cnm bn son kont seker yüklemesi yaptırdım ve sekerim 150 cıktı bide hızlı kilo aldım ole olunca tırstım biraz dikkat etmeye basladım daha öncede okumustum ama gercekten işe yarıyomu bol bol meyve sebze yedim bide yogurt yumurta baska bisi yok sekeri kıstım meyvelerdende en cok elma muz ayva gibi cok seker olmayanları sectim bu kont cok sükür sekerim düsmüş cok sevndim geceelri önceden acıkınca ne bulsam yiyodum simdi cok acıkıp tutamazsam kıvırcık domates peynirden ekmek arası yapıp yiyiyorum
Bebginin kilosu cok iyi cnm daha ne olsunki sennkide 1500 asagı degildr simdi
cnm bn son kont seker yüklemesi yaptırdım ve sekerim 150 cıktı bide hızlı kilo aldım ole olunca tırstım biraz dikkat etmeye basladım daha öncede okumustum ama gercekten işe yarıyomu bol bol meyve sebze yedim bide yogurt yumurta baska bisi yok sekeri kıstım meyvelerdende en cok elma muz ayva gibi cok seker olmayanları sectim bu kont cok sükür sekerim düsmüş cok sevndim geceelri önceden acıkınca ne bulsam yiyodum simdi cok acıkıp tutamazsam kıvırcık domates peynirden ekmek arası yapıp yiyiyorum
Benim de şekerim 152 çıkmıştı.Yaklaşık bir aydır diyet yapıyorum kendimce.Tekrar ölçüm yaptırmadım.Ama merak ediyorum şekerin düşüp düşmediğini.Sen kan testi mi yaptırdın?
canım yemek yedikten tam 1 saat sonra eczaneye git.orda parmaktan alınan 1 damla kanla makine ile hemen bakıyorlar
canım düzeliyorda tatlı yiyince yine yükseliyor.ben şimdi haftada 1 baktıracağım.bu hafta özellikle biraz tatlı yedim bakalım ne kadar fark edecekTeşekkür ederim ben de baktırayım bir ara umarım düzelmiştir de rahat rahat yeriz tatlıları:))
31. haftamdaym 12 kilo aldım
aile hekimimdeki hemşire de
kadın doğum uzmanım da
fazla dedi
gebelik hesaplayıcısında ve diğer sitelerden bakıyorum
bu haftalarda 11 13 kilo arasında alırlar diyo
o zaman bana niye fazla dedi bu kadınlar yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?