• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
buraya sürekli oğlumun iştahsızlığından yakınarak yazıyorum bayanlar.ben oğluma çorbadan başka birşey yediremiyorum.yaylşa çorbasının tanesini fazla koydum bugun pirinçleri diliyle çıkkardı.her öğüne ayrı çorba yapıyorum.bizim yediklerimizi falan asla yiyemez zaten.ne yapacam bilmiyorum.

allah yardımcımız olsun canım
ablam tv de izlemiş doktor demişki yemesede agzına katı gıdalar verin o tükürsün bir zaman sonra o tada alışıp yutacaktır
ahsende yaylaçorbasını ben arpa şehriyeyle yapıyorum daha rahat yutsun diye dilinin altında biriktirip tükürüyo
yemedigi şeyleri tattır ben bir ara katı şeylerle doyurmaya çalışıyorum tabi yemiyince bende cinet geciriyordum şimdi sade 1 lokma oda yerse yemezse hiç zorlamıyorum

Selam kızlar nasılsınız? Dün eve gittiğimde ne göreyim duru nun çenesinde kooccaman bir çizik annem gözümün içine bakıyor ne tepki verecem diye ne oldu dedim düşmüş çenesi sehpaya değmiş oturma odasında herşeyi kaldırdık kendi odasını pek kullanmıyoruz orda oynarken daha doğrusu sinirlenip kendini yere atmış sehpaya çarpmış çenesini vardır öyle huyu cadının istediği birşey olmayınca atıyor kendini yada çığlık atıyor..

Bu hafta 2. kazamız önceki günde parmağını sıkıştırmış, zaten başını çarpmalarının haddi hesabı yok yerinde durmuyorkii çok hareketli ve hızlı annem ne yapsın zavallı kadın.. Birgün ciddi birşey olacak diye ödüm kopuyor..

gecmiş olsun
allah korusun canım biz süründükleri halde kaç kez düştü kızımız yürüyor artık annene allah yardımcı olsun

allah yardımcımız olsun canım
ablam tv de izlemiş doktor demişki yemesede agzına katı gıdalar verin o tükürsün bir zaman sonra o tada alışıp yutacaktır
ahsende yaylaçorbasını ben arpa şehriyeyle yapıyorum daha rahat yutsun diye dilinin altında biriktirip tükürüyo
yemedigi şeyleri tattır ben bir ara katı şeylerle doyurmaya çalışıyorum tabi yemiyince bende cinet geciriyordum şimdi sade 1 lokma oda yerse yemezse hiç zorlamıyorum

evet senin bebeğinde iştahsızdı.şimdi nasıl.bende zorlamayım diyorum bu sefer hemen hasta oluyor.e aç olunca.emmesi ode yok.sütüm bitti emmediği için.bazen diyorum tamam yemezse yemesin canı içinde olsun yeter.ama bazende bugun olduğu gibi resmen cinnet geçiriyorum.psikolojim bozuldu resmen.

evet senin bebeğinde iştahsızdı.şimdi nasıl.bende zorlamayım diyorum bu sefer hemen hasta oluyor.e aç olunca.emmesi ode yok.sütüm bitti emmediği için.bazen diyorum tamam yemezse yemesin canı içinde olsun yeter.ama bazende bugun olduğu gibi resmen cinnet geçiriyorum.psikolojim bozuldu resmen.

canım birde bizde kusma var
bu sabah inat ettim kahvaltı hazırlamdım çorba verdim hersabah dökmekten kusuntu temizlemekten bıktım
degişen birşey olmadı şimdi uyuyor kalksın teyzesi yogurt getirmiş ben epeyidir yapmıyordum yogurt yemiyor diye teyzesi kıyamamış yegenine bakalım yiyecekmi :56:

kızlar demin ahsen koltugun kenarını tutunmuş ayakta bende koltukta uzanmış tv izliyorum
birde elimde balık kraker yiyorum ahsenede ısırtırdım bakr-tım yiyo verdim 5 6 kez içimdende diyorum sevdi
babasına söyliyeyim çubuk kraker alsın kendi yer birde ayaga kalktım ne göreyim hepsi tükürmüş ayagıyla ezmiş rezil :19:

slm kızlar o kadar uykusuzum ki midem bulanıyor artık:85::85::85:
kuzenimin miraydan bir ay büyük bebeği var ateşlenmiş geçen akşam öksürüğüde varmış acile götürmüşler acildeki dr antibiyotik vermiş bitane çocuk zehirlenmiş heryeri kıpkırmızı kabarmış hastaneye yatırmışlar:25: çocuk doktoru gelmiş bakmış dua edin dışa vurmuş kanı zehileyip çocuğu öldürebilirdi demiş:47::47:
madem anlamıyorun niye ilaç yazdın ya öleydi çocuk :47::47: inan hayatı ne kadar ucuz ya:31::31:
dikkat edin kızlar aklımız çıktı bugün:18::18:

canım birde bizde kusma var
bu sabah inat ettim kahvaltı hazırlamdım çorba verdim hersabah dökmekten kusuntu temizlemekten bıktım
degişen birşey olmadı şimdi uyuyor kalksın teyzesi yogurt getirmiş ben epeyidir yapmıyordum yogurt yemiyor diye teyzesi kıyamamış yegenine bakalım yiyecekmi :56:

