• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kızlar biz ailecek dökülüüyoruz
hiç iyileşen yok ahsenin igneleri devam ediyor ama pekbir gelişme yok bende düzelmedim
:50:sürünüyoruz :43:

Günaydın. :( :( Duru grip oldu zaten beklediğim birşeydi ama umutla olmamasını diliyordum.. Eşimin ailesinde cenaze vardı mecburen gittik sıcak soğuk sıcak soğuk eee olacağı buydu bütün gece ağladı çığlık attı 15 dk. uyuyup ağlayarak uyandı umarım hemen geçerr... Tek korkum bronşit e çevirmesi.

bu grip çok pis ya hiç geçmek bilmiyor biz atlattık ama nasıl atlattık çok zor
annem elifin sırtına bal sürdü ama hardalla bal alıyormuş diyorlar evde hardal yok diye biz süremedik
bende bi deneyin deerim belki onun faydasını görmüşüzdür
birde canım ahsene prospan öksürük şurubunu al , pzrtesi dr.a gittim kullandıklarımı söyledim o şurubu prospanı kaybetme dedi bitkisel olduğu için kullanmaya başlamıştım
dün göz dr una da gittik normalde 2-2,5 olması gereken değerler bizim 3,5 dr. 1 yaşında tekrar bakalım dedi ailede varmı dedi benim dedim malesefki elif tede olabilirmiş
selam kızlar, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler ama hala atlatamadık, burun akıntısı devam ediyor..

Ahsen ve diğer bebişlerede geçmiş olsun diyorum, hayırlısı ile bir yaz gelseydi yaa..

bizde 2 gündür elayı götürüyoruz doktora, dün sağlık ocağına 9. ay kontrolü için götürdük..74 cm ve kıyafetleriyle 11.5 geldi.. doktor fazla kilosu dedi, birde ne yediriyon dedi :))) çorba dışında bişi yediği yok, aradada bizim yemeklerden veriyorum..

bugünde sırtında ve boynunda alerji oldu, ama baya fazlaydı, yediği bişeymi dokundu anlamadım, travazol krem verdi doktor, inş geçer çünkü deli gibi kaşyo ensesini hatta kanatmıştı :( o doktorda 1 yaşındaki çocuk ölçülerinde dedi, insan maşallah der :)

şu burun akıntısı ve öksürük geçseydi, zaten mızmız öyle devam ediyor.

ya kızlar bu arada bizim diş hala yok, doktora sordum normal dedi 13-14. aya kadarda çıkmayabilir dedi ama ne bilim endişeleniyorum..

Dişi çıkmayan varmı hala?
acaba hangi yediğinden ela alerji oldu canım ya yavrum nasılda rahatsızdır
bence endişelenme hiç diş için bizimde yok ne zaman isterse o zaman çıkarsın yavrum yeterki rahatsız olmasınlar

Merhaba kizlar oglum da hasta bebisler kervanina katildi malesef, cuma gününden beri burnu tikaliydi, pazar günü huzursuzluk basladi, aslinda serum fizyolojik kullanmaya baslamistim ama oglum herseye itiraz ettigi icin cok sık kullanamadim, pazartesi aksam hafif ateşlendi, dün de doktora gittik, doktor soguk alginligi dedi, bogazda enfeksiyon var dedi, peditus surup ve burun spreyi verdi ama ben peditus kullanmak istemedim daha önce kullanmistim ve faydasini da gormemistim, daha önce baska bi doktorun verdigi aferin surubu kullaniyorum pazar gününden beri ama dün gece oglumun atesi biraz artti 38.5larda geziyo bir ölçek de calpol verdim ama verdigim suruplarin cogunu oglum tükürüyor, siringa ile verdim yine ayni... Sabah ilik dus aldirdim ama atesi hala 37.1, az önce ölctüm... Ne yapsam bilmiyorum aslinda biraz kendine gelir gibi oldu ama ates bu sonucta korkuyorum da, evde taa dogumunda doktorun verdigi fitil var hic kullanmadim böyle uzun süreli atesi olmamisti, prospektüsüne baktim bisey de anlamadim... Off cok yazdim ama size anlatmak istedim iste, gece uykusu filan kalmadi bizde, zaten dislerinden de hic rahati yok oglumun 8. disini cikaracak galiba, sirada o var ama... Hasta bebislere acil sifalar diliyorum Rabbimden... Yephek sana da gecmis olsun, cok zor bir durum, Allah sabir saglik versin sana...

