günaydın kızlar biz ailecek dökülüüyoruz
hiç iyileşen yok ahsenin igneleri devam ediyor ama pekbir gelişme yok bende düzelmedim
sürünüyoruz
![]()
Günaydın.![]()
Duru grip oldu zaten beklediğim birşeydi ama umutla olmamasını diliyordum.. Eşimin ailesinde cenaze vardı mecburen gittik sıcak soğuk sıcak soğuk eee olacağı buydu bütün gece ağladı çığlık attı 15 dk. uyuyup ağlayarak uyandı umarım hemen geçerr... Tek korkum bronşit e çevirmesi.
bu grip çok pis ya hiç geçmek bilmiyor biz atlattık ama nasıl atlattık çok zor
annem elifin sırtına bal sürdü ama hardalla bal alıyormuş diyorlar evde hardal yok diye biz süremedik
bende bi deneyin deerim belki onun faydasını görmüşüzdür
birde canım ahsene prospan öksürük şurubunu al , pzrtesi dr.a gittim kullandıklarımı söyledim o şurubu prospanı kaybetme dedi bitkisel olduğu için kullanmaya başlamıştım
dün göz dr una da gittik normalde 2-2,5 olması gereken değerler bizim 3,5 dr. 1 yaşında tekrar bakalım dedi ailede varmı dedi benim dedim malesefki elif tede olabilirmiş
acaba hangi yediğinden ela alerji oldu canım ya yavrum nasılda rahatsızdırselam kızlar, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler ama hala atlatamadık, burun akıntısı devam ediyor..
Ahsen ve diğer bebişlerede geçmiş olsun diyorum, hayırlısı ile bir yaz gelseydi yaa..
bizde 2 gündür elayı götürüyoruz doktora, dün sağlık ocağına 9. ay kontrolü için götürdük..74 cm ve kıyafetleriyle 11.5 geldi.. doktor fazla kilosu dedi, birde ne yediriyon dedi :))) çorba dışında bişi yediği yok, aradada bizim yemeklerden veriyorum..
bugünde sırtında ve boynunda alerji oldu, ama baya fazlaydı, yediği bişeymi dokundu anlamadım, travazol krem verdi doktor, inş geçer çünkü deli gibi kaşyo ensesini hatta kanatmıştıo doktorda 1 yaşındaki çocuk ölçülerinde dedi, insan maşallah der :)
şu burun akıntısı ve öksürük geçseydi, zaten mızmız öyle devam ediyor.
ya kızlar bu arada bizim diş hala yok, doktora sordum normal dedi 13-14. aya kadarda çıkmayabilir dedi ama ne bilim endişeleniyorum..
Dişi çıkmayan varmı hala?
bence endişelenme hiç diş için bizimde yok ne zaman isterse o zaman çıkarsın yavrum yeterki rahatsız olmasınlar