Canım sen yemiyor diye bırakma ara ara dene duru ilk zamanlar çok iyi yiyordu yaklaşık 1 ay ağzına sürmedi tükürüyordu birgün ablama gittik yedir dedi denedim löpür löpür yedi annemde çocuğa yapmıyon diye fırça çekti bana bizi yalancı çıkartıyor bu veletler son 2 haftadır iyi yiyor yoğurdu dönem dönem oluyor. Mesela duru iştahlı diyorum ya ilk ek gıdaya başladığımızda daha çok yiyordu şimdi ne yedirsem 3 4 tatlı kaşığı yiyor sonra tükürüyor bende hiç zorlamıyorum..

kuzenimin miraydan bir ay büyük bebeği var ateşlenmiş geçen akşam öksürüğüde varmış acile götürmüşler acildeki dr antibiyotik vermiş bitane çocuk zehirlenmiş heryeri kıpkırmızı kabarmış hastaneye yatırmışlar:25: çocuk doktoru gelmiş bakmış dua edin dışa vurmuş kanı zehileyip çocuğu öldürebilirdi demiş:47::47:
madem anlamıyorun niye ilaç yazdın ya öleydi çocuk :47::47: inan hayatı ne kadar ucuz ya:31::31:

geçmiş olsun canım
valla artık kime inacagımızı şardık
şeker verir gibi antibiyotik yazıyor doktorlar :50:

Allah korumuş canım yaaa çok geçmiş olsun ucuz atlatmış...

kızlar demin ahsen koltugun kenarını tutunmuş ayakta bende koltukta uzanmış tv izliyorum
birde elimde balık kraker yiyorum ahsenede ısırtırdım bakr-tım yiyo verdim 5 6 kez içimdende diyorum sevdi
babasına söyliyeyim çubuk kraker alsın kendi yer birde ayaga kalktım ne göreyim hepsi tükürmüş ayagıyla ezmiş rezil :19:

:9::9: :1::1: Ayyy Ahsen alem yaa birde ezmiş haaa senin yüz ifadeni düşünebiliyorum şu anda...

Allah korumuş canım yaaa çok geçmiş olsun ucuz atlatmış...

:9::9: :1::1: Ayyy Ahsen alem yaa birde ezmiş haaa senin yüz ifadeni düşünebiliyorum şu anda...

geçmiş olsun canım
valla artık kime inacagımızı şardık
şeker verir gibi antibiyotik yazıyor doktorlar :50:

sağolun kızlar bilende ilaç yazıyor bilmeyende maalesef:31::31:

Canım sen yemiyor diye bırakma ara ara dene duru ilk zamanlar çok iyi yiyordu yaklaşık 1 ay ağzına sürmedi tükürüyordu birgün ablama gittik yedir dedi denedim löpür löpür yedi annemde çocuğa yapmıyon diye fırça çekti bana bizi yalancı çıkartıyor bu veletler son 2 haftadır iyi yiyor yoğurdu dönem dönem oluyor. Mesela duru iştahlı diyorum ya ilk ek gıdaya başladığımızda daha çok yiyordu şimdi ne yedirsem 3 4 tatlı kaşığı yiyor sonra tükürüyor bende hiç zorlamıyorum..

o yalancı çıkartma olayı bizde babanede çok oluyor
bizim şevval kayınvalideme gitikmi iştahı açılıyor resmen
valla yesinde birinin yanında yesinler ahsende eniştemden kortu gecen valla o şokla 5 dakikada yarım kase çorba yedi ben şok oldun:53:

Elflade pancem saolun kızlar. .dua mida edicem inşallah. .Kızlar valla biz artik uyumuyoruz.ela durmadan ağlıyor mama yemiyor. Pazartesi veya sali doktora goturcem artik..geceler resmen kabus oldu eşimle bana..dua ediyorum gecsin bu günler artik.2 haftadir mahvolduk ya. Artik her akşam calpol veriyorum oylelikle 1satte olsa uyuyor sonra yine ayni..kafayi siyircam ya..neresi ağrıyor bulamadim. Bakalım doktor ne diyecek..o da benden fazla bisi demicek eminim.