Geçmiş olsun canım 37.1 şu anda iyi bence bizdede durumlar aynı bendede fitil vardı gerekmedikçe kullanma dedi dolapta saklıyordum geçenlerde ateşlendi şuruplar işe yaramadı o zaman verdim ve hemen ateşini düşürdü umarım gerek kalmaz.. Maşallah maşallahh biz daha 2 tane çıkardık yaz gelmeden çıkarsın istiyorum ama bu gidişle çıkmicak..

selam kızlar, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler ama hala atlatamadık, burun akıntısı devam ediyor..

Ahsen ve diğer bebişlerede geçmiş olsun diyorum, hayırlısı ile bir yaz gelseydi yaa..

bizde 2 gündür elayı götürüyoruz doktora, dün sağlık ocağına 9. ay kontrolü için götürdük..74 cm ve kıyafetleriyle 11.5 geldi.. doktor fazla kilosu dedi, birde ne yediriyon dedi :))) çorba dışında bişi yediği yok, aradada bizim yemeklerden veriyorum..

bugünde sırtında ve boynunda alerji oldu, ama baya fazlaydı, yediği bişeymi dokundu anlamadım, travazol krem verdi doktor, inş geçer çünkü deli gibi kaşyo ensesini hatta kanatmıştı :( o doktorda 1 yaşındaki çocuk ölçülerinde dedi, insan maşallah der :)

ya kızlar bu arada bizim diş hala yok, doktora sordum normal dedi 13-14. aya kadarda çıkmayabilir dedi ama ne bilim endişeleniyorum..

Geçmiş olsun duru da grip oldu umarım hemencecik iyileşirler.. Canım endişelenecek birşey yok biz dr a habire soruyorduk dişi çıkmıyan bebek gördünüzmü dedi bebekten bebeğe değişiyor çıkartır merak etme.. Kilo ve boy konusuna gelince :nazar::nazar: maşallah benim kızda böyle dr a sordum çokmu kilolu hayır şimdilik endişelenecek birşey yok dedi çocuğu diyetemi sokacan diye azarladı bende kim sorsa 1 yaşında diyorum..

bu grip çok pis ya hiç geçmek bilmiyor biz atlattık ama nasıl atlattık çok zor
annem elifin sırtına bal sürdü ama hardalla bal alıyormuş diyorlar evde hardal yok diye biz süremedik
bende bi deneyin deerim belki onun faydasını görmüşüzdür
birde canım ahsene prospan öksürük şurubunu al , pzrtesi dr.a gittim kullandıklarımı söyledim o şurubu prospanı kaybetme dedi bitkisel olduğu için kullanmaya başlamıştım
dün göz dr una da gittik normalde 2-2,5 olması gereken değerler bizim 3,5 dr. 1 yaşında tekrar bakalım dedi ailede varmı dedi benim dedim malesefki elif tede olabilirmiş

acaba hangi yediğinden ela alerji oldu canım ya yavrum nasılda rahatsızdır
bence endişelenme hiç diş için bizimde yok ne zaman isterse o zaman çıkarsın yavrum yeterki rahatsız olmasınlar

Sizede geçmiş olsun nisan bebişleri hep hasta sanırım gerçi etrafımda kimi duysam bebek hasta diyor havadan olsa gerek.. Umarım gözlerindde problem çıkmaz canım.. Allah bebişlerimize sağlık sıhat versin..

