Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba anneler : ) bebeğini kucağına alanlara hayırlı olsun doğumu bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorum.ben kısmet olursa ağustosta bebeğimi alıcam kucağıma size bir iki şey sormak istiyorum bana cevap verirmisiniz lütfen : ) ben daha ayrıntılı utrason çektirmedim haftaya çekinicem ama bu ultrason siyah beyazmış dvd de verilmiyomuş ben 4 boyutlu zannediyordum hani renkli ultrason gibi ama değilmiş.sizinki nasıldı? birde doğum şekli ne zaman konuşuluyo doktorla ben merak ediyorum nasıl olucağını ama bilmiyorum ne zaman konuşucaz.bana cevap verebilirseniz inanın çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
merhaba anneler : ) bebeğini kucağına alanlara hayırlı olsun doğumu bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorum.ben kısmet olursa ağustosta bebeğimi alıcam kucağıma size bir iki şey sormak istiyorum bana cevap verirmisiniz lütfen : ) ben daha ayrıntılı utrason çektirmedim haftaya çekinicem ama bu ultrason siyah beyazmış dvd de verilmiyomuş ben 4 boyutlu zannediyordum hani renkli ultrason gibi ama değilmiş.sizinki nasıldı? birde doğum şekli ne zaman konuşuluyo doktorla ben merak ediyorum nasıl olucağını ama bilmiyorum ne zaman konuşucaz.bana cevap verebilirseniz inanın çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
kızlar merhaba ben de 9 nisan 09*48de kızım ırmak ı kucağıma aldım 3140 gr.
Merhaba kızlar ben de 9 Nisan sabahı oğluma sezaryenle kavuştum. 2850 gr 50 cm oğlumuz. Doğum hikayemi doğum hikayeleri bölümünde paylaştım. Doğum yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin ben hiç zorlanmadım umarım sizlerin de doğumları kolay olur...
selam kızlar, benimde dün kontrol vardı, benimde normal doğum olacak, artık bekleyeceğiz, dün yine alttan muayene oldum ve parmak ucu kadar açılmam olmuş, sancım yok fazla..acil bişey olduğunda gel deyip çıkış verdiler..Sizce ne zaman doğum başlar? çok korkuyorum..Nolur dua edin..Şimdide normal doğumdan korkmaya başladım, önce sezeryan demişti doktor şimdide normal dedi..bende anlamadım..artık hayırlısı olsun..
Doğum yapan arkadaşlarım sizi de tebrik ediyorum..darısı başımıza olsun..
Doğum yapan annelerimizi tebrik ederim. Darısı başımıza...
Son haftalarda korkman çok normal canım endişelenme. Bende başından beri hiç açılma olmadı ve sancı da yok. Ağrılarım çok fazla o kadar. En başından beri ben de normal diye bekliyordum ama 40 haftamız doldu şimdi doktorumuz cumartesi ya da pazartesi gel sezaryen yapalım dedi, çok riske atmak istemiyorum gününü geçirip de daha fazla acı çekmemi istemedi. Biz de kararımızı verdik, eğer cumartesiye kadar gelmezse sezaryene gidiyoruz cumartesi günü. Açıkçası şuanda hem normal doğumdan hem de sezaryenden çoook korkuyorum. Ben de eşime bıraktım artık sen ne dersen öyle yapalım ben karar veremiyorum korkuyorum diye. Cumartesi gidiyoruz dedi o da, tamam dedim. :18:
Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun, inşAllah kendiliğinden gelir bebişin..Aslında ben hiç sezeryan yanlısı değildim, ilk sezeryan olsun dediğinde çok üzülmüştüm..benim tüp bebek ama ben hep normal doğurabileceğime inanmıştım..hatta dünkü kontrolde gün verir diye beklerken normal olsun dedi..Bu seferde ona takıldım, neden böyle dedi diye :)) en iyisi kontrole falan gitmeyeceksin :) acil bişey olursa gideceğim yoksa haftaya tekrar kontrol, umarım o kontrol günü gelmeden doğum yaparım çünkü çok stres oluyorum hastanede beklerken..geçen hafta bana yumuşama var demişlerdi, bu haftada açılma var dediler ama benim sancım falan yok henüz, umarım çok uzun sürmez bu süreç..
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsünMerhaba kızlarr.Bizde 9 nisanda planlanan sezeryandan önce sancılanarak kavuştuk meleğimize...
merhabalar..
sonunda odamiz geldii :)) esim temizlik yapiyor sonra yerlestirme isini yapcaz
iki gündür biraz sancilarim var sanirim biseyler olucakzaten son 9 gun icindeyiz,belki erkenden geliverir bebegimiz
![]()