Canim cok geçmiş olsun. .doktorlarada guven olmuyor ya. .ya bisey olsaydi..birisi antibiyotik alerjiden gitti allah muhafaza. .bizde dikkat etmiyoruz..mesela bizde macrol diye ant. Kullanmıştık sonra aft oldu 10gunde onu çektik. .yavrum nasil ağlıyordu yiyemiyordu bişey. .

Elflade pancem saolun kızlar. .dua mida edicem inşallah. .Kızlar valla biz artik uyumuyoruz.ela durmadan ağlıyor mama yemiyor. Pazartesi veya sali doktora goturcem artik..geceler resmen kabus oldu eşimle bana..dua ediyorum gecsin bu günler artik.2 haftadir mahvolduk ya. Artik her akşam calpol veriyorum oylelikle 1satte olsa uyuyor sonra yine ayni..kafayi siyircam ya..neresi ağrıyor bulamadim. Bakalım doktor ne diyecek..o da benden fazla bisi demicek eminim.

Canım bi göster dr a bizde birsüre sürekli ağrı kesici vermiştik durmuyordu bakalım ne dicek

Bizim burda icra müdürü var çocuğu bizimkilerden 1 ay büyük zavallı kadının gözlerinin altı morarmış uykusuzluktan o da diyordu dr a götürecem diye mahfoldum artık uyku nedir bilmiyor dedi ya bu çocukların hepsimi aynı anlamadım gittii..

Büyük ihtimal doktor bize dediğini söyleyecektir damakları kabarmış dişler yakında çıkacaktır bu dönemde kabus görmeye başlarlarmış diyecektir ama çözüm bulmak yok hatta doktora bize uyku veren alerji şuruplarından versin dedik olmaz dedi şu an beyin gelişimi çok hızlı olduğundan o tür şuruplar merkezi sistemi etkilermiş dedi sadece bitkisel bir şurup var day night diye onu önerdi uyku getirmiyor ama daha rahat uyumasını sağlarmış rahatlatıcı bitkiler var içinde. Doktorunuza bir sor istersen canım, ben kullanmaya başladım düzenli kullanmak gerekliymiş 1 ay boyunca hem de şurubun içinde prebiyotik lif ve vitamin desteği de var bağışıklık sistemi de güçlenmiş olur diye veriyorum. Gündüzleri bakıcısıyla da mı huzursuz yoksa gece uyku saatlerinde mi öyle oluyor canım

Büyük ihtimal doktor bize dediğini söyleyecektir damakları kabarmış dişler yakında çıkacaktır bu dönemde kabus görmeye başlarlarmış diyecektir ama çözüm bulmak yok hatta doktora bize uyku veren alerji şuruplarından versin dedik olmaz dedi şu an beyin gelişimi çok hızlı olduğundan o tür şuruplar merkezi sistemi etkilermiş dedi sadece bitkisel bir şurup var day night diye onu önerdi uyku getirmiyor ama daha rahat uyumasını sağlarmış rahatlatıcı bitkiler var içinde. Doktorunuza bir sor istersen canım, ben kullanmaya başladım düzenli kullanmak gerekliymiş 1 ay boyunca hem de şurubun içinde prebiyotik lif ve vitamin desteği de var bağışıklık sistemi de güçlenmiş olur diye veriyorum. Gündüzleri bakıcısıyla da mı huzursuz yoksa gece uyku saatlerinde mi öyle oluyor canım

Canim gunduz cok degil iyiymiş ama gece ne oluyor bilmiyorum.gunduz de uykusu bozulmus kadının soyledigine göre. Gunduzde uyumuyor yani. .

aynen benm oğlumda öyle yapıyor.bizde seviniyoz boşuna:(

kızlar ahsenin agzı böyle demir pas gibi degişik bir koku var üşütmektenmi yoksa demir ilacındanmı
son 1 haftadır gene başladı kusmaları valla evden nerdeyse hiç çıkmıyoruz sürekli terini konturol ediyorum evi havaldırıyorum
sıcaklıkta iyi neden sürekli hasta oluyor anlamadım gitti :50:

iyi akşamlar kızlar, bugün misafirlerim vardı ama güzel geçti oğlum bu günlerde keyifli çok şükür... çok uykum var birazdan yatmaya gidicem ama etrafı toparlarken onbir olur yine saat... sizler nasılsınızz... yemek konusunda gerçekten ısrardan kaçınmak ama sürekli teklif etmek gerekiyo galiba... bi de hastalıklar çocukların iştahını çok etkiliyo... oğlum hastalıktan sonra yumurta ve peyniri reddetmeye başlamıştı, ben ara ara teklif ettim, en sonunda yemeye başladı tekrar... herkese kolay gelsin, Allah bebişlerimize bol uyku bol iştah versin...

Back
X