mrblar kızlar nasılsınız
hasta bebiş annelerimize geçmiş olsun
bizdede durumlar aynı mızmız iştah gene gitti oğlan kilo kaybetmiş hiç bi şey yemiyor yoğurt haricinde
bu arada kızlar nasıl korunuyorsunuz ilk adetimi geçen ay oldum
daha önce ria taktrmıştım ama kaydı onda henüz adet olmamıştım şimdi de yasmin hap verdiler kansızlık var riayıyı tahlil yapalım ondan sonra takalım dedim
haplarda sütü azaltıyormuş öyle dedi ebe zaten sağdığım için kesilmek üzere ilaç niyetine de olsa alsınlar istiyorum kullanan var mı emzirip te sütünde değişiklik oldu mu acaba

Canım ben emzirmediğim için bilemiyorum ama benim zaten yumurtalıklarım tembel o yüzden hap kullanamıyorum doğal korunuyoruz zaten annem bizde duru ya baktığı için kardeş kardeş yaşayıp gidiyoruz.. Sürekli korku halindeyim ya bebiş olursa diye jesin çözüm bulmak lazım.

slm kızlar hasta bebişlere geçmiş olsun.giremiyorum çok fazla miray tutunup kalkıyor bazen ellerini bırakıyor düşüyor o yüzden hep peşindeyim:24:
uyuduğundada ders çalışmaya tam oturuyorum uyanıyor atanmak hayal oldu iyice:43::43::43:

15. aya kadar normal canım ilk diş,ben de çıkmıcak heralde diyodum ama bizde nazar boncuğu misali 1 tane altta patladı ,1 ay olcak neredeyse,başka yok,bekliyoz bakalım

mrblar kızlar nasılsınız
sağlık ocağından aradılar kızamk salgını varmış erken vuracaklarımşı ya ben erken yaptırmak istemiyorum bayağı oluyo ntvde tartışma vardı aşılarla ilgili bazi profesörler otizme yol açıyor diye görüş bildiriyorlardı o yüzden 1 yaşından önce götürmek istemiyorm aslında çok kararsızım sizi aradılar mı acaba

mrblar kızlar nasılsınız
sağlık ocağından aradılar kızamk salgını varmış erken vuracaklarımşı ya ben erken yaptırmak istemiyorum bayağı oluyo ntvde tartışma vardı aşılarla ilgili bazi profesörler otizme yol açıyor diye görüş bildiriyorlardı o yüzden 1 yaşından önce götürmek istemiyorm aslında çok kararsızım sizi aradılar mı acaba

Canım sen nerde ikamet ediyorsun ben tarsus tayım aramadılar hatta bazı arkadaşlar yazdı salgın var diye ben aradım ebeyi 1 yaşında yapacağız dedi..

Canım sen nerde ikamet ediyorsun ben tarsus tayım aramadılar hatta bazı arkadaşlar yazdı salgın var diye ben aradım ebeyi 1 yaşında yapacağız dedi..

canım gantepteyim bugün aradılar sanırım adana da görülmüş o yüzden bu taraflarda da yapılmaya başlanmış ama ben kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum

mrblar kızlar nasılsınız
Beni geçen ay aramışlardı doktora gittiğimde sordum o da bana ben hastalarıma 1 yaşından önce yapmıyorum dedi yan etkileri de fazla dedi üst üste aşı yapıldığında bağışıklık sistemi bozulabiliyor demişti canım ben yaptırmadım ben de istanbuldayım

Beni geçen ay aramışlardı doktora gittiğimde sordum o da bana ben hastalarıma 1 yaşından önce yapmıyorum dedi yan etkileri de fazla dedi üst üste aşı yapıldığında bağışıklık sistemi bozulabiliyor demişti canım ben yaptırmadım ben de istanbuldayım
selm serenay ben de ıt.dayım neresındesın merak ettım

