğime 81 kiloyla devam ediyorum. toplamda 10 kilo almışım inşallah 85den yukarı çıkmam

ben de 37. haftama girdim 14 kilo almşm artık takmıorm akışına bıraktım
doğumsoonrası hallederm inş
doğum sonrası kilo vermek için de burda buluşalm
eski fit günlerimize kavuşalm

40. haftamdayım ve 15 kilo almış bi şekilde bu kilo alma macerasını kapatıyorum
önümüzdeki haftadan itibaren kilo verme macerasına başlıyorum

inşallah bol bol sütümüz olur yavrularımız çok çok içer bizler de kolayca zayıflarız
egzersiz spor vs derdine düşmeyiz

bu dönem yapılan lohusa şerbetlerinden aman aman uzak durun
süt yapmak yerine kilo yaptıgı uzmanlar tarafından onaylandı

sütüm çok olsun diyorsak bol bol su içecegiz zaten yaz gelio ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…