2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar oğlum bu aralar çok kusuyor, güne başladığında ilk emmeden sonra kusarsa o gün her emmeden sonra kusuyor nerdeyse , daha önce burda yazanlar olmuştu aynı durumu, doktora sordunuz mu merak ediyorum ben de...

bebeğinin kilosu gayet iyi bence, ayrıca doktorlar anne sütüyle beslenen çocukların günlerce kaka yapmayabileceğini söylüyorlar, bence dert etme hiç...

kızlar oğlum bu aralar çok kusuyor, güne başladığında ilk emmeden sonra kusarsa o gün her emmeden sonra kusuyor nerdeyse , daha önce burda yazanlar olmuştu aynı durumu, doktora sordunuz mu merak ediyorum ben de...

bir de kustuğu zamanlar çok huzursuz oluyo, bugün de öyleyiz malesef...

teşekkürler paylaşım için ben burdan öğrendim çoğunu, oğlumun da hoşuna gidiyor... bunlar gibi başka oyun bilen varsa paylaşabilir mi?...

Merhaba. Benim kızım da kum döküyormuş ama bezinde bi değişiklik göremiyorum ben. Tahlil sonucuyla öğrendik. Doktor su içir dedi.

ben su vermiyordum yani sevmiyor benim oğlum şimdide zorla içiyor ama çok içirdiğim gün azalıyor sanırım sıcaklardan, çok terliyor zaten. banada doktor su ver dedi ama tahlil yaptırmadık.
bu problemleri yaşayan çocukların ileride böbreğinde taş oluyor diye okumuştum bi yerde endişelendim. bi yandanda bende dökmüşüm 1 yaşındayken ama böbrekler çatır çatır çalışıyor umarım sorunsuz atlatırız

bugün 4.ay kontrolü ve aşıları yapıldı kızımın. boy:63,7 kilo:6530 baş:41,3 dr gayrt iyi dedi. herkesin çocuğu dönüyo benimki denemedi bile dedim, 5-6aylarda dönerler öncesi olanlar erken dönüyo bu durum genetik takmayın ve kıyaslamayın dedi:))) 2.ay aşıları hiç etkilememişti ama bunlar huzursuz etti, bütün gün mızmız yaptı calpol verdim 1 çay kaşığı besledim uyudu, inşallah ateş olmaz bu sıcaklarda. demir 7 damla ferro sanol verdi, bunun tadı kötüymüş ama asıl etkili onan buymuş, içirmeye çalış hiç içmrzse dğer tadı güzel olanlara geçeriz dedi.

bizimkilerde de var o inanış. benim kızım çarşamba doğdu bir de ctesi de yıkanmazmış (müslümalıkla ilgili bişeyler anlattılar ama tam hatırlamıyorum) ilk başlarda cidden yıkatmadılar o günlerde ama isilik başlangıcı olunca kimse kusura bakmasın yaz başından beri hemen hemen hergün yıkıyorum kızımı, karışamıyorlar.

selam kızlar, herkes iyidir inşAllah, bizde çok şükür idare ediyoruz..ya benim kızçe daha dönmüyor Dötünü hiç kaldırmıyor neredeyse :) çokmu acele ediyorum ne? umarım en kısa zamanda döner..

Birde arkadaşlar o bezdeki pembemsi turunculu leke 2 gün bizdede olmuştu, hatta burada yazmıştım, ogün ve diğer günlerde bolca su verince çok şükür bizimde geçti, aman susuz bırakmayın bebeklerinizi..çok aşırı terliyor yavrucaklar..

ben ne zaman uyanoırsa o zaman emziriyoum,hatta 2 aylık olduğundan beri öylşe yapıyorum,gece uykumuz çok güzel çünkü,bir uyudu mu 5-6 saat uyuyo,sonra kendi uyanıyo acıkınca,emziriyorum tekrar uyumsys devam,bence 2-3 saatte bi kaldırmana gerk yok ,artık büyüdüler,bizimki 8 kg oldu neredeyse,yanlış yapsam kilo alamazdı diye düşünüyorum

hiç duymadım,doğduğundan beri her gün yıkıyorum,sadece sünnet olunca 5 gün yıkamamıştım,boşver yıka,olur mu öyle şey

çocukların büyüme homonu salgıladığı saatler aksam 22.00-02.00 aralığıymış dolayısıyla bu saatlerde mumkun oldugunca çocougu uyandırmamak gerekıyormus.ben oğlumu aksam engeç 10.30 da birde gece 04.00 emzırmeye kaldırıyorum onun harıcınde bölmuyorum uykusunu..buyume hormonu salgılaması, benım için daha önemlı kılo almasından..

bende anne sütüyle besliyorum kızımı ve su veriyorum canım havalar çok sıcak çok terliyor çünkü

aynen canım ya ne zaman dönecek diye bekliyorum sabırsızlıkla hareket yok 2 hafta önce çabalıyordu biraz biraz hatta 1 kere başardı dönmeyi ama şimdi çabada yok bu ara ayaklarına taktı kafayı onları yakalamaya çalışıyor

selam kızlar..her actıgımda kımsecıkler olmuyor.ıns bebıslerınız ve sızler ıyısınızdır..benım bebısım 1 haftadır cok sıkıntılıydı.tekrar gaz problemımız oldu.bende tekrar ayaklarını sıcak tutmaya basladım malum 1 haftadır da ankarada havalar serınledı..çıplak gezmeye alışmışken tekrar gıyınmek zorunda kaldı bebısım..kakası da 1 haftadır yesıl sarı karısık..korktum ve bayagı da yoruldum bu hafta..bugun aldım goturdum doktora.tahlıl yapıldı bısı cıkmadı allaha sukur..gaz dedı doktor.sıcak tutalı ayaklarını daha ıyı bugun..
kızlar bırde direk musluk suyuyla banyo yaptırdıgımızda bebegın agzına kacan sudan bebısler dızanterı mıkrobu kapıyorlarmışş..kaynatıp kullanmakta fayda var banyo suyunu..bilginize..bugunlerde sularımız mıkroplu burda bızım.ankara da yanı..hazır su kullanıyoruz..

valla bende hergün yıkıyorum
hiç öyle bişey duymamıştım ...

benim kızım 2,5 aylıkken dizanteri oldu...

ben de her gün yıkıyorum oğlumu, hiç de duymadım öyle bişey... bu sıcaklarda yazık bebişlere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…