Bugün nasılsınız bebişler nasıllar bakalım :)
İyiyiz çok şükür canım, çınar yeni yeni sürünmeye başladı emekleme değil de sürünerek ilerliyor tabi arkasından gitmek durumundayım hiç oturamıyoruz ki zaten az uyuyor ve geceleri çok kalkıyordu ona da razıydım 2 haftadır gündüzleri uyumak istemiyor zorla uyutuyorum tabi sinirlerim bozuluyor 1,1,5 saat uyutmaya çalışıyorum uyutmazsam akşama çok yorgun düşer yorgunluktan uyuması daha da zorlaşır çözmeye çalışırken daha da kötü oldu. Elif nasıl yeni şeyler öğrendi mi

İyiyiz çok şükür canım, çınar yeni yeni sürünmeye başladı emekleme değil de sürünerek ilerliyor tabi arkasından gitmek durumundayım hiç oturamıyoruz ki zaten az uyuyor ve geceleri çok kalkıyordu ona da razıydım 2 haftadır gündüzleri uyumak istemiyor zorla uyutuyorum tabi sinirlerim bozuluyor 1,1,5 saat uyutmaya çalışıyorum uyutmazsam akşama çok yorgun düşer yorgunluktan uyuması daha da zorlaşır çözmeye çalışırken daha da kötü oldu. Elif nasıl yeni şeyler öğrendi mi

aynı çınar gibi elif te sürünerek ilerliyor ve ayağa kalkmaya bayılıyor onu hep ayakta tut ondan iyisi yok hatta yatağında anne ben uyandım demeden önce yaptığı şey şu kalkıyor yatağının kenarına tutunarak öyle ayakta duruyor şu andada uyandı ve yatağı gıcırdıyor uyandı sesini çıkarmıyor duruyor öyle ayakta evet şimdide sesi çıktı ben uyandım diyor :9: birde ucuzlarından hoppala almıştım onu çok sevdi ayaktada duruyorya :) ah şu çınarında uykusu düzene bir girse ben hiç çınarı görmedim fotosunu eklemişmiydin

aynı çınar gibi elif te sürünerek ilerliyor ve ayağa kalkmaya bayılıyor onu hep ayakta tut ondan iyisi yok hatta yatağında anne ben uyandım demeden önce yaptığı şey şu kalkıyor yatağının kenarına tutunarak öyle ayakta duruyor şu andada uyandı ve yatağı gıcırdıyor uyandı sesini çıkarmıyor duruyor öyle ayakta evet şimdide sesi çıktı ben uyandım diyor :9: birde ucuzlarından hoppala almıştım onu çok sevdi ayaktada duruyorya :) ah şu çınarında uykusu düzene bir girse ben hiç çınarı görmedim fotosunu eklemişmiydin
Ah canım hergün dua ediyorum geceleri zaten saat başı kalkıyor o ve ben en uzun 2 saat uyuyabiliyoruz. Sabah 7.30 da uyanıyoruz, Gündüz 2 defa uyuyordu ama şu son 1 aydır zorla uyutuyorum bazen uyumuyor 7-8 saat uyanık kalıyor özellikle şu 2-3 haftadır uyutmak için 1,5 saat uğraşıyorum bazen 40 dk da uyanıyor nedenini anlamadım. Çınarın resmini son zamanlarda eklemedim sanırım en son 3 ay kadar önce eklemiştim ama yeni bir foto eklerim yarın

kızlar merhaba..telden yazamıyorum bılgıssayarı acmak ıcın de pek vakıt bulamadıgımdan ne zmanadır yazamadım..ahsennım ınsallah atlatmıssınızdır hastalıkları..gecmıs olsun..yephek hep aklımdaydın bende yasadım cunku aynı seylerı ama benım sorun yoktu ıkısınıde dogurdum..emırhanda kaza sonucu olan bı bebek..ama senın durumun bıraz farklı..allah aldıgın karardan dolayı pısmanlık yasatmasın cok zor gecmıs olsun canım..serenay canım senın ıcınde hep dua edıyorum ınan..cok bunaldın ben senın gıbı 2 hafta yasadım da stresten catlayacaktım artık..senı andım allahım nasıl dayanıyor dedım allah yardımcın olsun ınsallah.bır anda gecıverecek bak goreceksın huysuzlugu sabır et canım...melampusefe ne zamndır gırmıyorsun tatıle de gırdık ama merak ettım senı canım.umarım herkesın bebıslerı ıyıdır..
bızde olan bıtenler apalamaya devam.tutunup kalkıyor bır 2 adım atıyor yurumeye cok heveslı bırakıp ellerını atıyor kendını ılerı..sureklı ılgılenmekteyız..cok zorlamaya basladı..onun dısında abı ve ablası gıbı emırhanda erken konusacak hatta bırazda düşük olacak cenesı galıba..:emir_bebek:bılınclı olarak anne baba dıyor.abisine haçan haçan dıye bagırıyor(hasan demek ıstıyor)..emzık ıstedıgınde memeee dıye bagırıyor..kucakta odadan cıkarken haydı kapat ısıgı dedımızde hemen kapatıyor tek seferde..kaka yapınca kakaka diye baslıyor..dısarı cıkacaksak anlayınca hadı hadı dıye sabırsızlanıyor..daha bayagı seyler konusuyor masallahı var..:nazar:saçları cok uzadı gozlerıne gırıyor ve yanları da kulaklarına. terletıyor dıye hafta sonu kestırmeyı dusunuyorum sizce dururmu ki.eve gelecek kuaför ınsallah kesebılır..:44:

kızlar merhaba..telden yazamıyorum bılgıssayarı acmak ıcın de pek vakıt bulamadıgımdan ne zmanadır yazamadım..ahsennım ınsallah atlatmıssınızdır hastalıkları..gecmıs olsun..yephek hep aklımdaydın bende yasadım cunku aynı seylerı ama benım sorun yoktu ıkısınıde dogurdum..emırhanda kaza sonucu olan bı bebek..ama senın durumun bıraz farklı..allah aldıgın karardan dolayı pısmanlık yasatmasın cok zor gecmıs olsun canım..serenay canım senın ıcınde hep dua edıyorum ınan..cok bunaldın ben senın gıbı 2 hafta yasadım da stresten catlayacaktım artık..senı andım allahım nasıl dayanıyor dedım allah yardımcın olsun ınsallah.bır anda gecıverecek bak goreceksın huysuzlugu sabır et canım...melampusefe ne zamndır gırmıyorsun tatıle de gırdık ama merak ettım senı canım.umarım herkesın bebıslerı ıyıdır..
bızde olan bıtenler apalamaya devam.tutunup kalkıyor bır 2 adım atıyor yurumeye cok heveslı bırakıp ellerını atıyor kendını ılerı..sureklı ılgılenmekteyız..cok zorlamaya basladı..onun dısında abı ve ablası gıbı emırhanda erken konusacak hatta bırazda düşük olacak cenesı galıba..:emir_bebek:bılınclı olarak anne baba dıyor.abisine haçan haçan dıye bagırıyor(hasan demek ıstıyor)..emzık ıstedıgınde memeee dıye bagırıyor..kucakta odadan cıkarken haydı kapat ısıgı dedımızde hemen kapatıyor tek seferde..kaka yapınca kakaka diye baslıyor..dısarı cıkacaksak anlayınca hadı hadı dıye sabırsızlanıyor..daha bayagı seyler konusuyor masallahı var..:nazar:saçları cok uzadı gozlerıne gırıyor ve yanları da kulaklarına. terletıyor dıye hafta sonu kestırmeyı dusunuyorum sizce dururmu ki.eve gelecek kuaför ınsallah kesebılır..:44:

maşallah siz epey ilerlemişsiniz biz bugün emeklemeye başladık :)
yalnız bu haçana bayıldım :9:

Back
X